Грайте в гру Pocky

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Гравити Фолз - Охота за головой - Серия 3, Сезон 1
Відеоролик: Гравити Фолз - Охота за головой - Серия 3, Сезон 1

Зміст

Гра Pocky - це вечірка, в яку грають Pocky (схоже на печиво Mikado), японське печиво, покрите шоколадом або іншими видами цукерок. Два учасники розміщують Поккі між собою, як «Леді та Бродяга», кожен намагається тримати бісквіт найдовше, часто приводячи до поцілунку. Дотримуючись правил гри та вибираючи партнера, якого ви не проти поцілувати, ви в найкоротші терміни станете чудовим гравцем у поккі.

Крок

Частина 1 з 2: Підготовка до гри

  1. Придбайте трохи Pocky. Pocky - це солодке японське печиво, яке можна придбати у різних смаках. Ви можете знайти їх у місцевому продовольчому магазині або вздовж міжнародного проходу в супермаркеті. Молочний шоколад - найпопулярніший аромат, але доступних ароматів набагато більше, таких як зелений чай, полуниця та ваніль.
    • Якщо ви не можете отримати Поккі, ви також можете зіграти в гру з іншим довгим тонким бісквітом, таким як хлібний хліб.
  2. Виберіть партнера, якого не поцілуєте. Якщо ви граєте в гру з групою людей, правила гри залишаються незмінними. Ви можете грати дві пари одночасно. Після цього двоє переможців повинні зіграти один проти одного.
    • Гра в покі часто призводить до поцілунку, тому має сенс вибрати партнера, якого не заважає цілувати.
    • Ви можете використовувати це як спосіб пробити лід між собою та людиною, на яку потрапляєте, або як спосіб поглибити ваші стосунки з близьким другом.
  3. Запропонуйте зіграти в гру на вечірці. Гра Pocky має бути веселою (і сексуальною!) Партійною грою. Приведіть Покі на вечірку, а потім просто запропонуйте зіграти в гру. Наприклад, ви можете сказати: «Хто-небудь раніше грав у гру Pocky?» Люди реагуватимуть із захопленням або цікавістю. Однак сказано, у вас буде зацікавлена ​​аудиторія, якій слід пояснити правила.
    • Ви також можете пограти в гру в інших випадках, наприклад, під час сну.
  4. Почистіть зуби і перевірте дихання. Оскільки ви наблизитесь до інших гравців, просто акуратно почистити зуби, щоб ваше дихання не пахло, коли ви починаєте грати в гру Pocky. Якщо у вас немає можливості почистити зуби на вечірці, ви також можете деякий час пожувати шматочок м’ятної гумки.
    • Перед початком гри виплюньте гумку, щоб вона не прилипала до Поккі.
    • Грайте у гру лише якщо ви здорові. Не грайте в цю гру, коли ви хворі. Ви не позбудетесь від цих мікробів, просто чистячи зуби.

Частина 2 з 2: Гра в гру

  1. Подивіться на особу, яку ви вибрали для партнера в грі Pocky. У вас обох повинна бути однакова поза, тому або ви обидва сидите, або обоє стоїте. Встаньте на відстані 30 см.
    • Переконайтеся, що вам обом комфортно. Якщо стоячи відчуваєш дискомфорт, сідай.
  2. Помістіть між собою палку. Ви обидва берете один кінець палиці Поккі між зубами таким чином, що Поккі є прямою лінією між ротами. Ще не розбивайте Покі. Потім один з гравців рахує від трьох до нуля, а потім починається гра.
    • Тільки одна сторона палиці Покі покрита шоколадом. Інша сторона не покрита. Не має значення, хто має шоколадну сторону.
    • Якщо ви граєте це з групою, хтось інший також може відрахувати час.
  3. Їжте прикладом, поки не дійдете до центру. Обидва гравці намагаються дістатися до центру ключки Поккі і по дорозі з'їсти їхні відповідні кінці. Намагайтеся не кидати Поккі під час жування. Мета гри - досягти центру палиці.
    • Якщо ви впустите палку, вам доведеться взяти ще одну. Якщо це грається в групі, ви можете як "програти", так і вийти з гри.
  4. Не відступай. Губи обох гравців зустрінуться в центрі естафети Поккі, і перший, хто знявся, програє. Бути смішним бути з кимось може бути смішно, тому будьте обережні, щоб не хихикати і не втратити зв’язок зі своїм шматком палки. Часто жоден гравець не відмовляється, що призводить до поцілунку. У такому випадку вони обидва перемагають!

Попередження

  • Залежно від того, кого ти в кінцевому підсумку цілуєш, це може змусити інших людей заздрити.