Як змінити мову на телефоні

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 23 Червень 2024
Anonim
Как изменить системный язык в Huawei и Honor
Відеоролик: Как изменить системный язык в Huawei и Honor

Зміст

Завдяки тому, що смартфони забезпечують неймовірну гнучкість по частині налаштування, зробити так, щоб вони відображали інформацію іншою мовою, стало неймовірно просто. Всі телефони спочатку йдуть з передвстановленим мовою, але ви можете змінити його на будь-який інший, слідуючи цим простим крокам. Принцип зміни мови буде залежати від моделі вашого телефону: iPhone, Android або звичайний телефон (не смартфон).

кроки

Метод 1 з 3: iPhone

  1. 1 Зайдіть в «Налаштування». Якщо на вашому телефоні все ще стоять параметри за замовчуванням, тоді кнопка «Налаштування» перебуватиме на головному екрані. Іконка має вигляд сірої шестерні.
  2. 2 Виберіть «Загальні». Після натискання на кнопку «Налаштування» повинен з'явитися список. Прокрутіть вниз, поки не побачите опцію «Загальні», це буде сіра іконка з зображенням шестерні.
  3. 3 Виберіть «Мова і регіон». Коли під вкладкою «Загальні» з'явиться список, перегорніть його вниз, поки не знайдете опцію «Мова і регіон». Натисніть на неї, щоб відкрити інше меню.
  4. 4 Знайдіть потрібну мову. Ви побачите список мов або, в залежності від версії операційної системи, вам потрібно буде вибрати мову для iPhone, щоб отримати доступ до списку. Прокрутіть вниз, щоб знайти мову, який ви хочете поставити на телефон.
    • Мови спочатку будуть написані на своїй рідній мові, а потім на мові, який зараз стоїть на iPhone.
  5. 5 Виберіть бажану мову і натисніть «Готово». Після цього в нижній частині екрана з'явиться запит про підтвердження, в якому буде написано: «Ви правда хочете поміняти мову на ___?».
    • Підтвердіть зміну, натиснувши на кнопку «Змінити на ___». Протягом 20 секунд ваш iPhone поміняє мову на той, що ви вибрали.

Метод 2 з 3: Android

  1. 1 Почніть з головного вікна. Натисніть на головну кнопку, яка розташована під екраном по центру. Це кнопка схожа на будинок з дахом.
    • На деяких телефонах від Samsung немає іконки будинку на головній кнопці. Це буде лише піднесена кнопка в нижній центральній частині телефону.
  2. 2 Натисніть на іконку «App Drawer». Вона розташована поруч з іншими іконами в нижній частині екрана. У телефоні від Samsung вона знаходиться в дальньому правому куті. Вона має вигляд ряду точок, розташованих у вигляді сітки.
  3. 3 Виберіть «Настройки». Відкривши «App Drawer», знайдіть опцію «Налаштування». Залежно від моделі вашого телефону, ця ікона буде мати різний вигляд. На старих моделях вона виглядає як сірий і синій прямокутник з горизонтальними повзунками. У нових моделях ця іконка схожа на круглу шестерню.
    • Не натискайте на шестерню з маленькою «g» посередині. Ця програма «Налаштування Google».
  4. 4 Натисніть на білу і сіру іконку «А». Коли ви відкриєте налаштування, з'явиться список. Натисніть на іконку «А», щоб відкрити параметри мови.
  5. 5 Виберіть бажану мову. Після того, як ви натиснете на «А», з'явиться список доступних мов. Вони будуть написані на своїй рідній мові, щоб вам було легше знайти потрібний. Наприклад, щоб вибрати іспанська, потрібно натиснути на «Español», французький - «Français». Натисніть на бажану мову і ваш телефон перейде на нього. Потрапити, процес переходу на іншу мову займе близько 30 секунд.

Метод 3 з 3: Звичайний телефон

  1. 1 Знайдіть опцію «Налаштування». Знайдіть, де в вашому телефоні можна поміняти настройки. Можливо, ця опція буде називатися «Параметри». Вона може мати вигляд шестерні. На старих моделях телефонів потрібно спочатку відкрити меню і пошукати цю опцію там.
  2. 2 Виберіть «Параметри телефону». Коли ви відкриєте вікно налаштувань, то побачите опцію, яка називається «Параметри телефону» або якось так. Ця опція перенаправить вас до іншого меню.
  3. 3 Виберіть «Мова» і знайдіть потрібну мову. Ви побачите список з різними мовами, які встановлені на вашому телефоні. Цей список не буде настільки ж великим, як на iPhone або Android, але в ньому будуть перебувати найпоширеніші мови.

попередження

  • Якщо вам потрібна допомога з установкою мови в конкретної моделі телефону, зверніться в сервісний центр. Дізнайтеся у свого провайдера, де його можна знайти.