Як зробити щоденні завдання на Neopets

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як зробити щоденні завдання на Neopets - Суспільство
Як зробити щоденні завдання на Neopets - Суспільство

Зміст

Neopets - це веб-сайт, де ви можете створити власного віртуального вихованця - Неопета! Ви можете купувати йому їжу, іграшки, і безліч інших речей за Неопоінти, які можуть бути отримані, граючи в ігри на веб-сайті або куплені за реальні гроші. Кожен день, ви можете робити деякі дії для отримання Неопоінтов, а також, ви можете виграти деякі рідкісні речі в той час, поки робите щоденні завдання! Тут, ви дізнаєтеся про підказках і радах про те, як це зробити.

кроки

  1. 1 Anchor Management. Кожен день, вистрілюючи з гармати в Krawken, ви отримаєте річ.
  2. 2 Coltzan's Shrine. Натисніть на Approach the shrine. Можливо, ви отримаєте їжу, Неопоінти, зброї, або зовсім нічого. Зауважте, що ваш обліковий запис повинен бути, принаймні, віком в 48 годин, щоб зробити це завдання.
  3. 3 Forgotten Shore. Вам необхідно зібрати 9 шматків карти Forgotten Shore до того, як отримати доступ до цього завдання, але шматки коштують близько 100нп. Відвідуючи Shore, ви отримаєте річ або Неопоінти. Однак, це не гарантовано.
  4. 4 Fruit Machine. Коли ви крутите Fruit Machine, можливо, ви виграєте призи, які можуть бути Неопоінтамі і речами.
  5. 5 Giant Jelly і Giant Omelette. Відвідуючи Giant Jelly і Omelette, ви отримаєте безкоштовне желе і безкоштовний омлет.
  6. 6 Healing Springs. Якщо ваш вихованець захворів, то відвідайте Healing Springs, і можливо, він вилікується. Ваші вихованці можуть бути нагодовані, а також, ви можете отримати лікувальний зілля або життєві окуляри.
  7. 7 Bank. Кожен день, ви можете отримати безкоштовний відсоток на ваших Неопоінтах. Кількість отриманих неопоінтов залежить від суми на рахунку вашого банку. Ви не отримаєте відсотки, якщо ви вкладете або заберете будь-яку кількість Неопоінтов до цього моменту.
  8. 8 Shop of Offers. Slorg дасть від 50 до 100 неопоінтов, щодня. В замін, вас попросять натиснути на рекламу.
  9. 9 The Discarded Magical Blue Grundo Plushie of Prosperity. Розмовляючи з Plushie, ви можете отримати іграшку, неопоінти, або їжу для вашого Неопета. Іноді, ви зовсім нічого не отримаєте.
  10. 10 Tombola. Граючи в Tombola, ви можете отримати Bottled Faeries або Codestones. А також інші призи. Зауважте, що ваш обліковий запис повинен бути, принаймні, віком в 24 години, і підтвердженої для використання Tombola.
  11. 11 Underwater Fishing. Кожен з ваших Неопетов може щодня рибалити. Ви, або виловити рибу, яку можете згодувати вихованцеві, або сміття.

Поради

  • Чим більше завдань ви робите, тим вище шанс отримати щось путнє.
  • Існує безліч відмінних веб-сайтів з інструкціями про кожного щоденному завданні. Sunnyneo - це дуже хороший веб-сайт.

попередження

  • Щоденні завдання, представлені вище - безкоштовні. Існують інші завдання, які стоять Неопоінти, і якщо ви не хочете витрачати ваші Неопоінти, то не робіть платні щоденні завдання.