Як створити супергероя

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 22 Червень 2024
Anonim
ВСЕ СЕКРЕТНЫЕ КРАМПЕТЫ ТОКА БОКА ! КРАМПЕТЫ ТОКА БОКА ! СЕКРЕТЫ ТОКА БОКА ! crumpets
Відеоролик: ВСЕ СЕКРЕТНЫЕ КРАМПЕТЫ ТОКА БОКА ! КРАМПЕТЫ ТОКА БОКА ! СЕКРЕТЫ ТОКА БОКА ! crumpets

Зміст

Вам коли-небудь хотілося створити свого власного Людини-павука, Супермена або Бетмена? Створення супергероя - цікаве заняття, ви можете придумати власну історію і характер героя і написати про це. Навіть якщо у вас поки не так багато ідей, ви можете зібрати їх воєдино і перетворити в щось геніальне.

кроки

Частина 1 з 3: Виберіть герою риси характеру

  1. 1 Придумайте, якими силами буде володіти ваш супергерой. Зазвичай у всіх супергероїв є свої надздібності, тому спочатку потрібно придумати надздібності, а потім риси характеру, які б їм відповідали. Майте на увазі, що більшість цікавих суперздатність вже належить іншій героям і персонажам, тому постарайтеся придумати щось унікальне.
    • Ви можете наділити свого супергероя декількома здібностями, наприклад, це може бути вміння літати і ще якась сила. Поєднуючи у своєму герої кілька суперздатність, ви зробите його несхожим на багатьох інших вже існуючих персонажів.
    • У деяких супергероїв немає ніяких особливих сил, вони лише покладаються на супергаджети і мають відмінну фізичною підготовкою (наприклад, Бетмен і Чорна Вдова). Інші володіють бойовими мистецтвами і зброєю, самовідданість цих героїв викликає повагу, але це робить їх більш беззахисними перед іншими стилями бою і перед героями з іншими суперздатностями. Можливо, так герой здається нам більш цікавим.
  2. 2 Наділіть свого супергероя якимось недоліком або слабким місцем. Такий важливий «фатальний» недолік чи слабкість - невід'ємна риса практично всіх супергероїв.
    • Наприклад, слабкістю Супермена був криптоніт, а недоліком Бетмена - його одержимість пошуком справедливості після вбивства його батьків. Слабкість або недолік героя може бути фізичним або психологічним.
  3. 3 Створіть зі свого героя ще й людини. Нехай він живе подвійним життям: він може бути нормальною людиною, а може бути героєм. Тоді ви зможете наділити одного і того ж героя різними рисами характеру, кожна з яких буде проявлятися в ньому або як в людині, або як в герої.
    • Кларк Кент - персонаж, який перетворюється вночі в Супермена - тихий і обережний всезнайка в окулярах.Але, як нам відомо, вночі він може перетворюватися в Супермена і володіти суперздатностями, які допомагають йому боротися з лиходіями. Зауважте, що особистість Супермена відрізняється від особистості Кларка Кента. Якщо ви хочете, щоб ваш супергерой також міг бути звичайною людиною, час від часу користуючись суперздатностями, наділіть його абсолютно різними (навіть протилежними) рисами характеру, щоб дві його особистості були більш контрастні. Так читачам буде цікавіше.
  4. 4 Не намагайтеся скопіювати іншого персонажа. Навряд чи вам вдасться придумати надздібності, які ще ніде ніким не використовувалися, але не варто просто так копіювати їх з одного конкретного персонажа.
    • Наприклад, якщо ви хочете наділити свого героя суперздатностями Супермена, напишіть для нього інший сюжет. Таким чином, ваш супергерой буде відрізнятися від Супермена хоча б історією.
  5. 5 Спробуйте знайти ще якісь якості, якими він буде відрізнятися від інших супергероїв. Якщо ви хочете придумати свого супергероя, швидше за все, ви непогано знаєте про якостях і силах інших популярних супергероїв. Тому не намагайтеся створити ще одну копію вже існуючого супергероя, будьте оригінальним. Придумайте для свого супергероя унікальний характер і кілька суперздатність.
    • Ви можете придумати що-небудь оригінальне щодо будь-яких якостей вашого супергероя. Наприклад, ви можете зробити так, щоб сила вашого супергероя була перевагою, а його своєрідним недоліком. Можливо, ваш герой спочатку дізнається, що володіє суперздатностями, але в кінці ви можете повернути сюжет так, що він почне використовувати їх не на добрі діла.
    • Прикладом можуть бути популярні супергерої. Що приходить вам на думку, коли ви думаєте про супергероя? Що ви можете придумати, щоб ваш супергерой відрізнявся від шаблону?

Частина 2 з 3: Придумайте сюжет для свого супергероя

  1. 1 Для героя потрібно придумати передісторію і сюжет. У світі супергероїв передісторія - це біографія героя. Читачеві пропонується зазирнути в світ свого героя, поспостерігати за його життям до того, як він став супергероєм. За допомогою передісторії автор може розповісти читачеві про «людської» стороні свого супергероя, зробити так, щоб читачі прив'язалися до нього.
    • З багатьма супергероями в минулому сталися якісь неприємності і нещасні випадки, які спонукали їх до добрих вчинків і служінню справедливості. Брюс Уейн бачив, як вбивали його батьків, Пітер Паркер втратив свого дядька. Ці трагедії з минулого послужили мотивацією і стимулом для реалізації своїх суперздатність в добрих цілях.
    • Трагедії, конфлікти і внутрішні переживання можуть допомогти сформувати характер героя і його історію. Придумуючи передісторію героя, тобто його минуле, подумайте, з якими проблемами доведеться зіткнутися вашому герою, як вони вплинуть на його особистість.
  2. 2 Подумайте про те, як розвивалися надздібності вашого героя. Після того як ви придумаєте його минуле, ви будете знати, чи був він народжений з цими суперздатностями або придбав їх пізніше. Придумайте, яким чином ваш герой зміг виявити у себе ці надздібності, адже це відкриття є дуже важливою подією в його історії і розкриває його особистість.
    • Продумайте кілька важливих аспектів: якою буде реакція героя на відкриття своїх суперздатність? В який період життя він відкрив ці здібності? Чи необхідні вони були йому для виживання в екстреній ситуації? Чи намагається ваш герой користуватися цією силою якомога рідше або навпаки? Пишається він своїми суперздатностями або соромиться їх?
    • Придумайте цікаве і динамічний розвиток відносини героя до його суперздатностями. Персонаж, чиє ставлення до своїх сил не змінюється з плином часу, буде для читача менш цікавим. Можливо, ваш герой не відразу зумів користуватися своїми силами, можливо, спочатку він здійснював якісь помилки - це хороший варіант для опису історії, яка стосується його суперздатність.
  3. 3 Подумайте, яким буде ставлення суспільства до сил вашого супергероя. Деякі супергерої не демонструють свої сили суспільству, вони бояться або уникають його. Наприклад, Бетмен і Людина-павук спочатку розглядалися суспільством як небезпечні герої, лише з часом суспільство визнає їх добрими героями. Вирішіть, які відносини з суспільством будуть у вашого супергероя.
    • Антигерої (наприклад, Дедпулу і Загін Самовбивць) теж улюблені багатьма читачами і кіноглядачами, хоча за сюжетом вони не люблять суспільство і бояться його. Така риса характеру в вашому супергероя може бути цікавим експериментом, ви можете показати, як розвивається і змінюється його ставлення.
  4. 4 Придумайте своєму супергероєві суперників чи ворогів. У будь-якого супергероя є парочка лиходіїв-ворогів, з якими він постійно бореться. Придумайте лиходія так само, як ви придумували супергероя. Тим не менш, не варто відкривати читачеві всі карти щодо лиходія відразу. Розповідайте історію супергероя і лиходія поступово, тоді вони будуть більш захоплюючими і цікавими.
    • Передісторія вашого героя може бути якось пов'язана з історією лиходія, навіть якщо ніхто з них не підозрює про це. Зрештою, ваш герой може дізнатися про цей зв'язок (придумайте, як повернеться сюжет). Таким чином, ви зможете додати нові повороти сюжету і нових персонажів. Наприклад, в кінці кінців, Люк Скайуокер дізнався, що лиходій був його батьком - це досить складний поворот подій.
    • Часто людям подобаються лиходії. Можливо, це спроба покласти на лиходія провину або зрозуміти своє бажання іноді робити погані вчинки, але, як правило, людям дуже цікаві історії антигероїв. Таким чином, врахуйте цей момент, коли будете продумувати образ і історію вашого супергероя.
    • Коли будете придумувати лиходія, постарайтеся зробити його протилежністю вашому герою. Наприклад, його суперздатність може пригнічувати суперздатність вашого героя (і навпаки). Це відразу стане приводом до конфлікту між героєм і антигероєм.

Частина 3 з 3: Продумайте образ свого героя

  1. 1 Виберіть, якої статі і статури буде ваш супергерой. Є багато супегероев як чоловіків, так і жінок абсолютно різної статури. Деякі з них навіть не є людьми! Подумайте про фізичному вигляді свого героя. Можливо, ті надздібності, які ви вибрали для свого героя, допоможуть вам визначитися з його зовнішністю.
    • Продумайте кілька аспектів: ваш герой буде головною нападаючої силою? Або йому більше підійде гнучке і довгов'язе тіло? Чи можуть належати вибрані вами надздібності жінці або чоловікові?
  2. 2 Придумайте костюм для свого супергероя. Його костюм, стиль, кольори і всі аксесуари повинні поєднуватися з його особистістю і характером. Подумайте, чи буде у вашого супергероя зброю, як воно буде розміщуватися, чи буде він їм користуватися.
    • Подумайте, якого кольору буде костюм вашого героя. Майте на увазі, що різні кольори можуть мати на увазі різні якості. Наприклад, білий часто має на увазі невинність і благочестя, а чорний може бути пов'язаний з темрявою і хуліганством.
  3. 3 Придумайте супергероєві його власну емблему. Це може бути якийсь символ або логотип, який зробить супергероя більш запам'ятовується. Цей логотип потрібно зображати на костюмі супергероя. Наприклад, у Супермена цим знаком є ​​буква «S», а на сорочці Карателя намальований череп. Це може бути також якась напис, але вона повинна бути яскравою, чіткою і короткою.
    • Якщо хочете, крім логотипу ви можете придумати свій супергероєві характерну позу. Звичайно, найпопулярнішими логотипами є зображення зброї, транспортних засобів та інших інструментів. Обов'язково вкажіть всі ці предмети в історію супергероя і дайте їм назви.
  4. 4 Придумайте ім'я для свого героя. Це ім'я має зацікавлювати людей. Звичайно, читачі люблять супергероїв через їх історій і характеру, але їх імена також запам'ятовуються і викликають інтерес читача.
    • Є різні способи придумати свого героя ім'я.Наприклад, це може бути іменник + іменник, таким чином, ім'я вашого героя буде складатися з двох слів: Людина-павук. Або це може бути іменник + прикметник: Супермен, Чорна вдова.
    • Ім'я героя може бути пов'язано з його суперздатностями, його характером або якимись вчинками. Так як ви вже придумали історію героя, його характер і надздібності, вам буде нескладно придумати йому ім'я.
  5. 5 Вирішіть, чи буде у вашого супергероя напарник. Крім того, ви могли б зробити свого героя частиною команди. Подумайте про якихось відомих командах, таких як Люди-Х, Месники, Ліга Справедливості. Ці герої практично завжди діють разом, як команда, незважаючи на те, що у кожного є своя власна історія.
    • Продумайте всі аспекти, що стосуються напарника (або команди) вашого героя так само, як продумували його власну історію, образ, характер і так далі. Придумайте історію про те, як вони зустрілися, в чому зійшлися. Подумайте, чи корисні вони один одному? Раніше вони були ворогами? Їх звело трагічна подія? Чи є вони один одному рідними? Ваш супергерой зустрів команду, або команда зустріла його?

Поради

  • Пам'ятайте, що у супергероя можуть бути ті ж проблеми, що і у звичайних людей, тому вам буде набагато легше придумати про нього сюжет.

попередження

  • Слово «супергерой» запатентовано, як торгова марка. Тому якщо ви використовуєте це слово в своїй книзі коміксів про свого супергероя, ви не зможете продати цю книгу з метою отримання прибутку.

Схожі статті

  • Як створити достовірного лиходія в художній літературі
  • Як малювати супергероя