Як стати дівчинкою, з якою хотіли б дружити все

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ ПОПУЛЯРНЫМ В ШКОЛЕ || из БОТАНШИ в КРАСОТКУ
Відеоролик: КАК СТАТЬ ПОПУЛЯРНЫМ В ШКОЛЕ || из БОТАНШИ в КРАСОТКУ

Зміст

Навіть якщо ви не прагнете дружити з усіма, можна з упевненістю сказати, що ви (і, швидше за все, будь-яка інша дівчина) хотіли б стати відмінною дівчиськом, про дружбу "з" яку мріяв би кожен. Таке поєднання харизми, гумору, дружелюбності і інтелекту може здаватися чимось вродженим, однак це не так! Будь-яка людина може навчитися подобатися оточуючим, і неважливо, чи хочете ви стати світською левицею або просто розширити своє коло друзів. Кращий спосіб зробити це? Спробуйте зайнятися чимось новим, будьте відкриті до людей і завжди зберігайте позитив.

кроки

Метод 1 з 3: Будьте позитивні і доброзичливі

  1. 1 Будьте ласкаві і доброзичливі з усіма. Пропонуйте людям допомогу з важкими завданнями, такими як домашнє завдання або організація колективного заходу. Намагайтеся з усіх сил бути доброзичливою з кожним: привітайтеся з людиною, поряд з яким ви сидите в їдальні, або поцікавтеся, як пройшли його вихідні.Навіть проста посмішка дозволить людям помітити, як ви добрі і ласкаві.
    • Навіть якщо вам хтось не подобається, прикладайте всі зусилля, щоб бути ввічливим і з цією людиною. Ви не зобов'язані бути найкращою подругою для всіх - це просто нереально! Проте, зробіть все можливе, щоб справити хороше враження на кожну людину, проявивши чемність і дружелюбність.
  2. 2 Будьте собою. Люди тягнуться до дівчатами, які не бояться бути справжніми. Це спонукає їх теж бути самими собою і любити себе! Чи не придушуйте свої унікальні інтереси і якості, дозвольте їм сяяти, адже це те, що робить вас такий, яка ви є.
    • Наприклад, якщо ви любите читати, принесіть книгу в школу, щоб приділити їй час після того, як закінчите свої справи. Можливо, ви навіть не вважаєте це "найкрутішим" хобі, проте інших вразить та впевненість, з якою ви робите те, що вам подобається. .
    • Не думайте, що ви зобов'язані слідувати за натовпом, якщо ви цього не хочете або якщо це суперечить вашим цінностям. Якщо в компанії висміюють кого-то, висловіться з цього приводу. Люди будуть поважати той факт, що ви залишаєтеся вірними собі.
  3. 3 Жартуєте і володійте хорошим почуттям гумору. Подумайте, що змушує вас сміятися: коміки, друзі або учасники телешоу. Що робить цих людей такими смішними? Запозичте у них деякі фішки, наприклад, безтурботний голос або виразні жести руками. Всі хочуть бути поруч з людиною, яка змушує їх сміятися.
    • Знаходьте гумор у повсякденному житті, наприклад, в смішних звички вашої собаки або незвичайних стравах в їдальні, і звертайте на це увагу людей.
    • Розрядіть напружену обстановку за допомогою короткої, легкої жарти, наприклад: "Цей незграбний момент, коли не знаєш, що сказати!".
    • Намагайтеся не використовувати занадто багато самоіронії. Нормально посміятися над собою, якщо ви зробили помилку або зробили щось незграбне, наприклад спіткнулися і пролили лимонад, але не робіть це своєю основною зброєю.
    • Не використовуйте гумор як привід посміятися над кимось. Замість цього будьте позитивні і жартуєте для того, щоб підняти настрій оточуючим.
  4. 4 Будьте чесні. Якщо хтось запитає вашу думку, відповідайте ввічливо і чесно. Ваша щирість покаже, що ви заслуговуєте довіри і впевнені в своїх судженнях, а це змусить людей ще більше цінувати ваші думки.
    • Наприклад, якщо хтось запитає, наскільки складним був тест з математики, скажіть: "Мені здається, досить важким", - або: "Я готувалася, тому все було не так погано". Намагайтеся не опускатися до негативу або зухвалості. Краще постарайтеся знайти правильний баланс.
  5. 5 Знаходьте щось позитивне в кожній ситуації. Після важкого тесту, скажіть: "Ну, по крайней мере все закінчилося". Якщо ваша футбольна команда програла, нагадайте всім про крутому голі, який хлопці разом розіграли. Позитив заразливий і мимоволі зачаровує. Люди будуть раді знаходитися поруч з вами, якщо ви завжди будете оптимістично налаштовані.
    • Намагайтеся не переборщити з оптимізмом. Деяким людям потрібен час на себе, щоб пережити складну ситуацію. Просто скажіть: "Зараз це дійсно дуже складно, але скоро стане краще. Пам'ятай, я завжди поруч, якщо тобі захочеться поговорити ".
  6. 6 Щиро посміхайтеся і встановлюйте зоровий контакт. Мова тіла так само важливий, як і те, що ви насправді говорите! Випрямитеся і розслабте плечі. Якщо ви сидите, то намагайтеся не схрещувати ноги і не горбиться. Зберігайте відкритий і доступний мову тіла. І не бійтеся посміхатися людям!
    • Слідкуйте за своїм виразом обличчя в розслабленому стані. Швидше за все, постійна усмішка буде виглядати трохи дивно, але і випадково насупитися ви теж явно не хочете. Зберігайте відкритий і живий погляд, а також спокійне і нейтральне вираз обличчя, як ніби в будь-який момент ви можете посміхнутися.
  7. 7 Будьте впевнені в собі. Відзначте в собі всі позитивні якості і постійно про них згадуйте.Якщо це допоможе, то складіть список своїх позитивних якостей і переглядайте його кожен день. Ви жалісливий людина? Легкі на підйом? Оптимістичні? Все це відмінні якості, якими вам варто пишатися! Згадуйте про них кожен раз, коли відчуєте, що падаєте духом. Люди хочуть дружити з впевненими в собі дівчатами. Почуття заразливі: незабаром ваші друзі будуть відчувати себе так само.
    • Розпряміться і говорите чітко. Мова тіла дуже важливий, щоб відчувати впевненість в собі! Навіть якщо насправді у вас невисока самооцінка, то хороша постава і відкритий мова тіла допоможуть вам "прикидатися, поки ви дійсно не станете такою". Беручи позу впевненості і навіть сили, ви і морально відчуєте себе так само.
    • Дотримуйтесь баланс між впевненістю і скромністю. Вам потрібно бути впевненою в собі, але не зарозумілою! Чи не хваліться собою і не думайте, що ви вище за інших. Просто відчувайте себе комфортно у власному тілі, і решта додасться.

Метод 2 з 3: Відкрийтеся для інших

  1. 1 Розділіть почуття оточуючих. Коли з одним з ваших друзів трапляється щось хороше, наприклад, він отримав відмінну оцінку за контрольну або сходив на побачення, порадійте за нього. З іншого боку, якщо з другом існує щось погане, наприклад, його виганяють зі спортивної команди або шкільного спектаклю, підбадьорити його і проявіть співчуття. Уміння підтримати і поспівчувати змусить людей довіряти вам як одного, який завжди буде поруч, і в горі, і в радості.
  2. 2 Спілкуйтеся з новими людьми. Для початку увійдіть в і задайте просте питання, наприклад: "Привіт, я Аліна. Ти - новенький у школі? ". Після цього спробуйте дізнатися людину краще. Запитайте, ніж він любить займатися у вільний час або яка музика йому подобається. Знайомство з новими людьми розширить коло ваших друзів і допоможе оточуючим побачити в вас доброзичливу, чуйну особу!
    • Не хвилюйтеся, якщо спочатку вас буде важко бути комунікабельною. Багатьом з нас важко знайомитися з новими людьми. Почніть з простого, короткої розмови про навчання людини або його обіді, наприклад: "Сьогодні на англійському було так нудно", - або: "Цей бутерброд виглядає по-справжньому смачним!". Навіть посмішка або короткий відповідь можуть стати першими кроками до набуття нового друга.
    • Намагайтеся не бути занадто наполегливим або надмірно енергійної. Просто посміхніться і розслабтеся. Чим комфортніше ви будете себе відчувати, тим затишніше буде і іншим.
  3. 3 Задавайте іншим питання. Проявляйте цікавість і ніколи не обертайте бесіду тільки навколо себе. Цікавтеся тим, що говорять інші, і не відволікайтеся під час розмови. Зберігайте зоровий контакт, посміхайтеся, кивайте і задавайте питання. Заохочуючи людей до бесіди, ви також викликаєте в них почуття вдячності і зацікавленості вами.
    • Наприклад, якщо хтось запитує про ваших домашніх тварин, для початку можна описати свого вихованця, а потім знову перевести розмову на співрозмовника. Можна сказати: "У мене просто скажена собака! Нещодавно вона бігала по будинку і гавкала цілу годину. А які у вас тварини? ".
    • Деякі люди можуть бути від природи спокійними або менш майстерними у веденні розмови. Якщо ви отримали короткі відповіді на свої питання, просто посміхніться і ввічливо прокоментуйте це, наприклад: "Здорово. Я теж хотіла б мати кота ". Цілком нормально дозволити бесіді вщухнути природним шляхом.
  4. 4 Дозвольте собі бути вразливою. Це може звучати як протилежність впевненості в собі, проте це не так! Насправді, вразливість є важливою частиною впевненості в собі. Це означає, що ви відкриваєте людям, ризикуючи зганьбитися чи навіть викликати осуд. Уразливість змусить людей захоплюватися вами і навіть наслідувати вам, тому що так ви демонструєте свою готовність вирішувати складні завдання, навіть якщо не впевнені в собі повністю.
    • Один із способів бути вразливою - це визнавати свої помилки і слабкості, які не соромлячись їх.Наприклад, скажіть: "Я знаю, що не сильна в науці, але я завжди намагаюся щосили".
    • Ви також можете підштовхувати себе пробувати щось нове, можливо, навіть те, чого боїтеся, наприклад, говорити з новими людьми або навіть дегустувати нову їжу. Тренуйтеся бути вразливою в незначних речах, і з часом вам стане легше робити це.

Метод 3 з 3: Зробіть своє життя багатшим

  1. 1 Пориньте в свої інтереси. Робити те, що вам подобається, - це простий спосіб відчути себе відмінно і здатися особливою і цікавою для оточуючих. Навіть якщо ваші захоплення не здаються тим, що інші люди порахують крутим, ці заняття зроблять вас щасливішими і, в цілому, більш милою з оточуючими.
    • Наприклад, якщо ви любите в'язати, проводите кілька хвилин кожен день, працюючи над своїм останнім творінням. Якщо ви любите грати на гітарі, намагайтеся вивчити кілька нових пісень.
    • Підніміть тему своїх захоплень під час розмови, якщо це буде доречно, але не змушуйте інших говорити про це. Наприклад, якщо хтось згадає, що хоче навчитися грати на музичному інструменті, ви можете сказати: "Я граю на гітарі, і це дуже цікаво. Я думаю, у тебе добре б вийшло! ".
  2. 2 Знайдіть нові захоплення. Спробуйте зайнятися новим видом спорту, приєднатися до музичної групи або балотуватися в студентську раду. Навіть якщо ви не дуже гарні в цьому, нові заняття допоможуть вам познайомитися з новими людьми, і всі будуть бачити в вас дівчину, готову розкритися.
  3. 3 Будьте в курсі новин. Знання того, що відбувається в світі і в вашому оточенні, допоможе вам поінформоване і зріло вести розмову, а також дозволить продемонструвати свій інтелект без хвастощів. Вивчайте новини в інтернеті або дивіться вечірні випуски кілька разів на тиждень. Ви також можете використовувати новинне додаток або стежити за інформаційними агентствами в соціальних мережах. Крім того, важливо знати, що відбувається у вашій школі або рідному місті - якщо у когось виникне питання про будь-яких поточних новинах, ви зможете викласти власне бачення ситуації.
  4. 4 Не забувайте друзів, які були поруч з вами з самого початку. Намагайтеся не залишати старих друзів без уваги, коли почнете розширювати коло знайомств. Крім втрати вірних друзів, ви станете відомі як честолюбець: в вас будуть бачити людину, яка просто прагне до поверхневої популярності і не піклується про реальну близькості з людьми.

попередження

  • Не варто будь-що-будь домагатися дружби людини, який навіть не хоче з вами розмовляти. Навіть найпопулярніші люди не можуть догодити всім.