Як позбутися від носогубних складок

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 25 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как быстро убрать НОСОГУБНЫЕ СКЛАДКИ. Упражнения для лица от носогубных складок
Відеоролик: Как быстро убрать НОСОГУБНЫЕ СКЛАДКИ. Упражнения для лица от носогубных складок

Зміст

Складки, які тягнуться від крил носа до куточків рота, свідчать про те, що ваше життя було сповнене радості, посмішок і сміху. Однак ці глибокі зморшки іноді змушують нас виглядати старше. Є кілька способів зменшити носогубні складки або зовсім від них позбутися. Використовуйте для цієї мети різні косметичні засоби, наприклад Ексфоліант, вдамося до спеціальних косметичних процедур і робіть зарядку для м'язів обличчя. Крім того, дуже важливо вести здоровий спосіб життя: дотримуйтеся збалансованої дієти, підтримуйте водний баланс організму і регулярно займайтеся фізичними вправами.

кроки

Метод 1 з 3: Використання косметичних засобів

  1. 1 Щодня користуйтеся зволожуючими кремами. Зволожуючі засоби (креми і лосьйони) насичують шкіру вологою і розгладжують тонкі зморшки, включаючи зморшки навколо рота. Найкращий ефект дають зволожуючі засоби, що містять колаген, який допомагає повернути шкірі здоров'я і еластичність.
  2. 2 Регулярно застосовуйте Ексфоліант. Ексфоліанти (скраби) допомагають видалити з поверхні шкіри омертвілі клітини, під якими знаходяться більш здорові і молоді. Завдяки цьому зменшуються зморшки, які з'являються, коли ви смієтеся або посміхаєтеся. Підберіть ексфоліант, що відповідає вашому типу шкіри. Змочіть обличчя теплою водою і нанесіть ексфоліант на шкіру ніжними круговими рухами. Потім сполосніть обличчя теплою водою.
  3. 3 Ексфоліант можна приготувати з коричневого цукру і кокосового масла. У домашніх умовах ексфоліант можна приготувати на основі різних масел, проте поєднання кокосового масла і коричневого цукру використовується найчастіше. Змішайте дві столові ложки коричневого цукру і дві столові ложки кокосового масла. Нанесіть ексфоліант на шкіру обличчя ніжними круговими рухами. Через кілька хвилин вмийтеся теплою водою.
    • Коричневий цукор діє як скраб, а кокосове масло зволожує і живить шкіру. Особа стає свіже, а зморшки при регулярному застосуванні цього ексфоліанта зменшуються.
  4. 4 Щодня захищайте шкіру від дії сонячних променів. Ультрафіолетове випромінювання призводить до передчасного старіння шкіри і появи зморшок. Щоб захистити шкіру і зменшити зморшки навколо рота, щодня наносите на обличчя сонцезахисний крем, проводите більше часу в тіні і носіть головний убір. Сонцезахисний крем для щоденного застосування повинен мати фактор захисту (SPF) не менше 15, а для тривалого перебування на сонці - наприклад, для пляжного відпочинку або пікніка на природі - фактор захисту не менше 30.
    • Можна використовувати тональні креми з сонцезахисними властивостями: вони не тільки захищають шкіру від впливу сонця, але і допомагають замаскувати зморшки.
  5. 5 Щоб приховати носогубні складки, використовуйте креми з блюр-ефектом або основу під макіяж. Поки ви ще не остаточно побороли носогубні складки, можна замаскувати їх праймером або кремом з блюр-ефектом. Після того як ви нанесли сонцезахисний засіб і до того, як наносити основу під макіяж або пудру, наберіть на палець трохи праймера або блюр-крему і обережно заповніть їм носогубні складки. Це потрібно робити до нанесення основного макіяжу.
  6. 6 Розгладити носогубні складки можна за допомогою ін'єкцій шкірного філлера. Шкірні філери - це гелі різного складу, якими заповнюють зморшки і згладжують носогубні складки. Одні з найбільш безпечних шкірних філерів - «Рестилайн» (Restylane) і «Ювідерм» (Juvederm), які схвалені американським агентством FDA. Процедура ФІЛЛІНГ, виконувана пластичним хірургом, зазвичай займає від 15 хвилин до однієї години.
    • Слід пам'ятати, що дія шкірних філерів обмежена: однієї ін'єкції вистачає приблизно на 4-9 місяців, а потім процедуру доведеться повторити.
    • ФІЛЛІНГ - досить дорога процедура, ціна на яку коливається від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за одну ін'єкцію.
  7. 7 Запишіться до косметолога і пройдіть курс догляду за шкірою. Крім ін'єкцій філлера існує багато інших косметичних процедур і засобів по догляду за шкірою: креми від зморшок, препарати з ретинолом, лазерна корекція і ін'єкції ботокса. Всі вони допомагають зменшити або зовсім усунути носогубні складки і зморшки. Запишіться на прийом до косметолога і обговоріть, як краще усунути ваші носогубні складки на тривалий час.

Метод 2 з 3: Вправи для м'язів обличчя

  1. 1 Робіть вправи для м'язів обличчя. Йога для обличчя - це природний спосіб, що допомагає виглядати молодше. Вона зміцнює м'язи обличчя і зменшує зморшки. Для початку, притисніть вказівні пальці до куточків рота і розтягніть його в сторони. Спробуйте, долаючи опір, повернути кути рота в початкове положення. Утримуйте напругу протягом 10-15 секунд. В ідеалі цю вправу необхідно виконувати щодня, від 10 до 25 разів на день.
  2. 2 Наберіть в рот повітря і роздмухайте щоки. Щоб зміцнити м'язи щік і розгладити шкіру обличчя, зробіть глибокий вдих ротом і роздмухайте щоки. Поганяйте повітря з однієї щоки в іншу. Видихніть і повторіть вправу.
  3. 3 Широко посміхніться, не розтуляючи зубів. Широка усмішка зміцнює м'язи обличчя і тим самим підтягує носогубні складки. Стисніть зуби і посміхніться так широко, як тільки зможете. Утримуйте посмішку протягом 10 секунд, потім розслабте м'язи. Щодня повторюйте цю вправу 10-20 разів.
  4. 4 Підтягніть щоки вгору. Руками розтягніть м'язи обличчя і розгладьте носогубні складки і зморшки. Покладіть долоні на щоки по діагоналі, так щоб пальці лягли на верхню частину скули. Потягніть кути губ вгору, поки частково не розкриються зуби. Утримуйте це положення протягом 30 секунд. Відпустіть щоки. Повторіть вправу три рази.

Метод 3 з 3: Корисні звички і здоровий спосіб життя

  1. 1 Пийте достатньо води. Випиваючи достатню кількість води, ви природним чином зволожує шкіру і розгладжує зморшки і складки. Збільште добовий обсяг рідини, замінивши газованих солодких напоїв та кави на чисту воду. Кава і солодкі напої сприяють виведенню рідини з організму і сушать шкіру, посилюючи проблему носогубних складок.
  2. 2 Регулярно займайтеся спортом. Фізичні вправи поліпшують кровообіг, що допомагає шкірі виробляти ліпіди і утримувати вологу, а також прискорює ріст нових клітин. Рекомендується кілька разів на тиждень займатися аеробними вправами: бігом, ходьбою, танцями або плаванням.
  3. 3 Вживайте продукти, багаті антиоксидантами. Антиоксиданти - це природні речовини, які перешкоджають окислювальним процесам в клітині, сприяють виробленню колагену і еластину в шкірі і розгладжують зморшки. Продукти, в яких міститься багато антиоксидантів - ягоди (чорниця, журавлина), овочі (помідори, броколі), а також зелений чай.
  4. 4 Включіть у свій раціон омега-3 жирні кислоти. Омега-3-ненасичені жирні кислоти допомагають організму боротися із запаленням, сприяють оздоровленню шкіри і тим самим допомагають зменшити носогубні складки. Багато омега-3 жирних кислот міститься в тунці, сьомзі, волоських горіхах, лляному насіння і насінні Чіа.
    • Необхідна добова доза омега-3 жирних кислот міститься в одній порції риби, двох столових ложках лляного насіння, одній столовій ложці насіння Чіа, 50 грамах волоських горіхів або двох чашках соєвих бобів.
  5. 5 Відмовтеся від тютюну. Хімічні речовини, які містяться в більшості тютюнових виробів, призводять до руйнування колагену і еластину в шкірі і поглиблюють зморшки. Якщо ви курите, постарайтеся відмовитися від цієї шкідливої ​​звички якомога швидше. Відмова від вживання тютюну сприятиме розгладження зморшок і складок шкіри.

Поради

  • Перш ніж приступати до будь-яких процедур по корекції носо-губних складок, включаючи пластичну хірургію, проконсультуйтеся з косметологом. Професійний косметолог оцінить стан вашої шкіри і порекомендує найбільш оптимальний спосіб усунення носогубних складок, що відповідає вашому типу шкіри.
  • Якщо у вас є шкірні захворювання або ви проходите курс лікування, перш ніж застосовувати будь-які косметичні засоби, проконсультуйтеся зі своїм дерматологом.