Як грати в «Я ніколи не»

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
4 СПОСОБА ВСЕГДА ВЫИГРЫВАТЬ В ПОПУЛЯРНЫЕ ИГРЫ
Відеоролик: 4 СПОСОБА ВСЕГДА ВЫИГРЫВАТЬ В ПОПУЛЯРНЫЕ ИГРЫ

Зміст

"Я ніколи не ..." - дійсно веселий спосіб краще пізнати нових знайомих або старих друзів. Можна зіграти в базову версію гри, в яку можуть грати люди будь-якого віку. Можна зіграти в алкогольну версію гри, якщо граєте в компанії з повнолітніми.Якщо ви вирішили зіграти в алкогольну версію гри, не пийте дуже багато і не сідайте після гри за кермо.

кроки

Метод 1 з 2: Базова версія гри

  1. 1 Виберіть хоча б 5 гравців і встаньте в коло. Зазвичай для цієї гри необхідно хоча б 5 гравців. Звичайно, допускається менша кількість гравців, але гра буде вже не такою веселою! Потрібно сісти в коло, щоб кожен бачив руки інших гравців.
  2. 2 Кожен гравець тримає перед собою розкриті долоні, щоб було видно всі 10 пальців. Можна покласти руки на підлогу або підняти перед собою. У будь-якому випадку, на початку гри у кожного 10 спроб.
  3. 3 Перший гравець говорить, чого він ніколи не робив. Першим може виступити будь-який гравець за бажанням, а можна визначити послідовність гравців, зігравши в "камінь, ножиці, папір". Перший гравець говорить "я ніколи не ..." і потім розповідає, чого він ніколи не робив. Було б добре, якби гравець придумав щось, чого не робив він, але робили інші гравці.
    • Наприклад, можна сказати щось на кшталт: "Я ніколи не був в Європі", "Я ніколи не потрапляв під арешт", "Мене ніколи не затримували".
  4. 4 Загніть палець, якщо ви робили те, про що сказав перший гравець. Гравці, які теж ніколи цього не робили, не загинають пальці.
  5. 5 Потім водить наступний за рахунком гравець. Визначте послідовність гри, щоб наступний хід робила людина зліва від першого гравця. Наступний гравець знову говорить щось, чого він ніколи не робив. Гравці, які це робили, загинають по одному пальцю; ті, хто цього не робив, пальці не загинають.
  6. 6 Гравець, у якого в кінці гри залишиться найбільше незагнуті пальців, виграє. У цю гру можна грати будь-яку кількість разів.

Метод 2 з 2: Як грати в алкогольну версію гри

  1. 1 Відберіть хоча б 5 гравців. Так як в цій версії гри мається на увазі алкоголь, всі гравці повинні бути повнолітніми. У цю гру може грати будь-яку кількість людей, але якщо вас буде більше 10, можна розділити велику компанію на дві маленькі групи.
  2. 2 Необхідно переконатися в тому, що в середньому всі гравці п'ють приблизно однаково. Що саме пити - справа кожного. Але щоб гра вийшла більш цікавою, потрібно, щоб усі гравці пили приблизно однаково. Можна запропонувати пиво, вино і якісь коктейлі.
    • Також можна зіграти в алкогольну версію гри з алкогольними шотамі. Якщо хтось із гравців робив те, про що сказав ведучий, він повинен випити шот. По ходу гри потрібно не забувати наповнювати келихи.
  3. 3 Перший гравець говорить, чого він ніколи не робив. Можливо, хтось захоче стати першим гравцем (провідним), або можна вибрати ведучого за допомогою гри "камінь, ножиці, папір". В алкогольної версії гри передбачається, що гравці розповідають більш інтимні і особисті речі. Знову ж таки, перший гравець (ведучий) говорить: "я ніколи не ..." І розповідає щось, чого ніколи не робив.
    • Перераховуйте речі, яких ніколи не робили, але намагайтеся робити акцент на тих заняттях, якими ви точно знаєте, що займалися інші. Таким чином, вам потрібно "напоїти" за свій хід якомога більше людей, щоб вони якомога швидше вийшли з гри.
  4. 4 Гравці, які вже робили те, про що сказав перший гравець (ведучий) - п'ють. Якщо ви коли-то займалися тим, що згадав гравець, вам потрібно або випити шот повністю, або зробити ковток. Щоб було цікавіше, можна поставити таймер, щоб всі гравці пили однакову кількість часу. Зазвичай 3 секунд цілком вистачає.
  5. 5 Потім черга наступного гравця робити свій хід. Наступний гравець (той, хто сидить ліворуч від першого гравця) робить свій хід. Він називає щось, чого ніколи не робив, будуючи пропозицію за схемою "я ніколи не ...". Знову ж таки, ті гравці, хто робив те, що назвав ведучий - п'ють. Решта не п'ють.
  6. 6 Якщо ніхто не випив, значить, п'є сам ведучий. Якщо своїм ходом гравець не зміг напоїти жодного гравця (тобто ніхто, як і гравець, раніше цього не робив), то гравець п'є сам.
  7. 7 Грайте до того моменту, коли залишиться тільки одна людина, в келиху якого ще буде алкоголь. Гра закінчується, коли залишається єдиний гравець з недопитим алкоголем. Ця людина перемагає. У гру можна грати будь-яку кількість разів.

попередження

  • Вживши алкоголь, не сідайте за кермо.
  • Не пийте занадто багато! Якщо ви відчуєте себе погано, можна вийти з гри і випити трохи води.