Як повністю змінити свою зовнішність і стати красивою

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как изменить свою жизнь | Позитивное мышление, убеждения и успех | Полезные привычки
Відеоролик: Как изменить свою жизнь | Позитивное мышление, убеждения и успех | Полезные привычки

Зміст

Якщо у вас виникло бажання змінити свій зовнішній вигляд, знайте, що ви в цьому не самотні. Це цілком нормально для дуже великого числа людей, особливо молодих жінок. Швидше за все, ви вже і так гарні, просто поки не розумієте цього. Якщо ж ви навчитеся більшої впевненості і змініть зовнішній вигляд на той, що буде краще підходити вашому внутрішньому я, то зможете відчути себе зовсім інакше і повірити у власну красу!

кроки

Частина 1 з 4: Догляд за собою

  1. 1 Пийте достатню кількість води. Вживання достатньої кількості води допомагає підтримувати концентрацію і енергійність, крім того, це також дозволить вам скинути пару зайвих кілограм.Для розрахунку щодня необхідного вам об'єму води потрібно пам'ятати, що на кожен кілограм вашої ваги потрібно вживати не менше 30 мл води.
    • Жінці з вагою 68 кг слід випивати від 2 до 4 літрів води щодня (конкретний обсяг залежить від навколишнього клімату і рівня активності людини). Якщо жінка веде активний спосіб життя і живе в жаркому кліматі, то її щоденна потреба в воді буде ближче до 4 літрів.
  2. 2 Харчуйтеся правильно. Уникайте зайвого цукру, солі і сильно перероблених продуктів. Ваша дієта повинна включати в себе нижченаведені складові.
    • Білки. До здоровим джерел білків слід віднести рибу, біле м'ясо, бобові, горіхи і яйця.
    • Корисні жири. Горіхи (особливо мигдаль), овочеві олії (відмінним варіантом є оливкова олія першого віджиму) і жирні овочі на зразок авокадо служать прекрасним джерелом корисних жирів.
    • Цілісні неперероблені вуглеводи. До них можна віднести фрукти, овочі, цільні злаки і бобові культури.
    • Вітаміни та мінерали. Їх можна вживати у вигляді добавок, якщо ви знаєте, що ваша дієта не забезпечує вас всіма необхідними вітамінами і мінералами.
  3. 3 Прислухайтеся до власного тіла. Пийте, коли відчуваєте спрагу, і їжте, коли голодні. Може знадобитися деякий час, щоб навчитися слухати сигнали свого тіла, якщо раніше ви не звертали на них уваги, але як тільки ви звикнете, вам стане легше дотримуватися здорової дієти і, можливо, ви навіть трохи схуднете ..
    • Якщо ви з'їли або випили щось, що викликало у вас головний біль або нездужання, зверніть на це увагу і постарайтеся в майбутньому не вживати даний продукт, особливо якщо його вживання регулярно викликає дискомфорт.
    • Зверніть увагу, яка їжа і напої дозволяють вам відчути себе добре. Дотримання чистої дієти з достатньою кількістю споживаної води і необхідних поживних речовин допоможе вам стати більш здоровим і щасливим людиною. Коли ви відчуєте себе здоровішими і щасливішими, то одночасно з цим до вас прийде і відчуття власної краси.
  4. 4 регулярно займайтеся фізичними вправами. Ви повинні отримувати не менше 30 хвилин фізичного навантаження 3-5 разів на тиждень, а якщо хочете знизити вагу, то навіть більше.
    • Якщо у вас мало вільного часу, то краще за все приділити увагу вправам, які одночасно прокачують відразу кілька груп м'язів. Так, опрацювати велику кількість м'язів вам дозволить плавання, танці та навіть активне прибирання будинку.
    • Іншим ефективним способом підтримки форми і здоров'я служать жваві 20-хвилинні прогулянки по два рази в день.
    • Також відмінно знімають стрес, зміцнюють і тонізують м'язи заняття йогою. Тільки не забувайте комбінувати їх з кардіо-навантаженнями у вигляді ходьби, бігу або плавання.
  5. 5 Слідкуйте за гігієною. Умивайте і зволожує особа, а також чистите зуби два рази в день. Приймайте душ хоча б через день і мийте голову, коли волосся починає засолюють (це може вимагатися через день або раз на тиждень, так як все залежить від типу волосся).
    • Якщо у вас на обличчі або спині присутні вугрові висипання, то вам може знадобитися частіше мити голову, так як масла з волосся можуть переноситися на обличчя, шию і спину, тим самим викликаючи появу вугрів.
    • Щоб ваші зуби залишалися здоровими і міцними, ви повинні кожні півроку відвідувати стоматолога.
    • Дотримання гігієни допоможе вам щодня відчувати свою свіжість і привабливість. Постарайтеся щодня приділяти собі увагу, навіть якщо ви не в настрої.
  6. 6 Щодня ведіть щоденник. Регулярне ведення щоденника може знизити хвилювання, стрес і депресію. Це допомагає проаналізувати проблеми та зміцнити самооцінку. Постарайтеся приділяти щоденника по 20 хвилин в день.
    • Ведіть щоденник, навіть якщо вам нема чого сказати. Ви можете так і написати, що вам нема чого сказати, і подивитися, куди далі вас заведе ця думка. Нерідко щось відразу спливає в пам'яті, часом це навіть виявляється чимось несподіваним.
  7. 7 регулярно медитуйте. Медитація допомагає відчути зв'язок зі справжнім моментом і зрозуміти власні почуття. Науково доведено, що медитація впливає на мозкові процеси, робить вас кмітливим і щасливішим.
    • Існує багато різних методів медитації. Одним з найбільш поширених методів є прийняття комфортного положення сидячи і відсторонення від будь-яких думок.
    • Коли під час медитації до вас приходить якась думка, просто уявіть, як вона розчиняється, або ви навіть можете дати цій думці назву і уявити, як вимітають її з власної голови. Мета медитації полягає в тому, щоб сконцентруватися на поточний момент часу, в якому ви перебуваєте, і не відволікатися ні на які думки.
    • Немає необхідності відразу ж приступати до тривалих медитацій. Для початку буде достатньо всього 1-2 хвилин. В ідеалі згодом ви повинні прийти до 10-15 хвилинах щоденної медитації. Якщо це неможливо, то робіть те, що ви в змозі зробити!
  8. 8 Будьте оптимістом. Більшість людей має внутрішній голос, який часто бачить у всьому погане і говорить про те, що людина недостатньо хороший в чомусь. Боротися з цим можна вдячним ставленням до долі і виділенням позитивних сторін того, що відбувається.
    • Навчитися позитивному настрою може бути не настільки просто, тому зберігайте терпіння і постарайтеся відображати виникають негативні думки позитивними.
    • Фізичної прийомом для створення позитивного настрою служить прийняття правильної пози: встаньте прямо, випрямити плечі, підніміть підборіддя вище, а потім розведіть руки в сторони. Відчуйте в цей момент власну силу і оптимізм, і ці відчуття збережуться у вас довше звичайного.
  9. 9 посміхайтеся. Дослідження показали, що чим щасливіша ви виглядаєте, тим ви більш привабливі для інших людей. Крім того, згідно з дослідженнями, навіть в момент смутку посмішка може підняти вам настрій.
    • Якщо ви засмучені, спробуйте посміхнутися секунд на 30, щоб додати собі заряд бадьорості.
  10. 10 Будьте впевнені. Набути впевненості в собі легше на словах, ніж на ділі, проте, над цим варто попрацювати. При наявності хорошої самооцінки ви станете здоровішими і щасливішими, що автоматично зробить вас більш привабливим.
    • Одним із способів підвищення самооцінки служить складання списку своїх сильних сторін, досягнень і позитивних рис. Спочатку це здасться дуже скрутній завданням. У вас може виявитися лише по одному пункту в кожній категорії, і навіть вони можуть прийти до вас в голову через годинник роздумів. Однак зі зростанням самооцінки складається вами список буде поступово зростати.
    • Боріться з негативними думками. Це сильно пов'язано з позитивним настроєм. Зупиняйте себе, коли у вас з'являються негативні думки про себе, і розсіюйте їх позитивними думками. Наприклад, коли у вас народжується думка «я товста» або «я страшна», розвійте її, сказавши собі фразу «у мене прекрасна попа» або «у мене красиві очі».
  11. 11 Досить спите. Якщо ви не отримуєте достатньої кількості сну, ваш мозок не буде працювати з повною ефективністю і ви будете відчувати труднощі з дотриманням здорової дієти, отриманням фізичного навантаження, а також зі збереженням позитивного настрою і впевненості в собі.
    • Дорослі люди потребують 7-9 години нічного сну, а підлітки в 8,5-9,5 години.

Частина 2 з 4: Зміна зачіски

  1. 1 Підстрижіться і / або пофарбуйте волосся. Будь то нова стрижка або забарвлення волосся в інший колір, зміна вигляду волосся може кардинально вплинути на вашу зовнішність в цілому. Подумайте про зачіски і колір волосся, які підійшли б вам найкраще.
    • Задайте собі питання, що повинні говорити про вас ваше волосся? Ви товариські і любите ризикувати? У такому випадку, можливо, вам сподобається коротка стрижка і різнокольорові волосся. Ви більш приземлений людина і трохи хіпі? Вам можуть підійти натуральні кольори і довгі шаруваті стрижки.
    • Перегляньте журнали про зачіски або пошукайте інформацію в Інтернеті, щоб зрозуміти, які зачіски вам подобаються. Придбати журнали і книги про зачіски можна в більшості книгарень.
  2. 2 Визначте свій тип особи. При зміні зачіски важливо враховувати форму обличчя. Особи бувають декількох типів. Одним з методів визначення свого типу особи є обведення контурів його відображення в дзеркалі за допомогою губної помади або олівця для очей.
    • Овальні особи виглядають збалансовано і є найбільш широкими в центральній своїй частині.
    • Квадратні особи мають однакову ширину в області брів, щік і щелепи.
    • Трикутні особи розширені в нижній частині і мають видатну лінію щелепи.
    • Серцеподібне особи (у формі перевернутого трикутника) мають маленький підборіддя і широкі виличні кістки.
    • Круглі особи схожі на досить правильне коло.
    • Ромбовидні особи трохи незграбні і в області вилиць ширше, ніж в районі брів і щелепи.
    • Витягнуті особи практично однакові по ширині від чола до щелепи, що змушує їх виглядати довше.
  3. 3 Визначте, яка зачіска найкраще підходить вашому типу особи. Щоб ваше волосся виглядали якнайкраще, вибирайте зачіску на підставі свого типу особи.
    • Овальним особам підходить більшість стрижок, однак, зачіски, які акцентують собою довжину, можуть зробити обличчя зовні витягнутим.
    • Квадратні особи найкраще виглядають з довжиною волосся нижче лінії щелепи. Володарям таких осіб особливо слід уникати таких стрижок, в яких волосся закінчуються у лінії щелепи, так як це робить особа ще більш квадратним. Також необхідно уникати зачісок з чіткими прямими лініями, наприклад, не варто використовувати стрижку боб або рівну чубок. Непоганим вибором в цьому випадку буде зачесане набік чубчик і хвилясті або шаруваті волосся, що обрамляють собою обличчя.
    • Трикутним особам добре підходять короткі стрижки, що дозволяють збалансувати потужну щелепу і додають обсяг верхньої частини голови. Якщо ж ви віддаєте перевагу довге волосся, важливо, щоб вони були довші лінії щелепи, інакше особа буде здаватися надто повним в нижній частині.
    • Серцеподібне обличчя добре виглядають з листковим стрижками до підборіддя (їм дуже добре підходить стрижка боб). Власникам такого типу особи слід уникати густих челок і коротких стрижок, так як через це особа може здатися занадто масивним у верхній частині. Тугий кінський хвіст і інші зачіски з зачесаним назад волоссям можуть акцентувати маленький підборіддя, тому їх також необхідно уникати.
    • Круглим особам йдуть асиметричні і листкові стрижки, які допомагають збалансувати ширину особи. При такому типі особи стрижки до підборіддя і рівні чубчика можуть зробити обличчя більш повним, те ж саме стосується і центрального проділу в зачісці. Проте, зміщений проділ і скошена набік чубчик виглядатимуть добре!
    • Ромбовидні особи добре виглядають з зачісками, які досить пишні з боків, але не у верхній частині. Іншими словами, в такому випадку слід уникати високих зачісок. Цьому типу обличчя підходять чубчика і обрамляють обличчя листкові стрижки. Однак, при цьому потрібно уникати створення центральних проборов в зачісці.
    • Овальні особи можуть здаватися витягнутими, тому зачіска повинна розбивати довжину особи. При цьому слід уникати носіння занадто довгого волосся. З даним типом обличчя добре буде виглядати стрижка боб, листкова стрижка і пряма чубчик.
  4. 4 подумайте про фарбуванні волосся. Фарбування волосся є одним із способів надання драматичності своїм образом. Перед фарбуванням волосся вам слід подумати про те, який колір волосся краще всього підійде до вашого тону шкіри і до очей.
    • Тон шкіри і колір очей можуть поєднуватися з багатьма відтінками волосся, але далеко не з усіма. Наприклад, теплий тон шкіри добре поєднується з червоними відтінками зразок суничного. Але рожевий або блакитний тон шкіри буде краще виглядати з більш холодними і яскравими відтінками червоного.
    • Підбір відтінку волосся, який буде ближче до вашого тону шкіри і кольору очей буде робити ваш образ більш природним. Як приклад можна привести образ «любителя пляжу» з пісочним волоссям, засмаглою шкірою і блакитними очима.
    • Чим сильніше буде контраст між вашими волоссям і тоном шкіри з кольором очей, тим більш драматичним буде ваш образ. Наприклад, бліда шкіра, зелені очі і насичений яскравий каштановий колір волосся будуть являти собою дуже вражаюче поєднання.
    • Якщо ви не впевнені в тому, який ваш тон шкіри, спробуйте пройти кілька онлайн-тестів, що пропонують підбір відповідного відтінку волосся.
  5. 5 Слідкуйте за здоров'ям вашого волосся. Мийте волосся в міру необхідності і використовуйте шампунь і кондиціонер, які підходять вашому типу волосся (наприклад, для забарвлених, нормальних, жирних волосся і так далі). Залежно від типу волосся, мити їх можна від одного разу на два дні до одного разу на тиждень. Чим більше сухе волосся, тим рідше вони потребують миття.
    • Якщо у вас сухі і пошкоджене волосся, щотижня обробляйте їх кондиціонером глибокого проникнення. Легким в приготуванні домашнім засобом, призначеним для цієї мети, служить суміш оливкового масла, двох яєчних жовтків, авокадо, майонезу і кондиціонера для волосся. Приготовану суміш залишають на волоссі на кілька годин (можна навіть на ніч).
    • Якщо у вас лупа чи інші проблеми з волоссям, уникайте застосування домашніх засобів. Замість них використовуйте спеціалізовані засоби, призначені для виправлення вашої проблеми. Якщо проблема з волоссям носить серйозний характер, зверніться до трихолога або дерматолога.

Частина 3 з 4: Нанесення макіяжу

  1. 1 Навчіться робити природний макіяж. Нанесення природного макіяжу на увазі підкреслення тих рис, якими ви вже володієте. Наявність натурального макіяжу не маємо на увазі мінімального використання косметики. З ним ви також можете використовувати тональну основу, рум'яна, туш, тіні і помаду. .
    • Макіяж може використовуватися для додання шкірі більшої гладкості (за допомогою тональної основи або коректора), подовження вій (за допомогою туші), візуального приподнятия виличні кісток (рум'янами або контурними коректорами) і збільшення губ (контуром для губ і помадою).
    • Як приклад можна згадати те, що накладення популярного макіяжу з ефектом вологого шкіри вимагає використання великої кількості косметики.
    • Якщо вам не дуже комфортно носити макіяж, але ви хочете поліпшити зовнішній вигляд вашої шкіри, спробуйте почати користуватися тонованим зволожуючим кремом або прозорою пудрою. Це допоможе в цілому поліпшити вигляд шкіри без нанесення тяжкого макіяжу або додання їй маслянистості.
  2. 2 Використовуйте косметику для очей, щоб підкреслити очі. Ви можете застосовувати різні кольори підводки і тіней для очей, щоб очі стали дійсно виразними.
    • Якщо у вас блакитні очі, використовуйте натуральні тони, наприклад, кораловий і колір шампанського. Темна димчата підводка може затьмарити ваші очі, тому краще заздалегідь поекспериментувати будинку з нанесенням подібного макіяжу, перш ніж виходити з ним у світ.
    • Сірі або сіро-блакитні очі добре виглядають з темними і димчастими відтінками сірого, синього і сріблястого.
    • Зелені очі відмінно прикрасять приглушені фіолетові і мерехтливі коричневі тони.
    • Світло-коричневі або каре-зелені очі будуть непогано виглядати з металізованими тінями і тінями пастельних тонів. Блідо-рожевий, приглушений мідний і золотистий колір тіней відмінно поєднуються зі світло-коричневими очима.
    • Карих очей підходить більшість відтінків і типів макіяжу. З ними добре виглядають нейтральні відтінки оранжево-рожевого і золотисто-бронзового. Для димчастого макіяжу можна додати трохи чорних тіней у вигляді стрілок на зовнішніх куточках очей.
    • Популярний димчастий макіяж для очей має на увазі змішання на століттях 2-3 тонів тіней для створення градієнтного переходу кольору (зазвичай від темного до світлого у напрямку від століття до брів).
  3. 3 користуйтеся помадою. Помада служить відмінним засобом для виділення губ і додання вашому образу більшої виразності. При цьому червоний колір помади є одним з найбільш популярних. Використовувати його може кожен. Секрет полягає лише в правильному підборі відтінку червоного, який буде підходити тону вашої шкіри.
  4. 4 Застосовуйте контурний олівець для губ. Наносите контур губ до використання помади, щоб вона трималася довше. Контурний олівець для губ також можна використовувати для коригування форми губ, роблячи їх більш пухкими або більш тонкими, в залежності від того, що саме вам потрібно.
  5. 5 Забезпечте збалансованість макіяжу. Драматично яскравий макіяж очей в поєднанні з настільки ж драматично яскравими губами зазвичай не рекомендується, так як може виявитися надто зухвалим. Якщо ви, наприклад, завдали димчастий макіяж на очі, то зробіть губи більш нейтральними.
    • Якщо ви скористалися червоною помадою, решті макіяж повинен бути відносно спокійним. Класичним поєднанням є червона помада і макіяж «котяче око».
    • Аналогічні правила застосовуються до балансування кольору волосся та макіяжу. Наприклад, вогненно-червоне волосся можуть обмежити кількість колірних варіантів підходящої вам помади.
  6. 6 подумайте про застосуванні контурного макіяжу. Контурний макіяж має на увазі використання темних і світлих відтінків тональних засобів для візуально зміни вигляду вашого обличчя. Наприклад, з контурним макіяжем можна візуально зменшити ніс і виділити вилиці.
    • Освоєння техніки контурного макіяжу вимагає певної практики, але якщо вам дійсно щось не подобається в собі, його варто спробувати.
  7. 7 Не забувайте ретельно змивати макіяж. Косметика може подразнювати шкіру і призводити до появи прищів. Ретельне умивання особи в кінці дня і видалення будь-яких залишків косметики дозволить не допустити подібної ситуації.
    • Щоб уникнути появи прищів, вибирайте косметику, що не закупорюють пори. Про це буде окремо сказано на упаковці засобу для макіяжу. Проте, навіть при використанні даної косметики можуть з'являтися висипання на шкірі.
    • Якщо ви сильно фарбуєте очі, то вам може знадобитися спеціальний засіб для зняття макіяжу з очей або кокосове масло. З ним ви зможете гарантовано повністю видалити макіяж з очей перед сном.

Частина 4 з 4: Підбір ідеальної одягу

  1. 1 Знайдіть власний стиль. Побродите по сторінках Інтернету, щоб знайти той стиль, який вам подобається найбільше. Засновуйте свою думку на те, що вам йде, і в чому вам буде зручно ходити. Враховуйте власні особистісні якості і постарайтеся зрозуміти, яким чином ви можете висловити їх в своєму стилі одягу.
    • Наприклад, якщо ви товариські і вважаєте за краще музику в стилі панк, то можете почерпнути натхнення з ретро-знімків панків, якщо ж ви ближче до нормальних людей і лише трішки хіпі, то ви можете переглянути старі фотографії людей з 60-х і 70-х років .
    • Дозвольте одязі говорити про те, що ви з себе представляєте. Це має на увазі, що в своєму одязі ви повинні відчувати себе комфортно і чудово, а не намагатися видати себе за кого-то еще.
  2. 2 Дізнайтеся тип своєї фігури. Знання типу своєї фігури допоможе вам одягатися так, щоб підкреслювати свої найкращі риси і приховувати те, що вам не дуже подобається. Далі описано підхід до визначення типу фігури на основі зняття мірок.
    • Візьміть сантиметрову стрічку для вимірювання ширини свого тіла в плечах, грудях, талії і стегнах. Вам може знадобитися помічник для зняття мірок.
    • Перевернутий трикутник. Це ваш тип фігури, якщо ваші плечі або груди ширше стегон. Зазвичай при цьому плечі або груди ширше стегон більш ніж на 5%.
    • Прямокутник.Такий тип фігури спостерігається, якщо плечі, груди і стегна мають приблизно однакову ширину, а лінія талії практично відсутня. При цьому розбіжність між шириною плечей, грудей і стегон має перебувати в межах 5%, а лінія талії не повинна відхилятися від ширини плечей або грудей більш ніж на 25%
    • Трикутник. Ваше ставлення до такого типу фігури, якщо ваші стегна ширше плечей. В цьому випадку стегна повинні бути ширше плечей або грудей більш ніж на 5%.
    • Пісочний годинник. Це ваш тип фігури, якщо ваші плечі і стегна мають приблизно однакову ширину, і при цьому у вас виражена лінія талії. Ширина плечей і стегон повинні відхилятися один від одного не більше ніж на 5%, а лінія талії повинна бути вже ширини плечей, грудей і стегон більш ніж на 25%.
  3. 3 Одягайтеся відповідно до типу своєї фігури. Після визначення типу своєї фігури ви зможете підібрати найбільш підходящу вам одяг.
    • Перевернутий трикутник. Верхня частина одягу повинна бути досить простий і вільної від дрібних деталей, які можуть їй обсяг. Залиште пишні деталі для вашого низу, щоб він став більш об'ємним, що зробить фігуру збалансованою. Прикладом підходящої в даному випадку одягу може стати простий топ з v-подібним вирізом, широкий пояс і просторі штани із завищеною лінією талії.
    • Прямокутник. При даному типі фігури головною метою є виділення лінії талії, щоб наблизити її форму до пісочним годинником. Для цього необхідно носити нижню частину одягу з декоративними елементами, які надають нижній частині тіла легкий обсяг, а зверху надягати топ по фігурі, який акцентував лінію талії. Уникайте бочкообразной одягу або одягу з виділяються поясами.
    • Трикутник. В даному випадку потрібно збалансувати ширшу нижню частину тіла (стегна і ноги) носінням одягу і аксесуарів, які надають обсяг верхньої частини тіла і змушують плечі здаватися ширше. Уникайте додання додаткового обсягу нижній половині тіла і використовуйте в нижній частині простий одяг з чіткими лініями без будь-яких прикрас.
    • Пісочний годинник. Носіть одяг, яка буде слідувати лініях вашого тіла. Зазвичай в такому випадку хорошим вибором є облягаючий одяг, так як вона акцентує природну красу вигинів вашого тіла. Уникайте носіння мішкуватою одягу, що приховує лінію талії, так як через це ви можете здатися масивніше.
  4. 4 Враховуйте власний ріст. Крім типу фігури при виборі одягу необхідно враховувати своє зростання. Зокрема, слід звернути увагу на те, що саме у вас довше - торс або ноги - так як це буде впливати на те, як вам личить одягатися.
    • Якщо у вас довгі ноги, то щоб збалансувати форму тіла, ви можете носити штани з заниженою лінією талії і подовжені блузки або плаття із заниженою лінією талії.
    • Якщо у вас короткі ноги, то вам слід носити спідниці та брюки із завищеною лінією талії і укорочені або заправляють під низ блузки, щоб ваші ноги здавалися довшими.
  5. 5 Носіть одяг, який підходить вам за розміром. Незалежно від обраної вами одягу, вона повинна добре на вас сидіти. Занадто мішкуватий або занадто тісний одяг ніколи не буде виглядати добре і може знизити вашу впевненість у собі.

Поради

  • Наберіться терпіння, особливо якщо ви намагаєтеся схуднути за допомогою внесення змін до образ життя, включаючи перехід на дієту і заняття фізичними вправами. Перш ніж ви зможете помітити перші результати здорового способу життя, може пройти місяць і навіть більше, але ви обов'язково побачите (і відчуєте) ці результати!
  • Відмінний спосіб підібрати відповідний стиль одягу і зачіску - звернути увагу на знаменитостей, так як з цими людьми зазвичай працюють професійні стилісти. Тільки завжди пам'ятайте про те, щоб внести в стиль щось своє і не втратити себе.
  • Якщо вас турбують ризики фарбування волосся фарбами, подумайте про природному освітленні або затемненні волосся, або про застосування хни.За винятком хни, натуральні засоби здатні змінити колір вашого волосся лише на пару тонів, тому не чекайте кардинальних змін.
  • Якщо ви не впевнені в тому, як правильно нанести макіяж, подумайте про записи до візажиста в великому мережевому магазині косметики. Нерідко подібні послуги надаються безкоштовно в очікуванні від вас подальшої покупки косметики.

попередження

  • Знайте, що забарвлення волосся може бути небезпечною процедурою, так як фарби містять речовини, здатні викликати алергічні реакції, які можуть закінчитися смертельним результатом. З цієї причини необхідно обов'язково проводити попереднє тестування фарби за 48 годин до такої процедури.

Схожі статті

  • Як стати красивою за одну ніч
  • Як стати прекрасною людиною
  • Як бути привабливою
  • Як змінити свій зовнішній вигляд
  • Як створити новий вигляд
  • Як бути по-справжньому прекрасною жінкою
  • Як стати класичною красунею
  • Як виглядати надзвичайно