Як свистіти за допомогою пальців

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Научиться Громко Свистеть
Відеоролик: Как Научиться Громко Свистеть

Зміст

Уміння свистіти за допомогою пальців може стати в нагоді, коли потрібно зупинити проїжджаючі мимо таксі або привернути чиюсь увагу. Свист із застосуванням пальців не так вже простий, але з деякою практикою ви за дві секунди навчитеся голосно свистіти!

кроки

Метод 1 з 2: Свист двома пальцями

  1. 1 З'єднайте разом кінчики великого і вказівного пальців. Не має значення, яку руку ви будете використовувати, тільки це має бути одна рука. Можливо, вам буде простіше впоратися з поставленим завданням основний рукою. Сполучені пальці повинні сформувати собою кільце.
  2. 2 Відкрийте рот і натягніть губи на зуби. При цьому зубів не повинно бути видно. Губи слід злегка підвернути всередину.
  3. 3 Відсуньте мову глибше в рот. Спочатку загніть кінчик язика вгору, щоб він дивився у напрямку до неба. Потім відсуньте мову глибше в рот, щоб звільнити простір спереду. Відстань між мовою і передніми зубами має скласти близько 13 мм.
  4. 4 Заведіть в рот зімкнуті великий і вказівний пальці. Просуньте пальці вглиб рота, щоб вони торкнулися мови. Сформований пальцями кільце на даному етапі має зайняти горизонтальне положення.
  5. 5 Зробіть глибокий вдих і зімкніть рот на пальцях. Губи все також повинні залишатися підвернутими на зубах всередину рота. Єдиним отвором в роті буде проміжок між вашими пальцями. Саме тут буде проходити потік повітря під час свисту.
  6. 6 Видуйте повітря ротом через пальці. Дуйте з силою, але так, щоб вам не було боляче. Не переживайте, якщо свист не вийде з першої спроби. Вам може знадобитися деяка практика, перш ніж ви навчитеся свистіти даними способом. Якщо у вас не вийшло засвистіти, зробіть ще один глибокий вдих і спробуйте ще раз. Зрештою, у вас все вийде!

Метод 2 з 2: Свист чотирма пальцями

  1. 1 Складіть вказівні і середні пальці обох рук будиночком. Випрямити вказівний і середній пальці на кожній руці окремо від інших пальців. Поверніть руки долонями до себе. Потім зведіть руки разом, щоб кінчики пальців торкнулися і сформували будиночок. Тримайте безіменні пальці і мізинці в зігнутому положенні. Якщо буде потрібно, їх можна притримати великими пальцями.
  2. 2 Натягніть губи на зуби. Зубов не повинно бути видно. При цьому губи слід підвернути на зуби.
  3. 3 Введіть в рот кінчики вказівних і середніх пальців. Долоні все також повинні бути звернені до вас. При цьому пальці в роті потрібно тримати в формі будиночка.
  4. 4 Пальцями відведіть мову в глибину рота. Підніміть кінчик язика вгору, щоб він дивився на небо.Потім кінчиками вказівних і середніх пальців підштовхніть мову далі вглиб з нижньої сторони. Відсуньте мову так далеко, наскільки це можливо.
  5. 5 Стуліть рот на пальцях. Рот слід закрити повністю. Єдине місце, через яке буде проходити повітря - це отвір між двома парами пальців. Саме цей отвір допоможе вам видати свист.
  6. 6 Видуйте повітря через пальці і губи. З силою видуйте повітря, але так, щоб вам не було боляче. Свист може не вийти з першого разу. Після кожної чергової спроби робіть глибокий вдих і заново змикає рот на пальцях. Продовжуйте намагатися і, врешті-решт, ви почуєте бажаний свист!
    • Якщо у вас виникли проблеми, спробуйте скорегувати кут нахилу пальців або поміняти силу видиху.