Як використовувати контролер Xbox 360 на Xbox One

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 27 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
КАК подключить XBOX ONE к ПК/ноутбуку/планшету без карты ВИДЕОЗАХВАТА + БОНУС
Відеоролик: КАК подключить XBOX ONE к ПК/ноутбуку/планшету без карты ВИДЕОЗАХВАТА + БОНУС

Зміст

Хочете використовувати старий контролер від Xbox 360 на Xbox One? Безпосередньо підключити контролер Xbox 360 до Xbox One не вийде, але можна скористатися комп'ютером під керуванням Windows. З цієї статті ви дізнаєтеся, як підключити контролер Xbox 360 до комп'ютера під керуванням Windows 10 і передавати гри з Xbox One в додаток Xbox на комп'ютері. Вам знадобиться Xbox One, комп'ютер з Windows 10, провідний контролер Xbox 360 або бездротової контролер Xbox 360 з бездротовим адаптером.

кроки

  1. 1 Підключіть контролер Xbox 360 до комп'ютера. Провідний контролер Xbox 360 підключіть до USB-порту, а бездротової контролер - до бездротового адаптера. Комп'ютер з Windows 10 і Xbox One повинні бути підключені до однієї мережі.
    • Більш того, ці пристрої повинні використовувати однаковий тип підключення. Наприклад, нічого не вийде, якщо комп'ютер підключити до мережі через Ethernet-кабель, а ігрову консоль - через модуль бездротової мережі.
  2. 2 Увімкніть Xbox One. Зробіть це, хоча консоллю Xbox One можна керувати за допомогою контролера Xbox 360.
  3. 3 Відкрийте програму Xbox на комп'ютері. Натисніть на значок у вигляді логотипу Xbox на зеленому тлі; він знаходиться в меню «Пуск».
    • Авторизуйтесь в додатку Xbox за допомогою облікового запису, якою користуєтеся на Xbox One.
  4. 4 клацніть по підключення. Ви знайдете цю кнопку на лівій панелі програми Xbox; кнопка позначена значком у вигляді консолі Xbox One. Комп'ютер виявить Xbox One, якщо обидва пристрої підключені до однієї мережі.
  5. 5 натисніть передача потокового. Ви знайдете цю опцію у верхній частині екрану у значка у вигляді точки і двох бездротових сигналів. Тепер гри з Xbox One будуть передаватися на комп'ютер, а іграми можна управляти за допомогою контролера Xbox 360, який підключений до комп'ютера. Картинка з Xbox One буде відображатися на екрані телевізора або монітора.

Поради

  • Щоб отримати найкращий результат, підключіть і комп'ютер, і Xbox One до маршрутизатора за допомогою Ethernet-кабелю.
  • Щоб зменшити число лагов, натисніть «Змінити якість» в правому верхньому куті додатка Xbox і понизьте якість картинки. Навіть якщо налаштуватися на зображення найнижчої якості, на екрані телевізора відобразиться відмінна картинка.