Як поцілуватися в перший раз

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как поцеловать парня первый раз в губы |Поцелуй без языка
Відеоролик: Как поцеловать парня первый раз в губы |Поцелуй без языка

Зміст

Якщо вам подобається людина, і ви майже впевнені, що ваші почуття взаємні, можливо, ви ставите питанням: чи не настав час для першого поцілунку? Перший поцілунок дарує бурю емоцій, проте абсолютно нормально нервувати і сумніватися, що і як робити. Насправді людина, яку ви хочете поцілувати, швидше за все, відчуває те ж саме. Коли будете готові до першого поцілунку, виберіть відповідний момент, наприклад, під час побачення. Потім доторкніться до людини і потягніться до нього для поцілунку. Коли закінчите, потримаєте за руки або стисніть один одного в обіймах на деякий час.

кроки

Метод 1 з 3: Підготуйте грунт

  1. 1 Виберіть правильну обстановку для першого поцілунку. Незважаючи на пристрасне бажання вперше поцілуватися, краще вибрати зручний час і місце. Зачекайте, коли залишитеся наодинці з людиною, якого хочете поцілувати. Потім поговоріть з ним, щоб переконатися, що він відчуває себе комфортно і знаходиться в хорошому настрої.
    • Наприклад, не варто цілувати людини, коли він чим-небудь зайнятий або засмучений.
    • Підходящої обстановкою для першого поцілунку може бути побачення або шкільна дискотека.
  2. 2 пофліртуй з людиною, щоб створити настрій для поцілунку. Посміхайтеся йому і тримайте руки в відкритій позі з боків, щоб не здавалося, ніби ви закриваєтеся. Злегка доторкніться до його зап'ястя, руці або до верхньої частини стегна, якщо він не заперечує. Крім того, робіть компліменти, задавайте питання про нього і слухайте, що він говорить.
    • Слідкуйте за поведінкою людини, щоб зрозуміти, фліртує він у відповідь. Якщо він дивиться вам в очі, посміхається, знаходиться у відкритій позі і багато говорить, швидше за все, він фліртує з вами.
    • Однак якщо ви помітите, що він відсторонюється, схрещує руки або часто дивиться вниз, пригальмуєте і дайте йому трохи простору.
  3. 3 Використовуйте гігієнічну помаду, щоб губи були м'якими, але не наносите липкий блиск для губ. Ніхто не захоче цілувати сухі, потріскані губи. Обов'язково намажте губи гігієнічною помадою, щоб вони були м'якими і приємними на дотик. Виберіть варіант без запаху (раптом ваш партнер не переносить будь-які аромати).
    • Липкий блиск для губ може бути неприємний під час поцілунку через свою дивною текстури. Просто використовуйте звичайну гігієнічну помаду.
    • Якщо ви зазвичай користуєтеся кольоровий помадою, можете нанести її, коли збираєтеся цілуватися. Однак виберіть стійкий варіант, який з меншою ймовірністю зітреться. Крім того, не наносите її прямо перед поцілунком.
  4. 4 Скористайтеся м'ятними льодяниками або жувальною гумкою, щоб освіжити дихання. Неприємний запах з рота сильно відштовхує, тому проявіть чемність до партнера по поцілую. Посмокчіть м'ятний льодяник або пожуйте м'ятну жувальну гумку за кілька хвилин до спроби поцілуватися.
    • Вибирайте м'ятні льодяники або жувальні гумки без цукру, тому що цукор може посилити неприємний запах з рота.
    • Носіть з собою упаковку м'ятних льодяників або жувальних гумок, щоб у вас була можливість освіжити дихання при необхідності.

    Порада: якщо ви плануєте цілуватися пізніше в той же день, не вживайте продукти зі стійким запахом, наприклад часник, цибулю і молочні продукти.


Метод 2 з 3: Нахиліться для поцілунку

  1. 1 Ніжно доторкніться до людини, щоб ініціювати фізичний контакт. Спочатку доторкніться до його руки або плеча. Потім перемістіть руку до його волоссю або особі і ніжно погладжуйте їх кілька секунд. Якщо відчуваєте готовність, акуратно приберіть волосся з лиця партнера, а потім покладіть руку йому на плече або притисніть долоню до його щоки.
    • Можна також спробувати обійняти його за плечі.
    • Повільно почніть дотику. Почніть з малого, торкнувшись руки людини, і продовжуйте тільки в тому випадку, якщо він посміхнеться і схилиться до вас.

    Порада: нічого страшного, якщо ви передумаєте щодо поцілунку, і вам не потрібно робити цього, якщо ви зрозумієте, що не хочете. Це абсолютно нормально - нервувати і передумати. Якщо це станеться, змініть тему, запропонувавши людині зайнятися чим-небудь іншим. Скажіть що-небудь на зразок: «Покажеш мені ту гру, про яку ти говорив?», «Цікаво, що роблять інші? Підемо подивимося! » -або: «Я голодний! Підемо перекусимо ».


  2. 2 Встановіть зоровий контакт, щоб показати свій інтерес. Зустріньтеся поглядами і дивіться партнеру в очі протягом однієї-трьох секунд. Потім відверніться на кілька миттєвостей. Продовжуйте дивитися на нього, але періодично відводите погляд.
    • Якщо людина зустрічається з вами поглядом, швидше за все, ви йому цікаві, і, можливо, він відкритий для поцілунку.
    • Якщо він уникає зорового контакту з вами, швидше за все, він не хоче цілуватися.
  3. 3 Запитайте, чи не хоче він поцілуватися. Отримати згоду - це найкращий спосіб переконатися, що ви обидва хочете поцілуватися. Можливо, вам буде страшно, але насправді може вийти дуже романтично. Ось кілька варіантів:
    • "Можна тебе поцілувати?"
    • «Чи можу я вкрасти у тебе поцілунок?»
    • «Не хочеш поцілуватися?»

    Порада: якщо ви занадто боїтеся питати, це абсолютно нормально! Багато людей бояться просити про поцілунок. Подумайте про те, щоб написати людині коротку записку. Наприклад: «Поцілуєш мене?», - або: «Ми можемо поцілуватися?»


  4. 4 Сідайте до людини. Скоротіть відстань між вами, присунувшись ближче до нього або схилившись в його напрямку. Потім почекайте, поки партнер теж наблизиться до вас, ніж покаже свою зацікавленість в поцілунку.
    • Якщо він відійде, можливо, він не хоче цілуватися. Краще відступити і дати йому особистий простір.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Chloe Carmichael, PhD

    Ліцензований клінічний психолог Хлоя Кармайкл, PhD - ліцензований клінічний психолог з приватною практикою в місті Нью-Йорку.Має більше 10 років досвіду в психологічному консультуванні, спеціалізується на проблемах у відносинах, управлінні стресом, роботі над самооцінкою і кар'єрному коучінгу. Також вела курси в Університеті Лонг-Айленда і працювала позаштатним викладачем в Міському університеті Нью-Йорка. Отримала ступінь PhD з клінічної психології в Університеті Лонг-Айленда, пройшла клінічну практику в лікарнях Ленокс Хілл і округу Кінгс. Акредитована Американської психологічної асоціацією і є автором книги "Nervous Energy: Harness the Power of Your Anxiety" ( «Нервова енергія: приборкайте силу своєї тривоги»).

    Chloe Carmichael, PhD
    Ліцензований клінічний психолог

    Ініціація поцілунку дозволяє показати, що людина впевнена в собі, якщо, звичайно, поцілунок бажаний. Хлоя Кармайкл - ліцензований клінічний психолог - каже: «Якщо ви досить впевнені в собі, щоб схилитися до людини і поцілувати його, вас сприймуть як сильну людину, яка не проти взяти ініціативу в свої руки. На перших порах все в новинку і як би ще під забороною, тому ваша рішучість може допомогти зробити так, щоб цей досвід був захоплюючим. Головне, щоб ні ви, ні ваш партнер не відчували при цьому незручності ».

  5. 5 Нахиліть голову в протилежну від його голови сторону. Зверніть увагу, куди людина більше схиляє голову: вправо або вліво. Потім поверніть свою голову в протилежному напрямку. Таким чином, ваші носи не зіткнуться один з одним під час поцілунку.
    • Не потрібно сильно нахиляти голову. Просто переконайтеся, що ваш ніс не знаходиться прямо перед його носом.
  6. 6 Закрийте очі перед поцілунком. Коли наблизитесь до губ партнера, закрийте очі і не відкривайте їх, поки не закінчите цілуватися. Це допоможе уникнути незручності під час поцілунку.
    • Якщо ви будете уважно стежити на партнера під час поцілунку, він може випробувати дискомфорт. Крім того, відкриті очі можуть вбити настрій.
  7. 7 Злегка розсуньте губи і притисніть їм до губ партнера. Чи не напружуйте губи. Не забувайте злегка нахиляти голову, щоб ваші носи не вдаряти. Ніжно цілуйте партнера протягом декількох секунд. Постарайтеся не потрапити слиною йому на губи.
    • Цілком нормально тримати губи щільно стиснутими під час поцілунку.
    • Не відкривайте рот і не використовуйте мову під час першого поцілунку.
  8. 8 покладіть руки за голову або на поперек партнера. Іноді непросто зрозуміти, що робити з руками під час поцілунку. Спробуйте покласти їх за голову людини. Можна грати з його волоссям або гладити його шию під час поцілунку. В якості альтернативи, просто покладіть руки йому на поперек.
    • Це не єдині місця, куди можна покласти руки, але це гарний початок, якщо ви - новачок в поцілунках.

Метод 3 з 3: Завершіть поцілунок

  1. 1 Відсуньтеся, щоб дати вам обом можливість вдихнути. Чи не цілуйтеся довше декількох секунд. Зупиніться і утворіть трохи простору між вами двома. Візьміть хвилинку, щоб подихати і усвідомити, що сталося.
    • Можна поцілуватися ще раз, але краще спочатку зробити невелику перерву.
  2. 2 Посміхніться партнеру, щоб показати, що вам сподобалося. Пам'ятайте, що він, швидше за все, так само нервує через поцілунку, як і ви. Покажіть йому, що вам сподобалося, подивившись на нього і посміхнувшись.
    • Можна також взяти його за руку або обійняти.
  3. 3 Переходьте до другого поцілую тільки в тому випадку, якщо здається, що партнер готовий до цього. Встановіть зоровий контакт, а потім знову схиліться ближче до нього. Подивіться, схиляється він у відповідь. Якщо сумніваєтеся, запитаєте, чи хоче він поцілуватися ще раз.
    • Скажіть: «Ти готова до ще одного поцілую?» - або: «Ми можемо зробити це знову?»
    • Цілуйтеся ще раз, тільки якщо у вас є бажання. Не відчувайте себе зобов'язаним цілуватися, якщо не хочете цього.
  4. 4 Обніміться або потримаєте за руки протягом кількох хвилин після поцілунку. Виділіть трохи часу на близькість без поцілунків.Обійміть партнера, притисніть до нього або потримайте за руку. Робіть те, що комфортно вам обом.
    • Розслабтеся і насолоджуйтеся спільним проведенням часу. Подивіться фільм, поговоріть або прогуляйтеся.
  5. 5 Скажіть що-небудь про поцілунок, коли будете готові. Можливо, ви відчуєте себе без сил або будете нервувати відразу після поцілунку, і це нормально. З іншого боку, ви можете бути дуже схвильовані і говіркі. У будь-якому випадку, обговоріть з партнером подію, коли відчуєте готовність, будь то відразу після поцілунку або пізніше в той же день або вечір.
    • Наприклад, можна сказати: «Я дуже давно хотіла це зробити», «Це було приємно», - або: «Ти добре цілуєшся».
    • Не думайте, що вам потрібно щось говорити прямо зараз. Цілком можна почекати.
  6. 6 Зв'яжіться з партнером на наступний день після поцілунку. Напишіть повідомлення, зателефонуйте або поговоріть з людиною, яку ви поцілували, щоб дізнатися, як у нього справи. Дайте йому зрозуміти, чи хочете ви піти на інше побачення або знову провести з ним час. Крім того, повідомте, чи сподобався вам поцілунок.
    • Майте на увазі, що перший поцілунок не означає, що тепер ви завжди повинні цілуватися. Це нормально, якщо ви вирішите трохи почекати з повторенням. З іншого боку, можна також радіти можливості поцілуватися ще раз.
    • Скажіть що-небудь на зразок: «Мені було дуже добре минулого вечора. Поцілунок був приємним. Хочеш провести мене завтра після школи? »

Поради

  • Цілком нормально переживати перед тим, як поцілувати людини в перший раз.
  • Просто розслабтеся. Так ваш поцілунок пройде ще краще.
  • Незграбний перший поцілунок - це абсолютно нормальне явище. Просто постарайтеся насолодитися моментом.
  • Якщо ви нервуєте, запитаєте партнера, що він відчуває. Швидше за все, він теж хвилюється.

попередження

  • Чи не цілуйте людини, якщо він виглядає хворим, наприклад, якщо він кашляє або чхає. Аналогічно, чи не цілуйте людей, у яких є болячки навколо рота. Незважаючи на те що це можуть бути і прищі, це також може бути і герпес, який заразний.