Як відчувати себе впевнено в купальнику

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Как научить ребенка ходить | Гимнастика для подготовки ребенка к первым шагам
Відеоролик: Как научить ребенка ходить | Гимнастика для подготовки ребенка к первым шагам

Зміст

Для того щоб відчувати себе впевнено в купальнику, зовсім не обов'язково скидати зайву вагу або мати фігуру супермоделі. Почуття впевненості додає підходящий одяг і задоволеність тим, ким ви є. Все, що вам знадобиться - це правильно вибрати відповідний купальник і виробити впевненість в собі.

кроки

Метод 1 з 3: Вибір правильного купальника

  1. 1 Підберіть відповідний купальник. Для цього буде потрібно переміряти безліч купальників, поки ви не знайдете той, який ідеально підходить для вашої фігури, якою б вона не була.Купальник повинен мати відповідний розмір, так щоб він не надто обтягав тіло, а зав'язки не врізалися в шкіру. Крім того, стежте за тим, щоб купальник щільно прилягав до тіла.
    • Вибирайте крій і колір купальника, які надають вам почуття впевненості в собі, не звертаючи увагу на поточну моду.
    • Не бійтеся змішувати стилі. Наприклад, можна вибрати купальник танкіні, костюм з облягаючим верхом і вільними шортами або іншу вподобану вам комбінацію.
    • Якщо у вас великі груди, можна вибрати купальник з підтримуючими вкладками. Як і бюстгальтери, такі купальники зазвичай підбираються за розміром грудей.
    • Продавці у відділі жіночої білизни допоможуть вам визначити потрібний розмір і вибрати відповідний купальник.
  2. 2 Замовте купальник через Інтернет. Часто в інтернет-магазинах можна знайти більш широкий вибір одягу, ніж в найближчому супермаркеті, і більшість інтернет-магазинів дозволяють повертати не підходить вам одяг за умови, що ви не носили її. Хороші продавці опишуть, що цікавить вас і дадуть відповідь на всі ваші запитання.
    • Спочатку зніміть з себе мірку, а потім уважно порівняйте отримані значення з розмірами купальників, наявних в інтернет-магазині.
    • Якщо вам сподобався якийсь купальник, замовте два різні розміри і виберіть відповідний вам, повернувши другий примірник.
    • Замовивши купальник в інтернет-магазині, ви зможете подивитися, як він буде виглядати насправді, примірявши його при сонячному освітленні. Приміряйте замовлені купальники у себе вдома, коли ви в гарному настрої і впевнені в собі.
    • Одягнувши купальник, посувайтеся в ньому. Перш ніж купувати купальник, переконайтеся в тому, що вам зручно в ньому, і він залишається на потрібному місці.
  3. 3 Подумайте про те, куди ви будете надягати свій новий купальник. Якщо ви збираєтеся засмагати в ньому у свого домашнього басейну, підійде стрічкове бікіні або купальник бандо з відкритим верхом без бретелей. Якщо ж ви плануєте плавати в громадському басейні або купатися в море разом зі своїми друзями, краще вибрати більш скромний купальник.
    • Пам'ятайте про те, що намокнув, тканину злегка розтягується, тому слід вибирати трохи більш тісний купальник, якщо ви збираєтеся заходити в ньому в воду.
  4. 4 Підкресліть вигідні деталі. Можливо, у вас гарні ключиці, або ви пишаєтеся своїми витонченими руками. Знайдіть купальний костюм, який підкреслював би переваги вашої фігури.
    • Наприклад, купальники в старому стилі часто мають глибокий виріз на грудях, але досить закриті внизу, на стегнах.
    • Якщо ви пишаєтеся своїми ногами, виберіть купальник з високим вирізом по лінії стегон. Купальник з топом в вигляді борцовки підкреслить ваші руки.
  5. 5 Подбайте про аксесуари. Шийну хустку, сонцезахисні окуляри, крислатий капелюх, яскраві сережки або пара нових туфель на танкетці підкреслять ваш костюм і додадуть йому витонченість. Якщо, одягнувши новий купальник, ви все ще трохи стривожились аксесуари допоможуть вам набути впевненості в собі.
    • При підборі аксесуарів не забувайте про почуття міри. Гламурний вигляд цілком підійде для вечірки біля басейну, але він навряд чи буде доречний при сплаві на байдарках по гірській річці.
    • Не забувайте про губну помаду! Вона не тільки зміцнить вашу впевненість у собі, але і захистить губи від ультрафіолетового випромінювання.
  6. 6 Одягнувши купальник, приміряйте з ним різні варіанти одягу. Одяг поверх купальника повинна добре поєднуватися з ним, додаючи вам упевненості в собі. Підберіть одяг, яка підкреслювала б переваги вашої фігури, приховуючи те, що не дуже подобається вам.
    • Наприклад, якщо ви не хочете зайвий раз демонструвати свої стегна, виберіть саронг, пов'язавши його навколо талії.
    • Сарафан або халат, надіті поверх бікіні, вигідно підкреслять практично будь-яку фігуру і захистять від сонячних опіків.

Метод 2 з 3: Вироблення впевненості в собі

  1. 1 Навчіться любити своє тіло. Постійні думки про те, чого вам бракує для впевненості в собі, не приведуть ні до чого хорошого.Як тільки ви зрозумієте, що ваше тіло абсолютно в своєму нинішньому вигляді, ви будете почувати себе впевненіше практично в будь-якому купальнику.
    • Не забувайте про те, що ви, можливо, єдина, хто звертає увагу на свої уявні недоліки. Навколишні більше дивляться на те, чи отримуєте ви задоволення від того, що відбувається, або нудьгу, перебуваючи в пригніченому настрої.
    • Виявивши, що вас долають неприємні думки, перемкніть свою увагу на щось позитивне. Наприклад, перейдіть з негативної думки "Ненавиджу свої широкі стегна ..." на позитивну "зате мої ключиці просто чудові!".
  2. 2 Посміхайтеся. Проста посмішка демонструє вашу впевненість у собі і дружелюбність. Коли ви посміхаєтеся, що оточують вас люди частіше посміхаються вам у відповідь. Посмішка повертається до вас, і ви відчуваєте себе впевненіше.
    • Коли ви посміхаєтеся, ваш голос звучить дружніми і приємніше для оточуючих.
    • При посмішці виділяються ендорфіни, які підвищують настрій і впевненість в собі.
    • Сміх також корисний для вашого організму. Він допомагає розслабити м'язи і зняти напругу.
  3. 3 Проводьте менше часу з людьми, які скаржаться на життя. Якщо ваші друзі постійно скаржаться на своє тіло, вам важко буде не приєднатися до них, почавши оплакувати свої недоліки. Це жодним чином не підвищить вашу впевненість у собі. Замість цього намагайтеся спілкуватися з тими, хто задоволений собою і своїм тілом. Впевненість заразлива!
    • Пам'ятайте про те, що чим більше ви шкодуєте про своїх уявних недоліках, тим вище ймовірність, що ви повірите в те, що вони дійсно існують.
    • Чи не підтримуйте розмови про недоліки. Коли ваші друзі починають обговорювати недосконалість своїх тіл, змініть тему розмови або переведіть все в жарт, не давши втягнути себе в тяжке обговорення своїх і чужих недоліків.
  4. 4 Усвідомлено підвищуйте впевненість в собі. Заводите таймер на 5-10 хвилин і присвячуйте цей час медитації над думками, виконаними співчуття і любові до себе. Щоб навчитися утримуватися від негативної самооцінки, потрібно тренування і час.
    • Наприклад, при позитивній медитації можна зосереджуватися на думці "Я любима" або просто на слові "любов".
    • Зосередьтеся на своєму диханні. Якщо ви відчуєте, що в вашу свідомість проникли думки про самооцінці, дозвольте їм піти, не звертаючи на них уваги.
  5. 5 Виховуйте в собі сміливість. Спробуйте одягатися так, щоб привертати увагу оточуючих: надягайте яскравий одяг, футболки з барвистими відбитками звірів і відкриті сукні. Звикнувши привертати увагу своєю зухвалою одягом, ви виховаєте в собі сміливість і відвагу.
    • Відкрита одяг (короткі спідниці, сукні з глибокими вирізами тощо) допоможе вам стати відважнішим у виборі одягу.
    • На перших порах це буде непросто, але з часом ви почнете розуміти, що заслуговуєте на увагу з боку оточуючих, і звикнете залучати зацікавлені погляди.
  6. 6 Зверніть увагу на те, як ви сприймаєте оточуючих вас людей. Якщо ви надто критично ставитеся до них, то цілком ймовірно, що ви занадто суворі і по відношенню до себе. Замість цього постарайтеся помічати в оточуючих вас людей, коли вони одягнені в купальники, привабливі риси. Перестаньте думати в негативному ключі, переключившись на позитивні думки.
    • Не порівнюйте себе з іншими людьми. Ваша мета полягає в тому, щоб стати добрішими і поблажливіше по відношенню до всіх людей, в тому числі і до самої себе.
    • Це допоможе вам усвідомити те, що немає людей з абсолютно однаковими тілами: кожне тіло прекрасно по-своєму. Це відноситься і до вашого тіла!

Метод 3 з 3: Правильний догляд за своїм тілом

  1. 1 Уникайте радикальних дієт. Як правило, подібні дієти передбачають суворе обмеження споживаних калорій протягом певного часу і націлені на швидке схуднення. Нерідко 500 або 1000 калорій в день доповнюються "очисними" соками, дієтичними таблетками або сечогінними засобами.Хоча на перших порах та чи інша дієта може здатися цілком ефективною, зменшення ваги відбувається головним чином через втрату рідини. При цьому значно сповільнюється обмін речовин, в результаті чого спалюється менше калорій.
    • У більшості строгих дієт порушується правильний баланс поживних речовин.
    • Радикальні дієти негативно впливають на психічне здоров'я. Недостатня кількість калорій призводить до подразнення, втоми і млявості.
    • Навряд чи ви придбаєте впевненість в собі при недостатньому харчуванні.
  2. 2 Чи не пропускайте прийоми їжі. Такі пропуски збільшують кількість жиру в середній частині тіла, тобто в області живота. Замість цього корисніше обмежуватися меншими порціями - відповідно до клінічних дослідженням, це допомагає скинути вагу.
    • Пропуск одного прийому їжі збільшує почуття голоду, що може привести до подальшого переїдання. Це тягне за собою порочне коло, що полягає в переїданні з подальшим голодуванням, що може призвести до безлічі проблем зі здоров'ям.
    • Тривале голодування змушує ваш організм перейти в режим виживання: він отримує необхідну енергію за рахунок спалювання м'язів, зберігаючи при цьому жировий прошарок. Це явно протилежно тому, чого ви хотіли б досягти напередодні пляжного сезону!
  3. 3 щодня займайтеся фізичними вправами. Якщо ви хочете скинути вагу для того, щоб впевненіше почувати себе в купальному костюмі, пам'ятайте про те, що для схуднення важлива не тільки правильна дієта, але і регулярна фізична активність. Постарайтеся щотижня присвячувати хоча б 150 хвилин (2 з половиною години) аеробних вправ помірної інтенсивності або 75 хвилин (1 година і 15 хвилин) інтенсивних вправ, або поєднуйте обидва види вправ.
    • Підліткам рекомендується займатися приблизно по одній годині щодня.
    • Виберіть такі вправи, які вам подобаються - отримуючи задоволення від тренувань, ви не закинути їх. Знайшовши оптимальне поєднання вправ, ви підвищите впевненість в собі. Можна включити в свої тренування їзду на велосипеді, біг підтюпцем, плавання, танці і так далі.
    • Займайтеся силовими вправами хоча б 2 рази в тиждень. Цей вид тренувань включає в себе підняття важких предметів, заняття на тренажерах, присідання, віджимання, вправи на перекладині і різні вправи йоги.
  4. 4 Вживайте здорову їжу. Здоровий раціон повинен включати в себе велику кількість овочів і фруктів, а також продукти з цільних зерен. Обов'язково включіть в свій раціон нежирне м'ясо і інші джерела білка, такі як риба, квасоля, яйця і горіхи. Уникайте транс-жирів і насичених жирів, але додайте до раціону трохи здорових жирів, що містяться в рослинних оліях (оливковій, соняшниковій, арахісовій, каноловое і інших оліях).
    • Не пийте напої, що містять доданий цукор, такі як солодкі газовані, енергетичні та солодкі кавові напої. Обмежте вживання соків однією порцією в день.
    • Велика кількість цукру міститься і в алкогольних напоях, таких як вино, пиво і напої міцніше. Якщо ви хочете скинути вагу, обмежте вживання алкоголю однією порцією (півсклянки вина, невеликий келих пива або 30 мілілітрів міцного напою) в день.
  5. 5 Слідкуйте за своєю поставою. Упевнена поза допомагає набути впевненості в собі. Крім того, пряма постава покращує приплив крові до головного мозку. В результаті мозок отримує більше кисню, що покращує його роботу і заряджає вас енергією.
    • Зверніть увагу на положення своїх рук. Якщо ваші долоні звернені назовні, це свідчить про те, що ви відчуваєте невпевненість і тривогу.
    • Неправильна постава і сутулість створюють враження невпевненості і тривоги. При цьому, оскільки м'язам доводиться підтримувати неприродну позицію, вони відчувають додаткове навантаження, що з часом може викликати проблеми зі здоров'ям.