Як одягатися в Парижі

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ОНИ ИЗДЕВАЮТСЯ!? 😫 УЖАСНЫЙ МОДНЫЙ ПРОВАЛ - ЭМИЛИ В ПАРИЖЕ? РАЗБИРАЕМ МОДНЫЕ ОШИБКИ И СТИЛЬ СЕРИАЛА
Відеоролик: ОНИ ИЗДЕВАЮТСЯ!? 😫 УЖАСНЫЙ МОДНЫЙ ПРОВАЛ - ЭМИЛИ В ПАРИЖЕ? РАЗБИРАЕМ МОДНЫЕ ОШИБКИ И СТИЛЬ СЕРИАЛА

Зміст

Їдете в Париж з діловою поїздкою чи просто хочете подивитися місто, у вас можуть виникнути труднощі при зборі багажу. Ваш наряд повинен бути практичним і універсальним, адже ви будете гуляти по вулицях міста з непередбачуваною погодою. При виборі речей важливо знайти правильне поєднання практичності, елегантності, комфорту і креативності.

кроки

Частина 1 з 2: Що взяти з собою

  1. 1 Дізнайтеся, яка погода стоїть в Парижі в той час року, коли ви приїжджаєте. Хоча в цілому для Парижа не властиві екстремальні температури, однак все ж варто одягнутися по сезону, особливо якщо ви будете проводити багато часу на вулиці.
    • Взимку середня температура становить близько 5 ° С, а влітку - 20 ° С. Найкраще в будь-який час року одягатися багатошарово, щоб мати можливість щось зняти або знову надіти. Влітку бувають холодні вечори, а взимку в сонячний день може помітно пригрівати.
    • Весна - самий сухий сезон. Дощі бувають в будь-який час року, досить часто і часом раптово, однак недовго. Снігопади взимку рідкісні, але можливі. Багато парижани завжди носять із собою парасольку.
  2. 2 Вибирайте одяг, виходячи зі своїх планів. Вам обов'язково знадобиться пара зручного взуття (краще, якщо це будуть не тенісні туфлі, а що-небудь трохи елегантніше). В іншому ж, якщо ви плануєте зосередитися на чайних салонах і модних магазинах, вміст вашої валізи буде дещо іншим, ніж якщо б ви планували охопити всі головні визначні пам'ятки і музеї.
    • Якщо ви їдете у відрядження, краще вибрати діловий стиль. Костюми темних відтінків гарні як для чоловіків, так і для жінок. Жінки також можуть вибрати консервативні сукні нейтральних тонів.
    • Туристам слід одягатися комфортно, так як доведеться багато ходити. Важливо пам'ятати, що французи вибирають більш строгий стиль навіть на кожен день. Бавовняні штани, сорочки, сарафани, дизайнерські джинси, спідниці та светри повсюдно зустрічаються на вулицях Парижа кожен день. Замість спортивного взуття краще взяти зручні лофери або сандалі. Сукні та піджаки доречні для вечірніх походів на вечерю.
  3. 3 Спортивний одяг залиште вдома. Або, принаймні, в номері готелю! Париж - мабуть, єдине місто, де на жінку в спортивних штанях будуть дивитися більше, ніж на жінку в міні-спідниці. Якщо ви збираєтеся виходити ввечері (днем все ж багато одягаються більш неформально), спортивні речі будуть кричати на весь голос, що ви турист.
    • Для парижан дуже важливі тканину і крій. Штани від спортивного костюма не можуть блиснути ні тим, ні іншим. Те ж можна сказати про спортивного взуття - хоча, якщо чесно, в останні роки на паризьких вулицях все більше молоді в кросівках.
  4. 4 Чорний колір завжди в моді. Серйозно. Він стрункий, виглядає елегантно і, що важливо в поїздці, немазкий. Крім того, він доречний в будь-який час року. Якщо хочете внести трохи кольору, додайте до вашого образу оригінальна прикраса або шарф.
    • З нейтральними відтінками ви теж не прогадаєте. Чорний, бежевий, сірий, коричневий, синій, білий - все підійде. Не кажучи про те, що якщо ви берете з собою в основному речі нейтральних кольорів, всі вони будуть поєднуватися між собою і ви зможете скласти більше комплектів.
  5. 5 Пам'ятайте про простоту. Парижани знають, що все кричуще і притягує погляд є протилежністю елегантності і витонченості. Що б ви не наділи, дотримуйтеся простоти. Ніяких логотипів на сумці (хоча сумка може бути будь-який - класична сумочка, об'ємна сумка на ремені або полотняна сумка для покупок), футболок з рок-символікою (краще надягти з джинсами або слаксами сорочку). Добре те, що добре в усі часи.
    • Дехто каже, що в Парижі люблять унісекс, і це правда. Хоча чоловіки і жінки вважають за краще різні стилі, в їх зовнішньому вигляді багато схожих рис.Всі вони часто носять светри, піджаки, однотонні футболки з слаксами, темні джинси і черевики або сандалі. Головне - простота і нічого кричущого.
  6. 6 Не бійтеся додавати аксесуари! При тому, що паризький стиль можна описати двома ключовими словами, «чорне» і «просте», це не означає, що ви повинні одягатися, як на похорон. До чорних джинсів і кремовому топу надіньте шарф, жакет, кольє і пару браслетів. Велике і грубувате відмінно поєднується з дрібним і витонченим!
    • Шарфи - універсальний аксесуар. Парижани знають, що ця деталь здатна оживити нудний наряд і надати образу закінчений вигляд. Якщо у вас немає відповідного шарфа, просто купите його на місці - хоч в дешевій сувенірній крамничці, хоч в дорогому бутіку.
  7. 7 Доглядайте за своїми речами. У Парижі високий рівень злочинності, особливо в деяких районах. Носіть гроші, паспорт, телефон, фотоапарат та інші цінні речі так, щоб їх не можна було з легкістю витягнути. Чи не кладіть їх в задню кишеню або в сумку без застібки - так ви буквально даєте зелене світло злодюжкам.

Частина 2 з 2: Подорожуйте з розумом

  1. 1 Щоб стати частиною паризької модною культури, не бійтеся творчих поєднань. Нехай батьківщина високої моди надихає вас. Поєднуйте речі так, як раніше не поєднували. Париж нічим не здивувати, так що тримайте голову високо - і вперед!
    • Париж відомий як модна столиця світу. Тут можна побачити людей у ​​незвичайних, зухвалих, що привертають увагу нарядах. Якщо ви шукаєте місце, де можна піти на танці, надівши шпильки і боа з пір'я, Париж підходить вам як не можна краще.
    • Можливо, гардероб, складений з дизайнерського одягу знаменитих брендів, допоможе вам відчувати себе серед модних парижан більш комфортно, проте без цього запросто можна обійтися. Якщо ви одягнені стильно, акуратно і одяг підкреслює ваші достоїнства, це все, що вам потрібно, щоб виглядати тут своїм.
  2. 2 Вчіться у місцевих. Гуляючи по Парижу, будьте спостережливі. Ви побачите самих різних людей - крім того, що всі вони парижани (якщо це так), у кожного з них є свої особливості, переваги і смаки. Як вони висловлюють свій стиль в одязі? Чому ви можете у них навчитися?
    • Ви побачите жінок в спідницях в підлогу, чоловіків у шкіряних куртках, денім у всіх його проявах. Ви побачите хіпстера і любителів бохо-шику - і все це буде виглядати так по-французьки. Зверніть увагу, в чому ж різниця і що приваблює вас.
  3. 3 Зведіть до мінімуму укладку і макіяж. Одна з найкращих рис французької культури - любов до природної краси. Жінки за кілька секунд зав'язують волосся в пучок і ходять так цілий день. Кожна людина приймає те, що дано йому природою, що не намагаючись щось приховати. Так що п'яти хвилин з ранку досить, щоб зачесатися, нанести трохи рум'ян і туші і вийти з готелю. Ви готові!
    • Для чоловіків важливо виглядати доглянуто, але не так, як ніби ви збираєтеся вийти на подіум. Намагайтеся носити якомога менше рослинності на обличчі і будьте обережні з гелем для волосся. Як бачите, нічого складного.
  4. 4 Візьміть парасольку! Навіть якщо світить сонце, в наступну хвилину може полити дощ. Візьміть свою парасольку або купіть дешевий парасольку на місці, щоб він протримався хоча б на час поїздки. Це краще, ніж вимкнути до нитки.

Поради

  • Жінки і чоловіки в Парижі приділяють велику увагу аксесуарам. Візьміть сонячні окуляри, годинник, прикраси і сумку.

попередження

  • Не ходіть по вулицях в спортивному костюмі або подобі піжами. Це виглядає занадто неформально і неохайно.
  • Кишенькові крадіжки - одне з найбільш поширених злочинів в Парижі. Беріть з собою сумку на блискавки і не забувайте закривати її, особливо в людних місцях. Не надягайте мішкуватих речей з великими кишенями. Деякі туристи надягають під одяг сумку-пояс для грошей, пластикових карт і документів.