Як мати здоровий, красивий вид і природним чином зберігати стрункість

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
СПРАВЖНЯ СЛОВ’ЯНСЬКА ЖІНКА повинна бути ведичної. Веди для слов’ян
Відеоролик: СПРАВЖНЯ СЛОВ’ЯНСЬКА ЖІНКА повинна бути ведичної. Веди для слов’ян

Зміст

Кожна людина хоче бути здоровим, струнким і красивим. Люди прагнуть стежити за фігурою, але самі не знають, як це правильно робити. На щастя, існує кілька нескладних рекомендацій, які в найкоротші терміни дозволять вам відчути себе просто приголомшливо.

кроки

Метод 1 з 3: Турбота про власне здоров'я

  1. 1 Чи не змушуйте себе голодувати. Голод може викликати в організмі зворотний ефект від того, до чого ви прагнете, і тіло навпаки почне активніше запасати жири. Худнути слід більш здоровим способом, вживаючи свіжі фрукти і овочі, більше води і відвідуючи спортзал.
  2. 2 Насамперед з самого ранку піклуйтеся про водний баланс. Починайте день з вживання коктейлю з алое вера, кокосового молока або звичайної води. Залишайте стакан з вечора на тумбочці, щоб він служив вам нагадуванням про те, що вранці його необхідно випити.
  3. 3 Замініть каву чаєм. Замість того щоб постійно вживати каву, намагайтеся щодня випивати по дві чашки зеленого чаю. Кава пити можна, але не дуже часто. Зелений чай повний антиоксидантів і здатний поліпшити стан вашої шкіри, а також допомогти вам скинути кілька зайвих кілограмів.
  4. 4 Якнайбільше займайтеся фізичними навантаженнями. Запишіться в спортзал і зробіть все від себе можливе, щоб відвідувати його не рідше одного або двох разів на тиждень. А якщо вам некомфортно займатися фізичними навантаженнями в громадських місцях, робіть це вдома.
  5. 5 Знайдіть здорову заміну переробленому цукру. Замініть перероблений цукор на більш здорову альтернативу, таку як кокосовий цукор або сироп агави. І зрідка дозволяйте собі солодкий перекус у вигляді невеликого кексу або тістечка.
  6. 6 Включіть до свого харчування джерела корисних жирів. Пам'ятайте - незважаючи на шкоду жирів, що містяться в пампушках, тортах і пирогах, не всі жири погані. До джерел корисних жирів можна віднести оливкову олію першого холодного віджиму extra virgin, лляне насіння, волоські горіхи, мигдаль, авокадо і так далі. Додавайте ці продукти в салати, смузі, супи та інші страви.

Метод 2 з 3: Догляд за волоссям

  1. 1 Робіть собі масаж шкіри голови. Два рази на тиждень робіть собі масаж шкіри голови із застосуванням теплого кокосового або касторової олії. Залишайте масло на голові на ніч і змивайте його вранці за допомогою натурального шампуню без сульфатів. Масаж шкіри голови стимулює волосяні фолікули і потенційно здатний підсилити зростання волосся.
  2. 2 Розчісуйте волосся тільки в сухому стані. Коли мова йде про здоров'я волосся, розчісувати їх мокрими категорично не можна. Ніколи не торкайтеся до мокрих волоссю гребінцем-щіткою, якщо не хочете порвати їх. При необхідності краще візьміть плоску гребінець з рідкими зубами і починайте розчісувати волосся з кінчиків, поступово піднімаючись все вище до коріння, але не навпаки.
  3. 3 Позбавтеся від головних або лобкові воші. Помітивши у себе цих паразитів, купите в аптеці засіб проти вошей. Якщо проблема посилиться, відвідайте лікаря. Можна також використовувати домашні засоби для боротьби з паразитами, наприклад, обробити волосся соком листя базиліка, залишити його на ніч, а потім змити.

Метод 3 з 3: Догляд за шкірою

  1. 1 За допомогою марлевих серветок наносите на шкіру спини оцет на 10-30 хвилин для боротьби з прищами. Через 3-4 тижні ці процедури дозволять досягти приголомшливих результатів.
  2. 2 Очищайте обличчя свіжим молоком. Налийте трохи молока у велику миску (підійде будь-яке молоко). Занурте в молоко серветку і відіжміть її. Акуратно відлущить шкіру обличчя вологою серветкою, працюючи круговими рухами. Далі вмийтеся холодною водою і переходите до звичних процедур догляду за шкірою.
  3. 3 Позбавтеся від прищів на обличчі. Для боротьби з прищами існує досить багато домашніх засобів, деякі з яких перераховані нижче.
    • Обробляйте прищі соком м'яти. Чекайте, коли він підсохне, і тільки потім змивайте.
    • Розбавте яблучний оцет водою і використовуйте його в якості тоніка для обличчя.
    • Розімніть авокадо і нанесіть його на обличчя, залиште на 20 хвилин, а потім змийте.
    • Приготуйте пасту з вівсяних пластівців і води, нанесіть її на обличчя на 10 хвилин, після чого змийте.
    • Не забувайте і про воду - вживайте її якомога більше, що позитивно позначиться на стані вашої шкіри.
  4. 4 Постарайтеся вирівняти тон шкіри. Щоб вирівняти тон нерівномірно пігментованою шкіри, обробляйте її лимоном протягом 3-4 місяців. Після застосування лимона обов'язково наносите на шкіру сонцезахисний засіб і будьте обережні, так як лимон робить шкіру більш світлочутливої, через що можна зіткнутися зі зворотним ефектом.

Поради

  • Обробляйте обличчя оливковою олією (або кокосовим маслом з додаванням води для його розрідження). Наливайте масло в миску, змочуйте в ньому серветку і обережно протирайте нею особа.