Як пом'якшити слайм

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 28 Травень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
КАК РАЗМЯГЧИТЬ СЛАЙМ В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ 😱 ВСЕ СПОСОБЫ / КАК РАЗМЯГЧИТЬ ЛИЗУН / СЛАЙМ ЛАЙФХАКИ
Відеоролик: КАК РАЗМЯГЧИТЬ СЛАЙМ В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ 😱 ВСЕ СПОСОБЫ / КАК РАЗМЯГЧИТЬ ЛИЗУН / СЛАЙМ ЛАЙФХАКИ

Зміст

1 Додайте трохи води. Звучить очевидно, так? Але так і є, деякі слайм можна повернути до життя таким способом. Помістіть його в глибоку миску і налийте трохи води. Швидше за все, вам не знадобиться більше однієї ложки. Потім просто розминайте його до тих пір, поки слайм не стане м'яким.
  • 2 Додайте трохи антибактеріального гелю. Ще один спосіб розм'якшити слайм - додати в нього 1-2 краплі антибактеріального гелю. Марка значення не має. Покладіть слайм в глибоку миску і просто капніть трохи гелю. Ретельно розмішайте ложкою.Потім можна пом'яти слайм, поки він не стане м'яким. Як бонус ваш слайм тепер буде стерильно чистим (правда, всього лише на деякий час).
    • Якщо слайм не став м'якше з першої спроби, можна додати побільше гелю.
  • 3 Зволожите його лосьйоном. Лосьйон зберігає нашу шкіру красивою і чистою, і з вашим слайм буде той же ефект. Подумати тільки! Просто налийте одну-дві ложки в миску (якщо лосьйон потрібно видавлювати з помпи-дозатора, натисніть на неї 4-5 разів). Збризніть водою і все перемішайте. А тепер найвеселіша частина! Киньте в миску слайм і трохи розімніть. Як тільки покриєте слайм лосьйоном, його можна буде дістати і вже стискати руками, поки він не стане м'яким.
  • 4 Додайте більше клею. Якщо при створенні слайм ви вибрали рецепт, де використовується клей з борною кислотою, пральним порошком або рідким крохмалем, то часом, якщо додати ще клею, це може врятувати ситуацію. Досить приблизно однієї ложки за раз. Потім розімніть слайм, поки він не стане м'яким.
  • Метод 2 з 2: Зволоження слайм шляхом нагрівання

    1. 1 Залиште слайм відмокати в теплій воді. Налийте небагато теплої води в глибоку миску і покладіть туди слайм. Можна трохи перешкодити руками. Залиште слайм в воді приблизно на хвилину. Може здатися, що він розповзається, але в підсумку з ним все буде добре.
    2. 2 Поставте в мікрохвильову піч на 10 секунд. Дістаньте слайм з води і відіжміть. Вся ця вода на слайм абсолютно не потрібна. Покладіть його в миску, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі, і включіть прилад на 10 секунд. Чи не діставайте одразу, почекайте близько хвилини, щоб не обпекти пальці. Жоден слайм не варто обпалених пальців.
    3. 3 Для додаткової м'якості додайте трохи лосьйону. Досить 1-2 ложок кошти. Якщо ви використовуєте ароматичний лосьйон, ваш слайм теж буде приємно пахнути. Вмесіте лосьйон руками. Дайте п'ять! Ви повернули свій слайм до життя.
      • Якщо в кінці він вийшов занадто текучим, додайте активатор. Активатор - це всього-на-всього те, що ви спочатку використовували для створення слайм. Наприклад, половину чайної ложки борної кислоти, розведеної в склянці води.