Як бути стрункою і сексуальною

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 17 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
TWERK ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ I 🍑Первая и самая важная тренировка с Leron Dance
Відеоролик: TWERK ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ I 🍑Первая и самая важная тренировка с Leron Dance

Зміст

Емоційне і фізичне добробут неможливо відділити одне від одного. Активний спосіб життя робить прямий вплив на нашу спортивну форму і на те, наскільки сексуальними ми себе відчуваємо. Заняття спортом - відмінний спосіб підвищити рівень енергії, зміцнити імунітет, поліпшити настрій, а також сексуальне життя. Фізичні вправи можуть допомогти підвищити сексуальний потяг і знизити ймовірність еректильної дисфункції. Однак це не означає, що все зводиться до тренувань: правильне харчування, хороший сон і практика усвідомленості - все це невід'ємні частини здорового способу життя. Щоб бути підтягнутим і сексуальним людиною, важливо дбати про себе в усіх відношеннях.

кроки

Частина 1 з 2: Наведіть себе в форму

  1. 1 Регулярно виконуйте аеробні вправи. Здоровим дорослим людям необхідно щотижня виділяти не менше 150 хвилин на помірну аеробне активність або 75 хвилин на енергійну аеробне активність. Розбийте тренування на короткі інтервали і займайтеся протягом тижня. Аеробні вправи сприяють зміцненню здоров'я в цілому. Вони допомагають підтримувати здорову вагу, знижують ризик виникнення серцевих захворювань і зараження вірусними захворюваннями.
    • Крім того, аеробні тренування зроблять вас щасливішими. Регулярні фізичні вправи допоможуть зарядитися енергією, підвищити впевненість в собі і розслабитися.
    • Помірна аеробне активність - це активність, під час якої зберігається здатність говорити, наприклад швидка ходьба, повільна їзда на велосипеді або бальні танці.
    • До анаеробної активності відноситься більш інтенсивна активність, під час якої збивається дихання і стає важко розмовляти. До неї можна віднести швидку їзду на велосипеді, біг або плавання колами.
  2. 2 Наведіть в тонус м'язи. Силові тренування сприяють зростанню м'язової маси і вчать організм ефективніше спалювати калорії.Більшості дорослих людей корисно проводити силові тренування не рідше двох разів на тиждень. Програма силових тренувань повинна включати в себе роботу над усіма основними групами м'язів - недостатньо просто піднімати гантелі! Можна виконувати силові тренування і вдома, роблячи скручування, випади і присідання.
    • Силові тренування можна проводити на спеціальних тренажерах в спортзалі. Їх також можна виконувати з вагами, еспандером або взагалі без спортивного інвентарю.
    • Запишіться на заняття або подивіться відео тренувань, перш ніж приступати до нового виду вправ. Якщо у вас що-небудь заболить, зупиніться.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Francisco Gomez


    Тренер з фітнесу Франсиско Гомес - головний тренер в FIT Potato Gym, тренувальному центрі в області затоки Сан-Франциско, заснованому в 2001 році. Колишній професійний бігун. Допомагає спортсменам розвивати витривалість і готуватися до великих марафонам, таким як Бостонський. Спеціалізується на реабілітації після травм, розвитку гнучкості, підготовці до марафонам і фітнесі для людей старшого віку. Має ступінь бакалавра з дієтології та спортивної фізіології і біжу.

    Francisco Gomez
    Тренер з фітнесу

    Складіть збалансовану програму тренувань.Якщо ви хочете бути струнким і підтягнутим людиною, включіть в свій режим підняття ваг, тому що силові тренування дозволяють збільшити число м'язових клітин. При цьому також змушуйте себе виконувати високоінтенсивні вправи, щоб спалювати більше жиру в процесі тренувань.


  3. 3 Робіть розтяжку після тренування. Аеробні та силові вправи змушують м'язи скорочуватися. Після заняття потратьте декілька хвилин на розтяжку основних груп м'язів, щоб стимулювати кровообіг і зберегти гнучкість. Робіть розтяжку повільно, без різких переходів, і не тримайте пози, які викликають біль.
    • Розтяжка перед тренуванням може привести до зниження продуктивності або навіть збільшити ризик отримання травми.
  4. 4 Підберіть вправи, від яких ви зможете отримувати задоволення. Якщо ви будете дотримуватися режиму, який вам не подобається, вам буде важче його дотримуватися. Спробуйте різні способи включити заняття спортом в своє життя, щоб зрозуміти, що вас стимулює. Наприклад, якщо ви любите ходити в тренажерний зал, має сенс придбати абонемент. Якщо ви не впевнені, сходіть на пробне заняття або навіть оформите пробне членство, якщо в обраному вами залі є така послуга.
    • Вас мотивує оточення? Відвідайте групові заняття спортом або знайдіть групу однодумців в інтернеті. Запропонуйте подрузі ходити з вами на прогулянки або поділіться своїми фітнес-цілями в інтернеті.
    • Віддаєте перевагу потіти в поодинці? Спробуйте кататися на велосипеді або бігати по району або по пересіченій місцевості. Можна виконувати безліч одиночних вправ в комфорті власного будинку або навіть в офісі.
  5. 5 Добре харчуйтеся і пийте достатню кількість води. Щоб бути підтягнутим, здоровим і сексуальним людиною, їжте різноманітні продукти. Споживання широкого спектру продуктів допоможе вам отримувати поживні речовини, необхідні організму. Їжте фрукти і овочі кожен день і ні в якому разі не відмовляйтеся від вуглеводів або білків. Вуглеводи необхідні для тренувань, а білок допомагає м'язам рости і відновлюватися. Пийте воду до і після занять спортом, а також щоразу, коли відчуваєте спрагу.
    • Якщо вам заздалегідь відомо, в яке брешемо відбудеться тренування, забезпечте організм великою кількістю рідини напередодні. Випийте кілька додаткових склянок води за день до інтенсивного тренування. Якщо сеча чиста, швидше за все, з водним балансом все в порядку.
    • Уникайте їжі і напоїв високого ступеня переробки, наприклад напівфабрикатів і газованих напоїв. Готуйте їжу вдома якомога частіше - домашня їжа майже завжди більш поживна, ніж напівфабрикати або ресторанні страви.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Francisco Gomez


    Тренер з фітнесу Франсиско Гомес - головний тренер в FIT Potato Gym, тренувальному центрі в області затоки Сан-Франциско, заснованому в 2001 році. Колишній професійний бігун. Допомагає спортсменам розвивати витривалість і готуватися до великих марафонам, таким як Бостонський. Спеціалізується на реабілітації після травм, розвитку гнучкості, підготовці до марафонам і фітнесі для людей старшого віку. Має ступінь бакалавра з дієтології та спортивної фізіології і біжу.

    Francisco Gomez
    Тренер з фітнесу

    Наш фахівець згоден: «Для росту м'язів необхідно підтримувати водний баланс, з тим щоб насичувати їх рідиною. Слід також стежити за своїм раціоном харчування, споживаючи помірно кількість калорій. Крім того, джерелами їжі повинні служити дійсно хороші продукти харчування, а не тільки ті, що багаті вуглеводами ».

Частина 2 з 2: Відчувайте свою сексуальність

  1. 1 Практикуйте усвідомленість. Щоб випромінювати сексуальність, потрібно відчувати себе впевнено і спокійно. Напруга, неуважність і пригніченість можуть негативно позначитися на сексуальності. Усвідомленість - це практика, яка дозволяє звернути увагу на свої думки, почуття і емоції в даний період часу без інтерпретацій або засуджень. Щоб практикувати усвідомленість, звертайте увагу на свої відчуття.
    • Запитуйте себе: «Який запах я відчуваю, що бачу, як рухаюся, що відчуває мій організм?»
    • Практикуйте усвідомленість, звертаючи пильну увагу на співрозмовника при спілкуванні. Намагайтеся сприймати кожне його слово.
    • Медитуйте на диханні. Відчуйте, як повітря входить в організм і виходить з нього. Відмітьте, які частини тіла піднімаються і опускаються. Якщо розум почне блукати, нагадайте собі стежити за диханням.
    • Вивчайте предмети, з якими маєте справу кожен день. Щодня виділяйте час на вивчення того, що бачите постійно, наприклад зубну щітку. Намагайтеся помічати нові деталі.
    • Виконуйте вправу усвідомленості, коли відчуваєте, що починаєте напружуватися або відчувати негатив. Якщо до вас приходить небажана думка, спокійно визнайте її. Потім переведіть увагу на свої почуття і відчуття.
  2. 2 Одягайтеся так, щоб справляти враження на себе. Гарна гігієна і догляд за собою допоможуть вам почувати себе відмінно і добре виглядати в очах оточуючих. Одягайте чистий одяг, яка вам подобається. Необов'язково витрачати багато часу, щоб вбратися, - можна прекрасно почувати себе і в повсякденному одязі, за умови, що вам подобається, як ви в ній виглядаєте. Приймайте душ після тренування або коли хочете освіжитися, а також мийте голову не більше трьох разів на тиждень.
    • Ви відчуєте себе сексуальніше, якщо будете носити тільки той одяг, яка вам дійсно подобається. Розберіть своєї гардероб і позбудьтеся від усього, що насправді не носите або носіть тільки з почуття обов'язку.
    • Носіть одяг, яка приємна вашій шкірі. Найкраще на тілі відчувається шовк і м'який бавовна. Одяг, яка сидить по фігурі і не викликає дискомфорту, змусить вас виглядати і відчувати себе сексуально.
  3. 3 Запишіться на уроки танців. Танці не тільки допоможуть вам привести себе в форму, а й підвищать вашу впевненість у собі і підготують до майбутніх побаченням. Знайдіть вид танцю, який вам подобається, щоб з більшою ймовірністю зустріти людей, які поділяють ваші інтереси. Якщо ви - мила відмінниця, запишіться на контрданс. Якщо ви хочете навчитися рухам, які можна використовувати на побаченнях, запишіться на уроки хіп-хопу. Пошукайте оголошення в місцевому палаці культури або в інтернеті.
  4. 4 Звертайте увагу на свої почуття. Одним з найбільш привабливих якостей потенційного партнера є емоційна стійкість. У вас трапляються часті перепади настрою? Ви постійно втрачаєте друзів? Вам може допомогти практика усвідомленості, так само як і відвідування психолога.
    • Щоб знайти підходящого психолога, зверніться за рекомендацією до близьких і друзів, до свого лікаря або в центр психологічної допомоги.
  5. 5 Уважно слухайте інших людей. Якщо ви хочете здатися сексуальним, слухайте співрозмовника, коли він говорить. Гетеросексуальні чоловіки, зокрема, порушуються від відчуття того, що їх уважно слухають. Якщо ви заведете звичку уважно слухати і відповідати без засуджень, швидше за все, вас буде вважати сексуальним людиною більш широке коло людей.
  6. 6 Спіть достатню кількість часу. Щоб відчувати себе сексуальним і залишатися у формі, отримуйте якісний нічний сон. Дорослим людям потрібно спати 7-8 годин щоночі, з мінімальною кількістю перерв. Недолік сну буде негативно позначатися на фізичній формі, імунітет, вазі і психічному здоров'ї.

попередження

  • У кожного організму свої потреби. Якщо у вас вже є хронічні проблеми зі здоров'ям, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж починати новий режим тренувань.
  • Проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж намагатися скинути вагу. Не намагайтеся скинути більше кілограмів, ніж радить лікар.