Помістіть побачення в історії в Instagram

Автор: John Pratt
Дата Створення: 9 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
10 ФИЛЬМОВ ДЛЯ ШКОЛЬНОЙ МОТИВАЦИИ ПОДРОСТКОВ/ИДЕАЛЬНОЕ СВИДАНИЕ 2019/ СОФЬЯ ПИКЧЕРС
Відеоролик: 10 ФИЛЬМОВ ДЛЯ ШКОЛЬНОЙ МОТИВАЦИИ ПОДРОСТКОВ/ИДЕАЛЬНОЕ СВИДАНИЕ 2019/ СОФЬЯ ПИКЧЕРС

Зміст

Історії в Instagram будуть видимими лише протягом 24 годин, тому ви можете додати дату, щоб знати, коли історію востаннє використовували. Ця стаття покаже вам, як розмістити повну дату в історії Instagram.

Крок

  1. Відкрийте Instagram. Піктограма цього додатка - це камера в квадраті з кольорами, які переходять від жовтого до фіолетового. Ця програма знаходиться на головному екрані, серед інших ваших програм, або ви можете її шукати.
    • Увійдіть, коли буде запропоновано.
  2. Проведіть пальцем зліва направо, щоб відкрити камеру Story. Ви також можете натиснути піктограму камери у верхньому лівому куті екрана.
  3. Натисніть круглу кнопку, щоб зробити нове фото для своєї історії. Ви також можете натиснути і утримувати кнопку, щоб записати відео, вибрати зображення чи відео з вашої галереї або зробити відео зі спеціальними ефектами, такими як параметри Бумеранг або Перемотування назад внизу екрана камери.
    • Ви можете натиснути піктограму з двома стрілками, щоб переключити активну камеру з режиму вперед у режим реверсу.
    • Ви також можете додати ефекти до своїх фотографій та відео, натиснувши значок обличчя.
  4. Натисніть його Аа-ікона. Ця піктограма розташована у верхньому правому куті екрана.
    • Клавіатура з’явиться знизу, і тепер ви можете записати дату у своїй історії.
  5. Введіть дату. Ви можете написати цілий місяць так, щоб датою було "19 листопада 2020 року", або ж зробити його коротким і ввести "19.11.20".
    • Після набору тексту ви можете змінити розмір шрифту, пересуваючи повзунок ліворуч на екрані вгору та вниз. Ви можете змінити колір шрифту, натиснувши колір у верхній частині клавіатури. Ви також можете змінити стиль шрифту, натиснувши "Класичний", "Сучасний", "Неон", "Друкарська машинка" та "Сильний".
    • Закінчивши редагувати шрифт, натисніть у верхньому правому куті екрана Готові.
  6. Натисніть Відправити. Це в правому нижньому куті екрана.
  7. Натисніть Поділитися поруч із "Твоя історія". Як результат, ваша історія буде доступна у вашій історії Instagram протягом 24 годин.

Поради

  • Ви можете додати поточний час, натиснувши наклейку поточного часу, яка нагадує знак із поточним часом. Після того, як ви натиснете, щоб додати цю наклейку до своєї історії, ви можете натиснути на неї, щоб перейти до альтернативного подання годинника.
  • Ви також можете натиснути на наклейку, яка відображає день тижня, якщо ви бажаєте не відображати дату числово.
  • Якщо ви захопите повідомлення для своєї історії за допомогою наклейки з поточним часом і в кінцевому підсумку поділитесь цим повідомленням пізніше, поточна наклейка за часом зміниться на наклейку дати.