Як бути корисним іншим

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Как девушке стать предпринимательницей ♀ Путь к успеху Ксении Крячко | ТЫ МОЖЕШЬ
Відеоролик: Как девушке стать предпринимательницей ♀ Путь к успеху Ксении Крячко | ТЫ МОЖЕШЬ

Зміст

Приємний і поступливий характер допоможе вам завести друзів і прожити щасливе життя. Деякі люди не сприймають це всерйоз, але чим приємніше ваш характер, тим легше вам буде в житті. Скажіть: «я люблю тебе» кожному, кого ви дійсно любите.

кроки

  1. 1 Посміхайтеся! Тепер вам потрібно бути повністю чесним. Ви віддаєте перевагу бути поруч з людиною, яка постійно сумує і поводиться занадто серйозно, або вам цікавіше тусуватися з ким-небудь, хто завжди посміхається і жартує? Звичайно, привітна посмішка завжди зможе скрасити чийсь день. Будьте в доброму гуморі. Тоді ви будете почувати себе комфортніше, і люди потягнуться до вас!
  2. 2 Пропонуйте свою допомогу. У вас є друзі або брати / сестри, яким потрібна допомога? Чому б не допомогти їм? Допоможіть батькам навести порядок вдома або допоможіть однокласника з проектом. Пам'ятайте, що все хороше рано чи пізно повернеться до вас.
  3. 3 Говоріть людям позитивні слова. Хваліть їх, якщо вони роблять щось, ніж ви захоплюєтеся, підбадьорити людини, якщо він потрапив в неприємну ситуацію. Коли вам сумно, коли ви думаєте, що ніхто не може допомогти вам, хіба не підбадьорити вас чиї-небудь добрі слова? Якщо ви ставитеся до таких людей, які завжди готові допомогти іншим, вас завжди будуть любити, і ви будете почувати себе прекрасно.
  4. 4 Не критикуйте. Навпаки, хваліть! Люди потребують когось, хто скаже їм щось хороше і добре, а не в когось, хто буде критикувати кожен їх крок. Звичайно, ви маєте право висловлювати свою думку, але не варто робити це в грубій формі.
  5. 5 Будьте сприйнятливі і намагайтеся зрозуміти людей. Незалежно від того, як вони одягнені або від інших зовнішніх факторів, кожен з них заслуговує шанс. Чому б не підійти до кого-небудь, що не посміхнутися і не запропонувати свою допомогу ?.
  6. 6 Подумайте, перш ніж щось робити. Перш ніж прийняти рішення, гарненько проаналізуйте ситуацію. Іноді дуже хочеться сказати все прямо, не замислюючись, в яких наслідків це може вилитися, і хто може через це постраждати. Завжди робіть те, що вважаєте правильним. Пам'ятайте, що потрібно зробити те, що буде справедливим для всіх. також то не будьте грубі до людей, які вам зустрічаються. Якщо хтось у чомусь потребує, постарайтеся йому допомогти. Адже, можливо, коли-небудь допомога знадобиться вам.

Поради

  • Будьте доброзичливі до людей не через те, що у них є, а через те, хто вони насправді, і що ви до них відчуваєте. Якщо ви спілкуєтеся з людиною через спільних інтересів і загальних принципів, така дружба піде вам на користь і обов'язково буде щирою. Якщо ж ви спілкуєтеся з людиною, тому що він популярний або носить модний одяг, така дружба і копійки не варто.
  • Якщо хтось попросить вас про допомогу - допоможіть. Ви ніколи не знаєте, коли допомога може знадобитися вам.
  • Не можна забувати про себе, але необхідно думати і про почуття інших людей. Дізнайтеся їхню думку щодо тієї чи іншої ситуації. Постарайтеся допомогти, якщо у людини проблеми.