Як видалити акаунт Amazon

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 26 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
®️ Как удалить аккаунт Amazon | Black Desert Mobile
Відеоролик: ®️ Как удалить аккаунт Amazon | Black Desert Mobile

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як назавжди видалити обліковий запис Amazon. Обліковий запис Amazon не можна видалити з мобільного додатку.

кроки

  1. 1 перейдіть на сайт Amazon. Якщо ви вже увійшли в систему, то опинитеся на домашній сторінці Amazon.
    • Якщо ви ще не ввійшли в систему, наведіть курсор на «Account & Lists» (Облікові записи та списки), натисніть «Sign in» (Ввійти), введіть свою адресу електронної пошти і пароль і ще раз натисніть «Sign in».
  2. 2 Переконайтеся, що у вас немає будь-яких незавершених замовлень або транзакцій. Якщо вам потрібно відправити або отримати посилку, дочекайтеся закінчення операції, і лише потім приступайте до закриття свого облікового запису на Amazon.
    • Щоб скасувати замовлення, що знаходяться в процесі обробки, натисніть на «Orders» (Замовлення) в правому верхньому куті домашньої сторінки Amazon, відкрийте вкладку «Open Orders» (Поточні замовлення) у верхній частині сторінки, натисніть «Cancel» (Скасувати) у правій частині замовлення, а потім - «Cancel selected items» (Скасувати вибрані товари) в правій частині вікна.
  3. 3 Натисніть на Help (Довідка) в правому нижньому кутку сторінки в розділі «Let Us Help You» (Допомога).
  4. 4 Натисніть на Need More Help? (Не знайшли відповіді на своє запитання?) В нижній частині розділу «Browse Help Topics» (Корисна інформація).
  5. 5 Натисніть на Contact Us (Зворотній зв'язок) в правій верхній частині розділу «Browse Help Topics».
  6. 6 Натисніть на Prime or Something Else (Преміум та інші питання) в правому верхньому куті розділу «What can we help you with» (З чим вам допомогти?) На сторінці «Contact Us».
  7. 7 Натисніть на поле Please make a selection> (Виберіть категорію) внизу екрана, в розділі «Tell us more about your issue» (Опишіть свою проблему), щоб відобразити спливаюче меню.
  8. 8 Виберіть Account settings (Налаштування облікового запису) у верхній частині списку тем.
  9. 9 Натисніть на друге поле Please make a selection> (Виберіть категорію) відразу під першим, щоб теж відобразити спливаюче меню.
  10. 10 Виберіть Close my account (Закрити обліковий запис). Це призведе до появи третього розділу з наступними варіантами зворотного зв'язку:
    • E-mail (По електронній пошті);
    • Phone (По телефону);
    • Chat (В чаті).
  11. 11 Виберіть один з варіантів зворотного зв'язку. Подальша послідовність дій буде залежати від обраного варіанту:
    • E-mail - введіть причину для видалення свого облікового запису, а потім натисніть «Send E-mail» (Написати листа) під полем для введення додаткової інформації.
    • Phone - введіть свій номер телефону у відповідні поля поруч із заголовком «Your number» (Ваш номер), потім натисніть Call me now (Зателефонувати мені зараз).
    • Chat - почекайте, поки представник служби підтримки з'явиться в мережі, а потім повідомте йому, що ви хочете закрити свій обліковий запис.
  12. 12 Дочекайтеся, поки обліковий запис буде видалена. Обліковий запис буде закрита протягом терміну, зазначеного представником Amazon.

Поради

  • Після видалення облікового запису на Amazon вам ніщо не заважає створити новий обліковий запис, використовуючи ті ж контактні дані.
  • Перш ніж закривати обліковий запис, перевірте дані свого банківського рахунку, який підключений до облікового запису Amazon. Після закриття облікового запису ваш баланс буде перерахований на вказаний банківський рахунок.
  • Якщо ви є видавцем Kindle, скачайте і збережіть вміст Kindle, перш ніж закрити свій обліковий запис. Після видалення облікового запису ви втратите доступ до цього вмісту.

попередження

  • Обліковий запис Amazon не можна видалити через розділ «Account Settings» (Налаштування облікового запису).
  • Після того, як ваш обліковий запис Amazon буде видалена, вона більше не буде доступна ні вам, ні партнерам Amazon, таким як Amazon Sellers, Amazon Associates, Amazon Payments і іншим. Якщо ви захочете знову використовувати Amazon після видалення облікового запису, вам доведеться створити новий обліковий запис.