Як стати модним

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
27 модных идея с одеждой
Відеоролик: 27 модных идея с одеждой

Зміст

Слідування моді забирає багато часу і сил. Вам доведеться регулярно оновлювати особистий гардероб і відкоригувати образ життя, щоб підтримувати свій стиль. Приклавши зусилля, ви зможете стати модним людиною.

кроки

Частина 1 з 3: Долучайтеся до модного стилю

  1. 1 Вивчіть основи моди. Можливо, ви взагалі не маєте уявлення про те, що таке бути модним. Якщо ви не маєте уявлення про стиль, вам слід витратити деякий час на вивчення цього питання. Порадьтеся з друзями і подумайте про свою індивідуальність.
    • Якщо ви не знайомі зі світом моди, читати огляди новітніх тенденцій - можливо, не найкраща ідея. Специфічна мова і термінологія можуть вас тільки заплутати. Замість читання попросіть розбираються в моді подругу або друга піти з вами по магазинах. Нехай ця людина допоможе вам підібрати вбрання, які підкреслюють достоїнства фігури.
    • Почуття стилю починається з вашої особистості. В ідеалі ваш вибір повинен відображати вашу індивідуальність. Спробуйте скласти список особистісних якостей та інтересів, які ви хотіли б відобразити в вашому гардеробі.
    • Намагайтеся звертати увагу на дизайн одягу, яку ви приміряєте і купуєте в магазинах. Хто є дизайнером? Яка у нього репутація в світі моди? Чому він пришив кишеню до пальто або джинсам саме таким чином? Чому він використовував два види тканини замість одного? Спробуйте провести деякі дослідження, коли повернетеся додому з магазину. Пошукайте інформацію про дизайнера в Google і дізнайтеся про його творчих і професійних цілях.
  2. 2 Зверніть увагу на модні сайти і блоги. Якщо ви хочете стати більш модним, читати фешн-блогерів - це відмінний спосіб йти в ногу з останніми тенденціями. Подібні сайти можуть надихнути вас і підказати ідеї, як стати більш модним.
    • Збережіть в закладки принаймні три веб-сайту або блогу. Переглядайте їх пару раз в тиждень і будьте в курсі новин моди і стилю.
    • Instagram - ще один хороший джерело такої інформації. Підпишіться на блогерів Instagram, чиїм смаком ви захоплюєтеся. Також можете спробувати пошук по хештегом, таким як як #ootd ( «outfit of the day» - наряд дня), щоб надихнутися чимось новим.
  3. 3 Створіть основу гардероба. Мода приходить і йде, але деякі речі завжди залишаються в тренді. Почніть з базових речей і поєднуйте їх з різними аксесуарами і іншими предметами одягу. Наприклад, проста біла футболка необхідна і чоловікові, і жінці. Поєднуйте її з джинсами або брюками, і у вас вийде класичний мінімалістичний образ.
    • Якщо ви жінка, знайте, що маленьке чорне плаття - це вічна класика. Підберіть базове чорне плаття, яке вигідно підкреслює вашу фігуру. Чорна спідниця до колін також не вийде з моди.
    • Чорний піджак, чорні брюки, темні джинси і біла сорочка на ґудзиках завжди будуть в моді, як для чоловіків, так і для жінок. Ви можете поєднувати їх з різними предметами одягу і створювати нові наряди.
    • Бежевий тренчкот стане відмінним вибором на осінь і зиму для чоловіків і жінок. Кардигани також прекрасно підходять для холодних місяців. Постарайтеся мати два кардигани - чорний і білий, щоб поєднувати їх з різною одягом.
    • Що стосується аксесуарів, чорні туфлі-човники і чорна шкіряна сумка - прекрасний вибір для жінок. Вони ніколи не вийдуть з моди і поєднуються з самими різними нарядами.
    • Сережки грушоподібної форми і сережки-гвоздики з діамантами - традиційні ювелірні прикраси, які, як правило, підходять до більшості нарядів.
  4. 4 Виберіть стиль, який вам йде. Мода багатогранна. У кожен момент часу в моді буває кілька різних стилів, різні типи речей і так далі. Вибирайте образ в відповідності зі своїм особистим смаком, в якому ви будете почувати себе комфортно.
    • Важливо дотримуватися моди, залишаючись собою. Якщо ви прагнете до мінімалізму, вибирайте відповідний одяг. Якщо ви віддаєте перевагу яскраві кольори і візерунки, вибирайте модні речі в цьому стилі.
    • Якщо ваш стиль буде продиктований вашим смаком, ви помітите, що вибираєте поєднуються між собою речі. Якщо ви купили сорочку, яка вам сподобалася, але ні до чого не підходить, ви, швидше за все, з часом купите брюки в тому ж стилі.
  5. 5 Перегляньте свій нинішній гардероб. Перед тим як що-небудь купувати, перегляньте, що у вас вже є. Ви зможете створити чудові ансамблі з нових і старих речей.Також можна викинути або подарувати комусь речі, які перестали підходити вам за розміром або які ви навряд чи будете ще носити, щоб вони не займали багато місця у вашій шафі. Нові та жодного разу не надіті речі теж можна роздати.
    • Що у вас є і чого вам не вистачає? Що вам потрібно для створення нового модного образу? Якщо у вас є різні красиві кардигани, але немає жодної симпатичної блузки або сорочки під них, при поході в магазин зосередьтеся на блузках. У вас багато повсякденних штанів в неформальному стилі, але немає жодних елегантних штанів? Зверніть увагу на джинси і класичні брюки, коли наступного разу підете в магазин за покупками.
    • Зверніть увагу на стан вашого одягу. Розтягнута або дірява річ однозначно не може вважатися модною. Викидайте все, що не підлягає ремонту.
    • Приміряйте одяг, яку ви не носили довгий час. Так як з часом фігура змінюється, ви можете виявити, що річ стала вам мала або, навпаки, велика. Віддайте те, що вам вже не за розміром.
    • Подумайте про те, щоб позбутися від речей, які вам більше не потрібні або не підходять за стилем. Якщо у вас є одяг, яку ви надягали тільки в нічні клуби, а тепер не ходіть на вечірки, то, можливо, пора з нею розлучитися.
    • Перш ніж позбуватися від старого одягу, подумайте, чи не можна її якось перешити або просто оригінально скомбінувати з новими речами.
  6. 6 Купуйте одяг в інтернеті. Хоча одяг зручніше купувати в магазині, де її можна приміряти, дещо ви можете купувати і в інтернет-магазинах. Тут трапляються дуже вигідні пропозиції, якщо ви впевнені в розмірі. Якщо ж ні, вам краще піти в реальний магазин, так як повернення куплених через інтернет речей може обійтися недешево. Однак ви цілком можете купувати в Мережі аксесуари, начебто сумочок або шарфів, за більш вигідними цінами.
  7. 7 Дотримуйтесь тенденціям з обережністю. Мода швидко змінюється, однак слідувати по її стопах може бути вельми цікаво. Вибирайте модні речі, які підходять вашому стилю. Так як мода ніколи не стоїть на місці, ви не повинні занадто витрачатися на покупки, тому що придбана річ не зможе радувати вас довго.
    • Безумовно, проходження тенденціям моди може стати захоплюючим пригодою, однак ви повинні враховувати, що віяння дуже швидко змінюються. Купуйте річ, якщо вам дуже подобається певний модний аксесуар, який ви дійсно хочете мати в своїй колекції. Наприклад, якщо легінси відмінно сидять на вас, купуйте їх. Однак не витрачайте купу грошей на таку модель, яка дуже швидко вийде з моди. Замість цього придбайте більш дешеву пару. Такі легінси будуть зношуватися швидше, однак це не та річ, яка поєднується з усім вашим гардеробом.
    • Замість цього витратьте краще на перераховані вище предмети одягу, які прослужать вам багато років. Ними з легкістю можна доповнити вже наявну одяг як невеликого коректування стилю на прийдешній рік.
    • Ви можете легко слідувати моді шляхом поповнення вашого гардеробу. Можна використовувати велику кількість вже наявних у вас аксесуарів червоного кольору, якщо блідо-рожевий є одним з модних відтінків майбутнього сезону.
  8. 8 Придбайте аксесуари. Класичні аксесуари прекрасно доповнять ваш гардероб. Витратьте на якісні приналежності, щоб додати вашому образу трохи шику. Шукайте аксесуари на розпродажах в ваших улюблених магазинах.
    • Nice scarves, jewelry, watches, sunglasses, and other accessories can help your wardrobe shine. Look for clearance sales on accessories in your favorite stores.

Частина 2 з 3: Адаптуйтеся до модного образу життя

  1. 1 Виберете ваш індивідуальний аромат. Наявність незвичайного аромату, який все будуть пов'язувати саме з вами, допоможе проявити свій стиль. Спробуйте створити унікальний аромат за допомогою парфуму або крему для тіла.
    • Чоловікам слід вибирати одеколон. Підбирайте аромат, який буде поєднуватися з вашим природним запахом. Ви також можете комбінувати продукцію, щоб створити унікальний букет.Переконайтеся, що не використовуєте занадто багато одеколону, так як це може відлякувати оточуючих.
    • Використовувані жінками лосьйони, парфуми, шампуні та кондиціонери мають своїм ароматом. Виберете приємний, але не задушливий запах. Занадто велика кількість парфуму дратує оточуючих.
  2. 2 Дотримуйтесь модним тенденціям по догляду за рослинністю на вашому тілі. Це допоможе вам виглядати модно. Сконцентруйтеся на догляді за волоссям, гоління і макіяжі.
    • Голіться регулярно, якщо ви є чоловіком. Ваше волосся завжди повинні бути підстрижені і причесані.
    • Жінкам слід знати, що нейтральний макіяж виглядає з боку краще, ніж яскравий. Дотримуйтеся тонів, які відповідають тону вашої шкіри. Якщо ви фарбуєте нігті, робіть це акуратно. Чи не розмазуйте лак для нігтів і накрасьте нігті повторно, якщо лак зблід або облозі.
  3. 3 Розробіть сучасний інтер'єр в будинку. Мода не обмежується одягом і макіяжем. Ви також повинні прагнути до створення стильного інтер'єру.
    • Обклейте ящики у вашому будинку яскравою, візерунчастої папером. Це цікавий спосіб зробити інтер'єр затишним і красивим.
    • Якщо ви працюєте в офісі, введіть особисті візитні картки і ручки з логотипами. Це додасть яскравий акцент до вашого стилю.
  4. 4 Відвідуйте модні виставки. Цікавим способом стеження за світом моди може стати регулярне відвідування виставок. Слідкуйте за проведенням модних показів в місцевих художніх галереях. Виділіть день, щоб з'їздити на виставку в який-небудь велике місто. Так ви завжди будете в курсі модних тенденцій, постійно зберігаючи при цьому почуття стилю.
  5. 5 Використовуйте авторську папір. Замість того, щоб купувати листівки, купите авторську папір. Надсилайте людям рукописні листівки або замітки на свята. Це сучасний і дуже милий спосіб показувати людям, що їх люблять і цінують.

Частина 3 з 3: Дотримуйтеся обраного стилю

  1. 1 Знайдіть постійного перукаря або барбера. Необхідно знайти постійного перукаря, який буде працювати над вашим персональним стилем. Гарна зачіска допоможе вам виглядати модно.
    • Що стосується чоловіків, грамотний Барбер зможе вам створити індивідуальний стиль. Він або вона підберуть стрижку, яка підходить до ваших рисами обличчя. Перукар також може порекомендувати відповідну продукцію для волосся.
    • Жінкам варто відвідувати перукарню двічі на місяць, щоб зберегти форму стрижки. Проконсультуйтеся з вашим перукарем з приводу вибору найбільш підходящої стрижки та зачіски. Запитайте також про засоби для волосся, які вам слід використовувати.
  2. 2 Знайдіть собі кравця. Кравець, якому ви довіряєте, допоможе залишатися завжди модним. Ви зможете перешити або підігнати одяг таким чином, що вона буде відповідати вашому смаку і стилю. Це обійдеться трохи дорожче, але зате так ви отримаєте високоякісний виріб, яке в результаті прослужить довго.
  3. 3 Періть речі дбайливо. Якісний одяг слід прати акуратно, так як подібне звернення продовжить їх термін служби.
    • Сортуйте одяг за кольорами перед пранням, особливо це стосується відділення темної від світлої. Наприклад, одяг червоного кольору слід прати окремо від блакитний.
    • Одягайте одяг кілька разів перед пранням. Так ви зможете довше зберегти її колір і форму. Сушіть дорогий одяг на повітрі. Доброю ідеєю стане покупка стійки для сушіння білизни.
    • Промакніте тільки що виявлені на одязі плями, але ні в якому разі не тріть їх. Це необхідно зробити для того, щоб плями не в'їлися в тканину.