Як зробити духи з екстракту ванілі

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 9 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Настоящий Экстракт ВАНИЛИ в домашних условиях, в 5 раз дешевле чем в магазине,  Готовимся с Пасхе.
Відеоролик: Настоящий Экстракт ВАНИЛИ в домашних условиях, в 5 раз дешевле чем в магазине, Готовимся с Пасхе.

Зміст

Ваніль - це дуже популярний аромат для парфумерії та пахощів, але коштують ці пахощі часом чимало. Ви будете раді дізнатися про існування простих рецептів приготування ароматів ванілі з використанням інгредієнтів з комори. Щоб зробити аромат більш унікальним, додайте в ваніль трохи ефірних масел.

кроки

Метод 1 з 3: Як створити аромат з екстракту ванілі

  1. 1 Купіть пляшку з екстрактом ванілі. Органічний екстракт ванілі має сильний ванільний аромат, тому його, серед іншого, використовують в приготуванні їжі і випічки. Якщо у вас немає ванільного екстракту, купіть невелику пляшку в місцевому продуктовому магазині.
    • І хоча розмір пляшки не має значення, якщо ви плануєте зайнятися серйозним виробництвом, купіть пляшку побільше.
  2. 2 Відкрийте пляшку з екстрактом ванілі. Повернувшись додому, розпакуйте пляшку з ванільним екстрактом, не забувши при цьому відклеїти захисну обгортку під кришкою. Замініть кришку, закрийте пальцем отвір і переверніть пляшку догори дном. Поверніть пляшку в нормальне положення, залишивши трохи ванілі на пальці.
    • Стережіться виставляти пролийте рідина! Екстракт ванілі випливає дуже тонкою цівкою, тому його легко пролити, якщо нахилити пляшку занадто сильно.
  3. 3 Розітріть ваніль по тілу. Найбільш популярні місця для нанесення духів: зап'ястя, шия і область під вухами. Нанесіть краплю екстракту ванілі на обидва зап'ястя і з боків шиї, ну, або куди захочете.
    • Якщо ваніль викличе на шкірі алергічну реакцію, причина, швидше за все, у використанні неорганічної або синтетичної ванілі з добавками. Перестаньте користуватися засобом або спробуйте наносити менше ванілі на різні ділянки шкіри.
  4. 4 Тримайте пляшку під рукою. Екстракт ванілі хоч і прекрасно замінює духи, але швидко видихається. Щоб аромат ванілі не зник, вам доведеться оновлювати його із завидною постійністю.

Метод 2 з 3: Як створити власні парфуми

  1. 1 Купіть аерозольний балончик. Купіть аерозольний балончик будь-якого розміру або кілька балончиків різних розмірів. Купіть великий балончик з духами для будинку, а маленьку пляшечку носите в сумочці.
    • Обов'язково візьміть натискну насадку-розпилювач, а не ту, що з гачком, так як нею набагато простіше наносити духи.
  2. 2 Купіть пляшку з екстрактом ванілі. Купуйте одну велику пляшку ванілі (бажано органічної). Дуже важливо, щоб це була чиста ваніль, адже якщо в екстракті міститься цукор, добрих духів вам не бачити.
    • Якщо вас бентежить ціна, пам'ятайте: скільки б ви не заплатили, ця сума буде значно нижче, ніж вартість дорогих парфумів, які купують всі інші!
  3. 3 Закупити ефірні масла. До аромату ванілі можна додати різні ефірні масла і отримати унікальний аромат. Купуйте невеликі пляшечки з ефірними маслами і вирішіть, які вам більше подобаються.
    • Популярні ефірні масла: троянда, лаванда, м'ята перцева, ромашка і пачулі.
  4. 4 Змішайте інгредієнти в аерозольному балончику. Налийте вподобане ефірне масло в аерозольний балончик, а решту обсягу заповніть ваніллю. Якщо це великий аерозольний балончик, вилийте все ефірну олію з пляшки. Якщо немає, заповніть його наполовину, а потім додайте ваніль.
    • Струсіть аерозольний балончик, перш ніж розпорошити духи на шкіру або в повітря. Деякі люди вважають за краще розпилювати парфуми перед собою і проходити через нього, покриваючи тіло вологою пеленою.

Метод 3 з 3: Експериментуйте з іншими ароматами

  1. 1 Купіть ємність для зберігання духів. Виберіть між аерозольним балончиком або звичайною пляшкою для духів. Аерозольні балончики прості у використанні і легко поміщаються в сумочці, але у великій ємності можна виготовити більше духів.
  2. 2 Купуйте ефірні масла. Різні ефірні масла можна використовувати по-різному. Згідно ароматерапії, деякі запахи надають певний вплив на розум або тіло. Коли ви захочете створити новий аромат, наявність великого вибору ефірних масел виявиться як не можна до речі.
    • Якщо хочете додати в духи ванільний запах, купите пляшечку з екстрактом ванілі. Іншими популярними ароматами для духів є жасмин, лаванда і троянда.
  3. 3 Купіть спирт. Спирт використовується для збереження і поєднання змішуються ароматів. Візьміть м'який спирт, щоб він не вплинув на обрані вами запахи.
    • Багато людей використовують в саморобних духів горілку або ром.
  4. 4 Змішайте в пляшці два або три обраних ефірних масла. Візьміть ті ефірні масла, аромат яких ви хотіли б використовувати, але не більше трьох. Додайте 25-30 крапель ефірного масла, аромат якого ви хотіли б виділити, і ще 12-20 крапель одного-двох інших «основних масел».
    • Краще дати масел настоятися протягом декількох днів, щоб аромати могли змішатися, але якщо ви поспішаєте, цей крок можна пропустити.
  5. 5 Додайте спирт. Коли масла змішаються, додайте близько 110 мл обраного спирту. Струсіть отриману суміш, щоб змішати аромати. Використовуйте духи відразу або дайте їм кілька тижнів настоятися, щоб аромат спирту випарувався, а духи належним чином змішалися.
    • Іноді аромати змінюються через кілька тижнів.Можливо, аромат буде вам до душі відразу, як тільки ви змішайте інгредієнти, але через пару тижнів виявите, що він більше вам не подобається. Або навпаки, аромат сподобається вам не відразу, а лише після двох тижнів, коли вони змішаються в один.

Що вам знадобиться

  • екстракт ванілі
  • Різні ефірні масла
  • Спиртовий напій, такий як горілка або ром