Як згорнути програму, запущену в повноекранному режимі

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать Картинка в Картинке в приложении YouTube для iPhone в 2021 году?
Відеоролик: Как сделать Картинка в Картинке в приложении YouTube для iPhone в 2021 году?

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як згорнути вікно, розгорнуте на весь екран, щоб отримати доступ до робочого столу. Майте на увазі, що вікна деяких програм (наприклад, відеоігор) згортаються довше, ніж інші.

кроки

Метод 1 з 2: У Windows

  1. 1 Знайдіть кнопку виходу з повноекранного режиму. Якщо у вікні є кнопка, за допомогою якої можна вийти з повноекранного режиму, клацніть по ній, а потім натисніть «-» у верхньому правому куті вікна, щоб згорнути його.
    • У більшості відеоплеєрів (наприклад, VLC або YouTube) потрібно двічі клацнути по основного вікна, щоб вийти з повноекранного режиму.
  2. 2 натисніть Esc, Щоб вийти з повноекранного режиму. Якщо ви переглядаєте відео або фото в повноекранному режимі, натисніть на цю кнопку, щоб вийти з повноекранного режиму.
  3. 3 За допомогою кнопок зі Windows (⊞ Win), Щоб відобразити панель задач. Якщо натиснути клавішу з логотипом Windows, панель задач робочого столу відобразиться в нижній частині екрана. Тепер клацніть по значку програми, яка працює в повноекранному режимі, щоб згорнути її, або натисніть кнопку «Згорнути всі вікна» в правому куті панелі задач.
  4. 4 натисніть ⊞ Win+M, Щоб згорнути всі відкриті вікна. Так ви вийдете з повноекранного режиму, а значки всіх згорнутих вікон відобразяться на панелі завдань. Майте на увазі, що якщо клацнути по значку програми, яка працювала в повноекранному режимі, вона знову розгорнеться на весь екран.
    • натисніть ⊞ Win+⇧ Shift+M, Щоб розгорнути всі згорнуті вікна.
  5. 5 натисніть Ctrl+Alt+Del, Щоб перервати програму. Наприклад, якщо гра зависла, натисніть це поєднання клавіш, щоб вийти з вікна. Щоб потрапити на робочий стіл:
    • натисніть «Диспетчер завдань»;
    • перейдіть на вкладку «Процеси»;
    • натисніть на програму, що працює в повноекранному режимі;
    • натисніть «Завершити процес».
  6. 6 Вимкніть комп'ютер. Якщо вам не вдається згорнути вікно програми, яка працює в повноекранному режимі, натисніть і утримуйте кнопку живлення комп'ютера (або витягніть штекер) до тих пір, поки комп'ютер не вимкнеться. Коли ви включите комп'ютер, все раніше відкриті вікна будуть закриті.

Метод 2 з 2: У Mac OS X

  1. 1 Використовуйте поєднання клавіш ⌘ Command+Ctrl+F. Так ви вийдете з повноекранного режимі. Тепер клацніть по жовтій кнопці «Згорнути» у правому верхньому кутку вікна.
  2. 2 Спробуйте натиснути Esc, Щоб вийти з повноекранного режиму. Ця клавіша знаходиться у верхній лівій частині клавіатури. клавіша Esc виведе вас з повноекранного режиму, коли ви переглядаєте відео на YouTube або фотографії. Тепер клацніть по жовтій кнопці «Згорнути».
    • якщо натиснути Esc, Коли ви граєте, ви не вийдете з повноекранного режиму.
  3. 3 натисніть ⌘ Command+M, Щоб згорнути активне вікно. Щоб розгорнути це вікно, клацніть по його значку в доці (біля Кошики).
    • Деякі програми просто вийдуть з повноекранного режиму, якщо натиснути це поєднання клавіш. Тому потім потрібно натиснути жовту кнопку «Згорнути», щоб згорнути вікно.
  4. 4 Сховайте вікно, натиснувши ⌘ Command+H. Так ви приховаєте всі вікна програми. Певні вікна не будуть відображатися в доці; замість цього клацніть по значку додатка, наприклад TextEdit або Safari.
  5. 5 Вийдете з повноекранного режиму за допомогою сполучень клавіш ⌘ Command+F або ⌘ Command+⏎ Return. Якщо вони не працюють, одне з цих поєднань клавіш згорне вікно.
    • Якщо відкрито вікно гри, перегляньте список ігрових клавіш - можливо, в ньому ви знайдете клавішу для згортання вікна або вийти з повноекранного режиму.
    • Якщо ви граєте через Steam, додаток Steam може перешкодити згорнути вікно гри.
  6. 6 Примусово закрийте вікно програми, яка працює в повноекранному режимі. Якщо програма зависла і жоден з вищеописаних методів не спрацював, натисніть ⌘ Command+⌥ Option+Esc, Клацніть по програмі та натисніть «Завершить».
  7. 7 Вимкніть комп'ютер. Якщо вам не вдається згорнути вікно програми, яка працює в повноекранному режимі, натисніть і утримуйте кнопку живлення комп'ютера (або витягніть штекер) до тих пір, поки комп'ютер не вимкнеться. Коли ви включите комп'ютер, все раніше відкриті вікна будуть закриті.

Поради

  • Збережіть і вийдіть з гри, щоб повернутися на робочий стіл і щоб гра не зависла.
  • У більшості сучасних ігор є опція «Віконний режим» (або аналогічна), яка дозволить вам грати в усьому вікні (але не в повноекранному режимі) і використовувати деякі сполучення клавіш.

попередження

  • Старі програми можуть закритися під час спроби згорнути їх.