Як стерти стійку помаду

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Чем и как смывать водостойкие помады и другую косметику + Тест помады  lime crime
Відеоролик: Чем и как смывать водостойкие помады и другую косметику + Тест помады lime crime

Зміст

Так як стійка помада призначена для того, щоб довго триматися на губах, її видалення вимагає великих зусиль, ніж при використанні звичайних помад чи інших засобів макіяжу. Проте, щоб зняти стійку помаду, немає ніякої необхідності терти губи до дірок і зайвий раз засмучуватися. Вам потрібно лише вдатися до такої техніки зняття макіяжу, яка підходить для ваших губ і наявних у вашому розпорядженні косметичним засобів.

кроки

Частина 1 з 3: Попередня підготовка губ

  1. 1 По можливості зітріть з губ надлишки помади. Стійку помаду практично неможливо стерти просто так. Однак, перш ніж приступити до основного процесу видалення макіяжу, необхідно взяти паперову серветку або ватний диск і постаратися зняти надлишки помади з губ.
  2. 2 Скористайтеся бальзамом для губ. Залежно від ступеня стійкості використаної помади, бальзам для губ може сам по собі видалити її частково або навіть повністю. Нанесіть на губи товстий шар бальзаму і почекайте одну-дві хвилини, щоб він вбрався.
  3. 3 Відлущить губи. Намочіть водою зубну щітку з м'якою щетиною і обережними круговими рухами потріть змащені бальзамом губи. Торкайтеся щіткою губ лише злегка, щоб не пошкодити їх.
    • Поєднання бальзаму для губ і легкого тертя щіткою дозволить послабити зчеплення колірного пігменту помади зі шкірою.
    • Якщо ваша помада піддається впливу бальзаму для губ і злущування, то ви практично відразу це помітите. Припиніть терти губи, якщо використана помада не бажає отшелушиваться. Інакше можна пошкодити шкіру губ, через що вона стане болючою або почне тріскатися.
  4. 4 Протріть губи теплою тканинної серветкою. Серветка не зітре водостійкий пігмент помади, але зможе "послабити" його, що зробить засоби для зняття макіяжу, якими ви скористаєтеся надалі, більш ефективними.
  5. 5 Сполосніть серветку і ще раз протріть губи. Якщо ви помітили, що тепла серветка частково знімає помаду, сполосніть її в теплій воді і обережно протріть губи ще раз. Сполоснувши серветку, ви не дозволите їй розмазати пігмент помади по всьому обличчю.

Частина 2 з 3: Видалення стійкого пігменту

  1. 1 Змастіть губи вазеліном. Вазелін - це лише одне з досить багатьох засобів, яке можна використовувати в якості зволожуючою маски для губ, здатної видаляти навіть саму стійку помаду. Нанесіть на губи товстий шар вазеліну. Щоб подіяти на помаду, вазелін має залишатися на губах не менше п'яти хвилин.
  2. 2 Спробуйте скористатися кокосовим маслом. Як і у випадку з вазеліном, кокосове масло створює поверх помади на губах зволожуючий шар, який допомагає послабити пігмент і полегшує його видалення. І кокосове масло, і вазелін виконують одні і ті ж функції, тому тільки вам вирішувати, яким саме засобом скористатися. Змастіть губи тонким шаром кокосового масла і залиште його впливати на помаду мінімум на п'ять хвилин.
    • Знайте, що за своєю консистенцією кокосове масло є більш текучим засобом, ніж вазелін, тому акуратно його використовувати виходить не завжди.
  3. 3 Вдамося до засобу для зняття макіяжу з очей. Незважаючи на те, що після звичайного засобу для зняття макіяжу з очей губи сохнуть сильніше, ніж після кокосового масла або вазеліну, найчастіше воно також здатне видаляти стійку помаду. Якщо ви попередньо підготуєте губи за допомогою бальзаму, а потім відлущить їх, то засіб для зняття макіяжу з очей стане особливо ефективним. Змочіть засобом ватний диск або паперовий рушник і протріть їм губи. Якщо буде потрібно, повторіть процедуру.
    • Не допускайте попадання в рот кошти для зняття макіяжу з очей, так як воно призначено винятково для зовнішнього застосування.
  4. 4 Спробуйте скористатися лосьйоном для обличчя або тіла. Часом, коли ви дуже завантажені, у вас просто немає доступу до вазеліну, кокосовому маслу або спеціальним засобу для зняття макіяжу. У такій ситуації їх заміною можуть стати лосьйони. Незважаючи на те, що лосьйони краще видаляють макіяж з очей, а також тональну основу і пудру з особи, вони допоможуть вам і з помадою, якщо нічого іншого немає під рукою.
    • Будьте обережні, щоб лосьйон не потрапив вам в рот. Наносите його тільки на зовнішню поверхню губ.
  5. 5 Зітріть помаду паперовим рушником або ватним диском. Після застосування обраного вами кошти для зняття макіяжу (вазеліну, кокосового масла або засоби для зняття макіяжу з очей) помада повинна легко стертися з губ. Коли перете помаду, постарайтеся не використовувати ватяні кульки, так як вони будуть залишати після себе ворсинки на губах.

Частина 3 з 3: Зволоження шкіри губ

  1. 1 Слідкуйте за водним балансом організму. Крім застосування спеціальних зовнішніх коштів для губ, підтримання правильного водного балансу організму також захистить губи від пересихання і розтріскування. Якщо ви звернули увагу, що ваші губи стали сухими і лущаться, постарайтеся збільшити обсяг вживання води.
    • Спробуйте завжди носити з собою багаторазову пляшку з водою. Крім загального благотворного впливу на здоров'я, правильний водний баланс поліпшить циркуляцію крові, що добре позначиться на стані шкіри і губ.
  2. 2 Користуйтеся скрабом для губ. Зробити скраб для губ легко можна з цукру, меду і оливкового масла. Поєднання цих трьох компонентів дозволить зволожити шкіру губ і очистити її від сухих і відмерлих клітин.
    • Щоб приготувати домашній скраб, змішайте разом приблизно одну столову ложку цукру і по половині столової ложки меду і оливкового масла. Даний рецепт можна трохи змінити на власний смак, взявши трохи більше або менше меду або масла. Також можна приготувати бальзам в більшому обсязі.
    • Якщо ви вирішили приготувати скраб з запасом на майбутнє, обов'язково зберігайте його в контейнері з щільною кришкою, щоб він не висох.
    • На свій розсуд в скраб можна додати отдушку (наприклад, м'яту або ваніль), щоб надати йому особливий аромат або смак.
    • Зробіть застосування скрабу для губ повсякденного вечірньої процедурою, що виконується після чистки зубів. Щоденне відлущування губ допоможе їм залишатися здоровими і зволоженими. Зазвичай експерти рекомендують використовувати скраб для губ не рідше одного разу на тиждень, а коли губи дуже сухі - ще частіше.
  3. 3 Використовуйте жирний зволожуючий бальзам для губ. Щоб відновити вміст вологи в шкірі губ, змастіть їх спеціальним бальзамом або зволожуючим засобом. Застосовуйте його в міру необхідності, особливо якщо часто користуєтеся матовою помадою, так як зазвичай вона дуже сильно сушить губи.
  4. 4 Не використовуйте стійку матову помаду на постійній основі. Стійка матова помада часто вкрай сильно сушить губи і погано видаляється. Навіть якщо вам подобається те, як виглядає така помада, постарайтеся чергувати її з зволожуючою помадою. Видалити стійку помаду з зволожених губ помітно простіше, ніж з сухих і лущаться.
    • Якщо ви регулярно користуєтеся стійкою матовою помадою, обов'язково ретельно зволожуйте губи перед її нанесенням. Постарайтеся використовувати натуральний бальзам для губ з алое і вітаміном Е в складі. Ці інгредієнти допоможуть зволожити губи без створення зайвого блиску, який може перешкодити нанесення матової помади.
  5. 5 Не тріть губи занадто сильно. Якщо ви зіткнулися з дуже стійкою помадою, яка відтирається з великими труднощами, постарайтеся зняти її в кілька спроб, щоб губи могли відпочити в проміжках між ними. Не тріть губи занадто сильно, щоб у вас не виникало відчуття, ніби з них зняли шкіру.

Поради

  • Існують спеціальні засоби для видалення стійких помад. Незважаючи на дорожнечу, вони будуть непоганим вкладенням, якщо ви щодня використовуєте стійку помаду.

Що вам знадобиться

  • цукор
  • мед
  • Оливкова олія
  • Кокосова олія
  • вазелін
  • Засіб для зняття макіяжу з очей
  • Ватні диски
  • Зволожуючий бальзам для губ
  • Лосьйон для особи
  • тканинна серветка
  • Зубна щітка з м'якою щетиною

додаткові статті

Какнанесті макіяж, щоб бути схожою на кореянку Какзавіть вії без спеціальних пристосувань Какзамаскіровать брови Какнанесті підводку для очей, щоб вона залишилася на весь день Какскрить синяк Каквосстановіть висохлу гелеву підводку для очей Каксделать тіні для повік в домашніх умовах Какотрастіть вії після того, як вони випали Какнаносіть СС-крем Какнарісовать підроблені порізи за допомогою засобів макіяжу Какіспользовать тіні для повік в якості підводки для очей Какнаносіть гель для брів Каквосстановіть розбиту компактну пудру Какпріготовіть блиск для губ