Виявляйте прихильність до того, кому це потрібно

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Виявляйте прихильність до того, кому це потрібно - Поради
Виявляйте прихильність до того, кому це потрібно - Поради

Зміст

Зв’язок з іншими людьми може бути втіхою незалежно від того, засмучений ви чи просто продовжуєте своє повсякденне життя. Знання того, що хтось піклується про вас, має великий вплив, і виявляти прихильність до когось добре для вас та іншої людини. Для деяких людей це природно, але іншим може знадобитися невелика допомога чи порада, коли мова заходить про вияв прихильності. Це, принаймні частково, пов’язано з тим, що різні люди мають різні уявлення про те, що означає прихильність і як і коли її дарувати.

Крок

Спосіб 1 з 3: Виявляйте прихильність до свого партнера

  1. Часто торкайтеся свого партнера. Поцілунки з партнером - один з найбільш очевидних ознак прихильності. Ви також хочете показати більш тонкий фізичний контакт - особливо в громадських місцях. Триматися за руки і давати барабани менш помітно на публіці, ніж цілування партнера.
    • Якщо ваш партнер мав особливо напружений день і потребує додаткової уваги, пропонування масажу спини також може стати чудовим способом показати свою любов.
    • Навіть маленькі жести, такі як сидіння поруч із партнером під час перегляду телевізора, можуть дати їм зрозуміти, що вам все одно.
  2. Використовуйте добрі слова, щоб зв’язатися зі своїм партнером. Спілкування надзвичайно важливо для здорових стосунків. Виявляйте прихильність до свого партнера, роблячи компліменти тим, що він добре робить, і наскільки ви дбаєте про них. Крім того, ніколи не завадить зробити примітку чи текстове повідомлення, щоб показати, що ви думаєте про іншу людину, навіть якщо її там немає.
    • Це може бути так просто, як сказати своєму партнерові, що ви за ним скучили, щойно він повернеться додому з подорожі.
    • Якщо ваш партнер щось бореться в особистому житті чи на роботі, ці добрі слова дадуть вам зрозуміти, що підтримуєте його чи її.
  3. Подаруйте своєму партнерові. Це може бути під час відпустки, але це не обов'язково. Якщо вашому партнеру потрібен стимул, ви також можете подарувати, коли захочете! Переконайтеся, що ваш подарунок продуманий і справді щось, що підходить вашому партнерові. Навіть такий загальний предмет, як бажаний компакт-диск, можна спеціально створити з листом або фотографією, щоб надати йому більш особистого сенсу.
    • Роблячи подарунок своєму партнерові, ви показуєте, що ви знаєте їх досить добре, щоб вибрати чудовий подарунок. Час, витрачений на його створення, також покаже вашу відданість.
  4. Проводьте час разом. Це означає відкласти стільникові телефони та інші відволікаючі фактори і приділити своєму партнерові всю увагу на деякий час. Обов’язково регулярно виходьте з партнером, і якщо ви виявите, що інша людина переживає важкий час (наприклад, звикання до нового району після переїзду), то вам слід робити це частіше.
    • Просто приділити свій час та енергію - чудовий спосіб проявити прихильність. Це також допоможе зміцнити ваш зв’язок.
    • Налаштування спільного вечора для вас двох, безумовно, може бути в місті, але якщо вашому партнерові потрібен тихий вечір, ви завжди можете залишитися вдома і подивитися разом фільм.
  5. Надайте значення вашій спільності. У швидкому світі SMS та електронної пошти ми постійно «пов’язані». Проблема в тому, що ми часто забуваємо зробити подібні зв’язки особистими. Коли вашому партнерові потрібен справжній особистий зв’язок, ви повинні це знати та обов’язково забезпечувати цей зв’язок. Замість того, щоб надсилати скорочені тексти на кшталт "ом", скажіть щось на кшталт "я радий вас бачити". Я буду там за хвилину ". Хоча це говорить, по суті, одне і те ж, перший дуже сухий і знеособлений, але другий показує, що ви дійсно дбаєте про іншого і не можете дочекатися їх побачити.
    • Подякуйте своєму партнеру за те, що він зробив щось вдумливе або за повсякденні справи, які, на вашу думку, можуть залишитися непоміченими (наприклад, винести сміття).
    • Сконцентруйте свій комплімент на своєму партнері, щоб зробити його більш значущим. Замість того, щоб сказати «Ти прекрасна», спробуй щось на зразок «У тебе найдивовижніша посмішка».
    • Зверніть увагу на конкретні речі, які роблять вашого партнера унікальним. Спробуйте щось на кшталт: «У вас завжди такий цікавий погляд на речі. Я люблю поговорити з вами ".
  6. Зробіть роботу для свого партнера. У всіх нас є домашня робота, яку ми із задоволенням робимо. Крім того, решта - це лише домашні справи, якими потрібно займатися. Якщо ви переживаєте щось на кшталт великої акції, яка триває чи ні, часом виконувати ці домашні справи може бути важко. Допоможіть своєму партнерові виконати деякі з цих справ, щоб він міг продовжувати свій день - це чудовий спосіб показати, що ви дбаєте про свого партнера.
    • Це може бути настільки мало, як мити посуд або допомагати фарбувати будинок.
    • Якщо ви не впевнені, що робити, запитайте! Запитайте щось на кшталт: «Чи можу я вам чим-небудь допомогти?» Або «Чи можу я щось зробити, щоб полегшити вам життя?»

Метод 2 з 3: Виявляйте прихильність до сім’ї та друзів

  1. Запропонуйте прихильність. Усі сім’ї різні, і вони виявлятимуть прихильність по-різному. Деякі батьки очікують обіймів від своїх дітей, тоді як іншим зручніше стискати руки. Дружба також має найрізноманітніші вирази, але незалежно від жестів, це дасть зрозуміти члену сім’ї чи другові, що ви там для іншого.
    • Діти можуть шукати і потребують більше контактів. Тримайте їх за руку, коли вони переходять вулицю, або піднімайте, якщо вони занадто втомлені йти, щоб повідомити, що ви там.
    • З дорослими родичами та друзями покладіть руку на їх плече або стисніть їх за руку, щоб дати їм зрозуміти, що ви там для них і що вам все одно.
  2. Розкажіть своїм близьким, як ви почуваєтесь. Люди часто забувають про важливість відкритості у міру дорослішання. Часто члени родини перестають говорити одне одному, що вони піклуються, і це може створити відстань між ними. Будьте відкритими та чесними зі своїми рідними та друзями, особливо коли вони борються.
    • Наприклад, ви могли б дати своєму найкращому другу довгі, душевні обійми, перш ніж переїхати в інше місто на нову роботу.
    • Діти потребують зворотного зв’язку. Скажіть їм, що ви їх любите і турбуєтесь, незважаючи ні на що. Не будь тільки любити, коли вони роблять щось хороше або завдають собі шкоди. В іншому випадку вони можуть почати думати, що це єдиний раз, коли ви дбаєте про них.
  3. Будьте щедрими. Це не означає, що ви повинні витратити всі свої гроші або час, даруючи подарунки друзям та членам сім'ї. Просто переконайтеся, що коли ви даруєте подарунок, це те, що сподобається вашій родині. Це може бути так просто, як оплата рахунку за обід або придбання першого автомобіля вашої дитини.
    • Не варто недооцінювати час як подарунок. Час дорогоцінний, особливо коли життя зайняте, але вони оцінять зусилля, якщо ви знайдете для них час, коли їм це потрібно.
  4. Допоможіть друзям та родичам, які потребують. Незалежно від того, чи допоможете ви мамі прибрати в будинку або допоможете найкращій подрузі переїхати до іншого міста, це буде вдячне. Домашні справи, великі чи малі, можуть скласти і переповнити всіх, а допомога коханій людині в виконанні справ - явна ознака прихильності.
    • Наприклад, щось таке просте, як заїзд, щоб приготувати вечерю для своєї сестри, коли вона щойно народилася, може мати тривалий вплив.
    • Головне тут - думати про іншого і бути уважним. Пилососити будинок може здатися легким, але хтось, завалений іншою роботою, це дійсно оцінить!

Метод 3 з 3: Розуміння прихильності

  1. Дізнайтеся про п’ять мов любові. Ця концепція часто використовується для обговорення різних способів, якими люди надають і отримують прихильність. Лагідні вчинки згруповані за п’ятьма категоріями, або мовами, наступним чином: фізичний дотик, слова підтримки, подарунки, послуга та приділення часу іншим. Ви повинні використовувати ці "мови", щоб зрозуміти, як ті, кого ви турбуєте, надають і отримують прихильність.
    • Закохані можуть говорити іншою мовою любові, ніж ви. Поговоріть з ними, щоб дізнатися, що це за прихильність Вони потрібно.
    • Спробуйте тест або вікторину, щоб дізнатися, яка мова любові найкраще підходить для вас обох. Переконайтесь, що вони є законними та розумійте, що результати загалом не застосовуються.
    • Розмовляючи зі своїм партнером, обов’язково слухайте активно. Це вказує на те, що ви дійсно дбаєте про те, що говорить інший.
  2. Знайте, які стосунки у вас з людиною, про яку ви дбаєте. Коли справа стосується вашого партнера або навіть більшості членів сім'ї, ви зазвичай знаєте, на якому рівні ви у двох стосунках. Друзі іноді можуть бути складнішими. Старі друзі часто отримують прихильність так, ніби вони є частиною сім'ї, тоді як новіші або менш відомі друзі можуть почуватись незручно з цим.
    • Застосовуйте ті самі п’ять принципів до друзів та колег, але коригуйте дії так, щоб вони були доречними.
    • Наприклад, якщо колега добре реагує на позитивні слова, скажіть щось на кшталт: «Мені подобається твоя нова стрижка» замість «Твої ноги виглядають красиво в цій сукні».
  3. Не наказуйте прихильності. Кожного разу, коли людині здається незручно з вашою прихильністю, вам слід зупинитися. Інша людина може пояснити, чому ваша прихильність робить їх незручними, але їм це не потрібно. Кожна людина вирішує, від кого приймати прихильність чи ні.
    • Також майте на увазі, що навіть якщо ваш партнер любить певний тип прихильності (наприклад, обійми), він може не завжди цього бажати.

Поради

  • Не чекайте негативної відповіді на прихильність. Особливо, якщо людина, про яку ви дбаєте, засмучена.
  • Здивування когось із чогось із цього може справді показати йому, що ви дбаєте.
  • Не сприймайте це особисто, якщо людині не подобається ваш подарунок, не може домовитись про зустріч того дня тощо. Люди часто дуже зайняті, але якщо ви докладете зусиль, щоб виявити прихильність, вони, швидше за все, побачать і оцінять .

Попередження

  • Переконайтеся, що ваша взаємодія є відповідною. Ви будете ставитися до свого п’ятирічного сина інакше, ніж до п’ятнадцятирічної дочки.