Використання тонера для волосся

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Я просто хотела убрать желтизну с волос с помощью Тоники...и что из этого вышло
Відеоролик: Я просто хотела убрать желтизну с волос с помощью Тоники...и что из этого вышло

Зміст

Тонік для волосся зазвичай використовують для світлого волосся, щоб змінити відтінок світлого кольору. Тонер може прибрати апельсинові або жовтуваті тони або надати світлим волоссю більш попелястий вигляд. Це не фарба для волосся, але вона трохи коригує основні відтінки вашого волосся. Навчіться використовувати тонер для волосся, як тонери можуть допомогти вашому волоссю, вирішіть, чи ваше волосся є світлим тоном, який ви хочете, і зверніться до професійного стиліста.

Крок

Спосіб 1 з 3: знайте, коли використовувати тонер

  1. Зачекайте, поки ваше волосся стане правильним кольором для показу. Ви не можете просто використовувати тонер у будь-який час. Щоб отримати бажаний відтінок, ваші волосся повинні бути потрібного жовтого кольору. Якщо ви хочете світло-попелястий або холодний відтінок, перед використанням тонера переконайтеся, що ваше волосся світло-жовте.
    • Якщо ви використовуєте тонер, коли волосся неправильного жовтого кольору, ви не отримаєте бажаного результату.
  2. Використовуйте тонер після відбілювання. Тонізуючий ефект добре діє на освітлене волосся. Щоб досягти певних русявих тонів, вам доведеться спочатку відбілити волосся, а потім тонувати їх. Тонер також допомагає кольору волосся ставати навіть після відбілювання.
    • Деякі тонери можна використовувати лише через кілька днів після відбілювання волосся.
    • Для деяких бажаних кольорів вам доведеться відбілювати волосся кілька разів протягом певного періоду, щоб досягти кольору. Це особливо актуально, якщо ви починаєте з темно-каштанового або чорного волосся і хотіли б мати світле волосся.
  3. Використовуйте тонер після фарбування волосся. Тонер також можна використовувати при фарбуванні волосся. Іноді колір, який ви отримуєте, не зовсім той, який ви хочете. Щоб видалити певні пігменти, наприклад, якщо у вашому волоссі занадто багато почервоніння або помаранчевості, ви можете скористатися тонером, щоб вирівняти або трохи скорегувати колір волосся.
    • Тонер іноді можна використовувати після поганої або небажаної роботи з фарбування. Це не може змінити колір волосся, але може вирівняти відтінок.
  4. Знайте, що спочатку ви не зможете досягти бажаного кольору волосся. Для досягнення деяких кольорів потрібен час. Це пов’язано з тим, що ваше волосся все ще може містити занадто багато червоного або жовтого пігменту для досягнення холодного або попелястого відтінку. Прислухайтеся до порад професіонала в салоні, який допоможе вам досягти бажаного кольору волосся.
    • Наприклад, можливо, ви спочатку не зможете досягти срібної блондинки. Сріблясто-русявий тонер може зробити ваше волосся зеленим або іншим відтінком. Натомість вам може знадобитися відбілити волосся ще кілька разів, перш ніж волосся буде повністю без червоних і жовтих кольорів.
    • Завжди готуйте кольорове коло під час відбілювання, фарбування та тонування волосся, щоб ви могли звертати увагу на поточний колір волосся та його відтінки. Таким чином, ви можете уникнути того, щоб колір волосся відрізнявся від того, на що ви сподівались і чого очікували.

Метод 2 з 3: Досягнення різних результатів

  1. Приберіть помаранчеві тони зі світлого волосся. Тонік для волосся - це продукт, який допомагає усунути жовтуваті та оранжеві тони при фарбуванні волосся. Тонер змінить основний колір, але не змінить або знебарвить волосся. Тонер буде працювати лише на світлому або освітленому волоссі.
    • Не використовуйте тонер на темному волоссі. Це не матиме ефекту.
  2. Змініть свій відтінок блондинки. Тонером можна скористатися для коректування конкретного відтінку вашого світлого волосся. Якщо ви хочете, щоб ваші русяві пасма виглядали тьмяними, тонер може допомогти вам досягти цього більш холодного відтінку. Ви можете піти на теплий і медовий або рожевий.
    • Замість жовтого, золотого або білого тонер може надати волоссю більш холодний відтінок, як рожевий, фіолетовий, коричневий або синій.
    • Дослідіть свої варіанти перед використанням тонера, щоб з’ясувати, який тип тонера ви хотіли б використовувати.
  3. Використовуйте тонер для згладжування відблисків. Тонер може допомогти вам надати гладкий і збалансований вигляд кольору волосся. Це може допомогти вам, якщо ви регулярно фарбуєте або меліруєте волосся. Тонер може заповнити проблемні ділянки або приховати кольорові проблеми.
    • Тонер може допомогти вам більш гладко поєднати ваші відблиски з волоссям.
    • Тонер може допомогти пом’якшити колір ваших коренів, коли ви фарбуєте волосся.
  4. Підсилюйте тон вашого волосся. Ви можете використовувати тонер для покращення поточного кольору волосся, замість того, щоб змінювати його. Це працює для світлого волосся і деяких відтінків каштанового волосся. Якщо ваше волосся тьмяне або не зовсім правильного відтінку, ви можете використовувати тонер для посилення поточного кольору волосся.
    • Використовуючи для цього тонер, ви можете зробити колір волосся яскравішим або глибшим. Це також зробить ваше волосся більш гладким і здоровим.
    • Тонер може допомогти покращити вигляд сухого або пошкодженого волосся.

Спосіб 3 з 3: Нанесіть на волосся тонік

  1. За потреби використовуйте тонер. Зберіть ділянку волосся, на якому потрібно використовувати тонер, і нанесіть тонер. Тонер не потрібно наносити рівномірно на все волосся, хоча він може. Не хвилюйтеся, якщо помилитеся і потрапите тонер на темну ділянку волосся; тонер не вплине на це волосся.
    • Наприклад, можливо, ви захочете показати свої світлі тони або коріння волосся.
  2. Вибирайте тонер на основі аміаку, якщо ви вже блондинка. Тонік на основі аміаку - найкращий вибір, якщо ваше волосся вже світле. Цей вид тонера змінить пігмент вашого волосся, тому він розглядається як напівпостійний колір волосся. Однак напівпостійні фарби для волосся не проникають у кутикулу волосся, вони лише наносять колір на волосся. Це означає, що колір буде поступово зникати.
    • Ви можете застосовувати тоніки на основі аміаку для освітленого волосся. Потрібно лише переконатись, що почекаєте кілька днів після відбілювання, перш ніж використовувати аміак. Використання аміаку відразу після відбілювання може пошкодити ваше волосся.
    • Дотримуйтесь інструкцій щодо змішування використовуваного тонера. Зазвичай вам доведеться змішувати одну частину тонера зі специфічним співвідношенням 20 об'ємів проявника. Кожна марка тонера матиме різні вказівки, тому не намагайтеся їх змінити або просто намагайтеся скласти власні пропорції.
  3. Використовуйте фіолетовий шампунь відразу після відбілювання волосся. Ви можете використовувати фіолетовий шампунь як тонік відразу після відбілювання волосся. Фіолетовий шампунь набагато м’якше, тому він не пошкодить тендітне волосся, яке щойно було відбілене.Фіолетовий шампунь може прибрати з волосся жовті та оранжеві тони і надати волоссю більш холодний сірий тон.
    • Для найкращих результатів вам потрібно буде мити волосся фіолетовим шампунем два-три рази на тиждень. Нехай шампунь сидить у волоссі п’ять-десять хвилин.
    • Залежно від вашого оригінального відтінку, ваше волосся може стати сіруватим, а не світлим. Якщо це сталося, використовуйте фіолетовий шампунь кожний один-два шампуні.
    • Міцність фіолетового тонера залежить від марки, яку ви купуєте.
  4. Використовуйте фіолетову фарбу для волосся після відбілювання. Фіолетову фарбу для волосся також можна використовувати для показу світлого волосся. Фіолетова фарба для волосся допомагає прибрати з волосся жовті та оранжеві тони. Можна використовувати фіолетову фарбу для волосся відразу після відбілювання. Використовуйте лише дуже невелику кількість фарби для волосся, наприклад, лише кілька крапель.
    • Ви не будете використовувати всю пляшку фарби. Натомість ви змішаєте трохи фіолетової фарби для волосся з білим кондиціонером. Потім нехай це сидить у вашому волоссі від 15 до 30 хвилин. Важливо вживати лише незначну кількість. Якщо ви використовуєте занадто багато фарби або залишаєте його занадто довгим, ваше волосся стане фіолетовим.
  5. Зверніться до салону для першого застосування тонера. Якщо ви ніколи раніше не застосовували тонік, найкраще відвідати перукарню. Там вони можуть правильно освітлити ваше волосся та вибрати правильний тонер для вас. Якщо ваше волосся вже світле, вони можуть допомогти вам досягти бажаних результатів.
    • Показ волосся вдома без досвіду може закінчитися неправильним кольором.
  6. Оновіть тонер. Тонер почне зникати з вашого волосся, якщо ви часто його миєте. Якщо ви часто миєте волосся, вам доведеться частіше чіпати їх. Якщо ви довше чекаєте між миттям волосся, ваш тонер прослужить довше.
    • Щоб оновити тонер, вам потрібно буде піти до салону або використовувати тонер вдома.