Як конвертувати MOV в MP4 і в HD MP4 за допомогою Quicktime Pro 7

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
♦ Как конвертировать любой формат видео в mp4, mkv, avi и т.д. (Без программ, БЕСПЛАТНО!) ♦
Відеоролик: ♦ Как конвертировать любой формат видео в mp4, mkv, avi и т.д. (Без программ, БЕСПЛАТНО!) ♦

Зміст

QuickTime 7 Pro більше не продається, але є способи конвертувати файли MOV в формат MP4. Найпростіший спосіб зробити це - змінити розширення MOV на MP4. Якщо у вас є QuickTime 7 Pro, скористайтеся функцією «Експорт». Якщо у вас немає QuickTime 7 Pro, є інші безкоштовні програми, які можуть швидко конвертувати файли.

кроки

Метод 1 з 3: Як змінити розширення

  1. 1 Відкрийте папку з файлом MOV. Найшвидший спосіб конвертувати MOV-файл в формат MP4 - це змінити його розширення. Формат MP4 є підмножиною формату MOV, тому насправді ніякого перетворення не буде.
    • Цей безкоштовний метод можна застосувати в будь-якій операційній системі і він не вимагає наявності додаткового програмного забезпечення. Це особливо актуально зараз, коли QuickTime 7 Pro більше не продається.
  2. 2 Відкрийте розширення файлів (тільки для Windows). Windows приховує розширення файлів. Щоб змінити розширення, їх потрібно відобразити.
    • Windows 10 і 8 - перейдіть на вкладку «Вид» у верхній частині вікна Провідника і встановіть прапорець у «Розширення імен файлів».
    • Windows 7 і більш ранні версії - відкрийте Панель управління і виберіть «Параметри папок». Перейдіть на вкладку "Вигляд" і зніміть прапорець у «Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів».
  3. 3 Клацніть правою кнопкою миші по файлу MOV і в меню виберіть «Перейменувати». Так можна змінити ім'я і / або розширення файлу.
  4. 4 змініть розширення .mov на .mp4. Коли ви натиснете ↵ Enter або ⏎ Return, Вам буде виданий запит на зміну розширення.
  5. 5 Підтвердіть, що хочете змінити розширення. Операційна система попередить вас, що зміна розширення файлу може привести до того, що файл стане нечитабельним. Ігноруйте це попередження.
    • На комп'ютері Mac натисніть «Використовувати .mp4» у вікні.
    • У Windows натисніть «Так» у вікні.
  6. 6 Відкрийте файл. Двічі клацніть по файлу зі зміненим розширенням, щоб відкрити його за допомогою медіаплеєра. Тепер файл має формат MP4 і відкриється в будь-якому програвачем або пристрої, які підтримують цей формат.
    • Щоб повернутися до вихідного файлу, змініть розширення на .mov.
    • Цей метод можна застосувати до 99% файлів MOV. Якщо даний метод не спрацював, скористайтеся одним із таких способів.

Метод 2 з 3: За допомогою QuickTime 7 Pro

  1. 1 Встановіть QuickTime 7 Pro. Більше не можна активувати QuickTime Pro з QuickTime Player, встановленого в Mac OS X. Тому скачайте старішу версію QuickTime 7, а потім введіть реєстраційний ключ, щоб активувати функції Pro-версії.
    • Завантажити QuickTime 7 можна тут.
    • Відкрийте папку «Програми» і запустіть QuickTime Player 7.
    • Відкрийте меню «QuickTime Player 7» і виберіть «Реєстрація».
    • Введіть свій реєстраційний ключ, щоб розблокувати функції Pro-версії.
  2. 2 Відкрийте файл MOV в QuickTime 7 Pro. Так як MOV-файли за замовчуванням відкриваються в QuickTime Player X, клацніть по файлу правою кнопкою миші, в меню виберіть «Відкрити за допомогою», а потім натисніть «QuickTime 7 Pro».
  3. 3 Натисніть «Файл»> «Експорт». Це можна зробити тільки в зареєстрованій версії QuickTime Pro.
  4. 4 Відкрийте меню «Експорт» і виберіть «Відеофільм - MPEG-4». Так можна зберегти відео в форматі MP4.
  5. 5 Натисніть «Зберегти», щоб зробити копію файлу в форматі MP4. Файл буде перетворений в формат MP4; на це піде кілька хвилин (в залежності від розміру файлу).

Метод 3 з 3: За допомогою Adapter

  1. 1 Скачайте і встановіть програму Adapter. Це безкоштовна програма, яка конвертує відеофайли в різні формати. Вона підтримує тільки Windows і Mac OS X. Програму можна завантажити на сайті з macroplant.com/adapter/.
    • Коли інсталяційний файл буде викачаний, запустіть його, щоб встановити програму. Налаштування, задані за замовчуванням, можна не змінювати. Не забудьте встановити прапорець у «FFmpeg», так як ця опція необхідна для конвертації відео.
  2. 2 Запустіть програму Adapter. Ви знайдете її в меню «Пуск» (Windows) або в папці «Програми» (Mac).
  3. 3 Перетягніть файл MOV в вікно програми. Файл буде додано до чергу перетворення. Також можна натиснути «Browse» (Огляд) у вікні програми і перейти до файлу.
    • Іноді при додаванні файлу в вікно програми з'являється повідомлення про помилку. В цьому випадку клацніть по файлу правою кнопкою миші і в меню виберіть «Видалити», а потім спробуйте ще раз додати його.
  4. 4 Відкрийте меню в нижній частині вікна програми. У ньому виберіть потрібний формат кінцевого файлу.
  5. 5 Натисніть «Video» (Відео)> «General» (Основні)> «Custom MP4» (MP4). Також, щоб перетворити файл під певний пристрій, виберіть його в меню «Video» (Відео).
  6. 6 Виберіть параметри якості (якщо хочете). Коли ви виберете опцію «Custom MP4», в правій частині вікна відобразиться кілька опцій. У розділі «Resolution» (Дозвіл) відкрийте меню «Quality» (Якість) і виберіть «Very High (Lossless)» (Дуже високий - без втрат), щоб зберегти вихідну якість відео.
  7. 7 Натисніть «Convert» (Конвертувати), щоб перетворити файл MOV в формат MP4. На це піде якийсь час, яке залежить від розміру вихідного файлу. За замовчуванням новий файл буде створений в папці з вихідним файлом; ім'я нового файлу буде таким же, як у вихідного, але з розширенням MP4. Вихідний файл не зміниться.