Як переглядати інтернет сайти без відома батьків

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
КАК обойти родительский контроль GOOGLE FAMILY LINK?
Відеоролик: КАК обойти родительский контроль GOOGLE FAMILY LINK?

Зміст

Ви хочете користуватися певним сайтом, але не хочете, щоб про це знали ваші батьки? Наша стаття допоможе вам.

кроки

  1. 1 Знайдіть веб-сайт, яким вам дозволяють користуватися, відкрийте його і тримайте сторінку відкритою.
  2. 2 Тепер знайдіть веб-сайт, який ви хочете використовувати і відкрийте його в новому вікні або вкладці. Переконайтеся, що поруч нікого немає і що ніхто вас не видасть. Якщо хтось увійде, швидко відкрийте інше віконце або вкладку. Більш безпечним виходом буде натиснути комбінацію клавіш ctrl + W. Найкраще закрити вкладку, тому що батьки можуть подивитися на монітор.
  3. 3 По закінченню роботи з сайтом не забудьте видалити історію на своєму комп'ютері, яка може привести ваших батьків до небажаному сайту.
  4. 4 Скористайтеся планшетом або смартфоном.
  5. 5 Якщо ви використовуєте Internet Explorer і Firefox натисніть комбінацію клавіш Ctrl + Shift + P для приватного перегляду. Для режиму інкогніто в Google Chrome натисніть Ctrl + Shift + N. Тепер, відкривши в цьому вікні який-небудь сайт, ви можете бути впевненим, що інформація про нього не залишиться в журналі, але все вирячені файли будуть збережені в тому місці, куди ви їх зберегли. Щоб вийти з режиму інкогніто в Firefox, натисніть ту ж комбінацію заново. В Internet Explorer і Google Chrome просто закрийте вікна.

альтернативний метод

  1. Завантажте додатковий браузер, такий як Firefox або Safari (на відміну від браузера, який стоїть за умовчанням).
  2. Встановивши новий браузер, не здумайте встановлювати його браузером за замовчуванням.
  3. Якщо ви користуєтеся Windows, видаліть ярлик швидкого запуску. Створіть нову папку і перетягніть туди ярлик нового браузера.
  4. Тепер, ви можете використовувати новий браузер, щоб батьки не знали які сайти ви відвідуєте. Закладки й історія будуть збережені в іншому місці.
  5. Ваші батьки будуть використовувати браузер за замовчуванням і навіть якщо вони перевірять історію, вона буде чистою.
  6. Переконайтеся в тому, що вони не помітять інший браузер.

Портативний метод Firefox

  1. Виберіть пристрій для розміщення додатків. Підійде будь-який мобільний телефон, mp3 плеєр, камера, USB флеш накопичувач, або портативний жорсткий диск, який продається окремо для Windows.
  2. Перейдіть по посиланню [www.portableappz.blogspot.com/ PortableAppz.blogspot.com] і завантажте портативний Firefox в розділі додатків. Також збережіть меню модуля запуску.
  3. Встановіть меню модуля запуску і портативний Firefox на свій пристрій.
  4. Витягніть пристрій з розетки, потім включіть його знову (або вимкніть його повністю і включіть).
  5. Windows запитає, що ви хочете зробити, натисніть запустити PortableAppz.blogspot.com. Справа відкриється меню.
  6. Натисніть на іконку Firefox.
  • Портативний Firefox буде зберігати всі ваші закладки, історію та налаштування на пристрої, а не на головному комп'ютері.
  • Ви можете залишити пристрій у одного, підключити його і всі ваші закладки будуть збережені.
  • Флеш-накопичувачі на 4 і 8 гб можна недорого купити онлайн і в інших магазинах. Флешки фірми Corsair працюють дуже швидко.
  1. Після закінчення не забудьте вийти з меню, натиснувши на сірий кружечок з білою стрілкою.

Поради

  • Якщо ви розумієте в техніці, ви можете використовувати проксі веб-сайт, який буде витягувати збережену інформацію з іншого сервера, не вашого інтернет-провайдера. Інформація буде недоступна, навіть якщо на маршрутизаторі встановлені обмеження або інші програми для забезпечення безпеки. Ви також можете використовувати безкоштовну ВЧС, яка безпечно перенаправляє всі Інтернет дані на інший сервер.
  • Краще за все шукати необхідну інформацію, коли ви вдома один / одна.
  • Якщо ви чуєте або бачите, що прийшли батьки, швидко закрийте браузер.
  • Довіряйте своїм інстинктам. Краще убезпечити себе, ніж потім шкодувати, коли мова заходить про такі речі.
  • Якщо у вас остання версія Firefox, ви можете використовувати режим інкогніто, натиснувши на відповідну вкладку в настройках. Після закінчення сеансу в історії нічого не залишиться. Після закінчення роботи зупиніть режим інкогніто таким же чином.
  • Якщо ви використовуєте Internet Explorer, ви можете видалити історію, перейшовши в налаштування, натиснути на «Видалити історію» і потім на кнопку «Видалити все». У Firefox перейдіть в налаштування, потім натисніть на «Очистити приватні дані».
  • Не користуйтеся Google пошуковою системою, замість нього використовуйте Yahoo! Google веде облік всіх переглянутих вами сторінок, в той час як Yahoo! цього не робить.
  • Найкраще використовувати операційну систему Windows 7. Інтернет вкладки не показують попередній перегляд опису веб-сайту.

попередження

  • Якщо ваші батьки дізнаються про це, ви можете втратити привілеї користування комп'ютером або бути покараним.
  • Ваші батьки роблять все для вашого блага. Слухайтеся їх. У батьків більше життєвого досвіду і вони не дозволяють робити те, що може нашкодити їхнім дітям.