Як видалити плями поту з бюстгальтерів

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 17 Червень 2021
Дата Оновлення: 22 Червень 2024
Anonim
Как УБРАТЬ ЖЕЛТЫЕ ПЯТНА от ПОТА и Дезодоранта под мышками на Белой одежде, ЛЕГКО и ПРОСТО
Відеоролик: Как УБРАТЬ ЖЕЛТЫЕ ПЯТНА от ПОТА и Дезодоранта под мышками на Белой одежде, ЛЕГКО и ПРОСТО

Зміст

Через поту на світлому одязі часто залишаються плями, і особливо це стосується бюстгальтерів.Звичайне відбілювання хлором не допомагає видалити плями поту, оскільки в поті містяться різні мінерали. Не поспішайте викидати бюстгальтер, якщо на ньому з'явилися плями поту, спробуйте спочатку видалити ці плями за допомогою перекису водню, харчової соди, миючого засобу для посуду, лимонного соку або засоби для видалення плям з кольорового одягу.

кроки

Метод 1 з 5: Перекис водню

  1. 1 Знайдіть відро або тазик, в якому ви будете прати бюстгальтери. Заповніть відро або тазик холодною водою і додайте пральний порошок. Налийте невелику кількість 3% розчину перекису водню і ретельно перемішайте.
    • Цей метод найкраще підходить для великих плям, оскільки ви будете замочувати в перекису водню повністю весь бюстгальтер. Ймовірно, це найкраще підійде для спортивних бра, в яких ви багато потієте, займаючись спортом.
    • 3% розчин перекису водню можна використовувати для будь-яких бюстгальтерів: білих, кольорових або мають візерунок. Перекис водню не впливає на колір тканини. Не використовуйте 35% перекис водню, оскільки вона володіє отбеливающими властивостями.
  2. 2 Покладіть у відро бюстгальтери. Обережно розмішайте, щоб тканина бюстгальтерів повністю промокла. Залиште постояти приблизно на годину.
  3. 3 Дістаньте бюстгальтери з відра. Прополощіть під холодною водою. Не вичавлювати, а обережно стисніть, щоб прибрати зайву воду. Можна загорнути бюстгальтер в чистий рушник - так ви теж видаліть залишки вологи.
  4. 4 Висушіть бюстгальтер на сонці. Сонце - відмінне відбілюючий засіб, так що сушка на сонці дозволить позбутися від будь-яких плям на нижній білизні. Не сушіть бюстгальтер в сушінні, тому що це може пошкодити і деформувати матеріал, особливо еластичні елементи і лямки.

Метод 2 з 5: Харчова сода

  1. 1 Змішайте деяка кількість води і харчової соди. У вас повинна вийти досить густа паста. Саме цю пасту необхідно нанести на пожовклі області. Обов'язково наносите пасту на все пляма.
    • Харчова сода підходить для видалення плям з будь-яких бюстгальтерів: білих, кольорових або мають візерунок. Сода має м'який абразивний ефект, тому вона відмінно підходить для текстурних тканин.
    • Харчова сода, крім іншого, допомагає видалити неприємний запах, так що, може бути, це найкращий метод, якщо на нижній білизні залишилися не тільки плями, але і запах поту.
  2. 2 Залиште бюстгальтер на сонці на декілька годин. За цей час харчова сода встигне подіяти на пляму і видалити його. Сонячне світло сприятливо впливає на цей процес.
  3. 3 Приберіть залишки пасти з бюстгальтера. Робіть це дуже акуратно, щоб не зіпсувати тканину. Видалити залишки пасти необхідно до прання, інакше ви зіпсуєте пральну машину або раковину.
  4. 4 Виперіть бюстгальтер як зазвичай. Прання видалить залишки пасти і бюстгальтер буде пахнути свіжістю. Пам'ятайте, що бюстгальтери не можна віджимати, замість цього слід просто обережно стиснути, щоб прибрати надлишки води. Можна загорнути бюстгальтер в чистий рушник - цим ви теж приберете зайву воду.
  5. 5 Висушіть бюстгальтер на сонці. Сонце - відмінне відбілюючий засіб, так що сушка на сонці дозволить позбутися від будь-яких плям на нижній білизні. Не сушіть бюстгальтер в сушінні, тому що це може пошкодити і деформувати матеріал, особливо еластичні елементи і лямки.

Метод 3 з 5: Лимонний сік

  1. 1 Видавіть сік одного свіжого лимона в чашу. Змішайте з такою ж кількістю холодної води. Ретельно перемішайте суміш.
    • Лимонний сік слід використовувати тільки для білих бюстгальтерів, так як він може залишати плями на кольорових тканинах. Не використовуйте цей метод для видалення плям з кольорових і мають візерунок бюстгальтерів.
  2. 2 Втирайте суміш лимонного соку з водою в пляма. Переконайтеся, що всі частини плями просякнуті соком. Для втирання лимонного соку в тканину можна взяти стару зубну щітку.
  3. 3 Залиште розчин впливати на пляму протягом години. Завдяки цьому лимонний сік краще вбереться в тканину і видалить пляму.
  4. 4 Виперіть бюстгальтер як зазвичай. Пам'ятайте, що бюстгальтери не можна віджимати, замість цього слід просто обережно стискати, щоб прибрати надлишки води. Можна загорнути бюстгальтер в чистий рушник - цим ви теж видаліть залишки вологи.
  5. 5 Висушіть бюстгальтер на сонці. Сонце - відмінне відбілюючий засіб, так що сушка на сонці дозволить позбутися від будь-яких плям на нижній білизні. Не сушіть бюстгальтер в сушінні, тому що це може пошкодити і деформувати матеріал, особливо еластичні елементи і лямки.

Метод 4 з 5: Засіб для миття посуду

  1. 1 Налийте невелику кількість рідкого засобу для миття посуду на пляму. Можна використовувати засоби для миття посуду будь-яких марок: Fairy, AOS, Міф і так далі.
    • Використовуйте цей метод тільки для білих бюстгальтерів. Відбілюючі речовини в миючому засобі можуть змивати колір, тому цей метод не підходить для кольорових або мають візерунок бюстгальтерів.
  2. 2 Втирайте миючий засіб в пляма. Простежте, щоб пляма повністю просочилося миючим засобом. Перевірте, що краю плями також добре просочені. Для втирання миючого засобу в тканину можна використовувати стару зубну щітку.
  3. 3 Виперіть бюстгальтер в холодній воді. Можете додати невелику кількість прального порошку, щоб видалити залишки засобу для миття посуду. Можете випрати бюстгальтер двічі, щоб бути абсолютно впевненими, що ви повністю змили пральний порошок і засіб для миття посуду. Пам'ятайте, що бюстгальтери не можна віджимати, замість цього слід просто обережно стиснути, щоб прибрати надлишки води. Можна загорнути бюстгальтер в чистий рушник - цим ви теж видаліть зайву воду.
  4. 4 Висушіть бюстгальтер на сонці. Сонце - відмінне відбілюючий засіб, так що сушка на сонці дозволить позбутися від будь-яких плям на нижній білизні. Не сушіть бюстгальтер в сушінні, тому що це може пошкодити і деформувати матеріал, особливо еластичні елементи і лямки.

Метод 5 з 5: Засіб для видалення плям з кольорового одягу

  1. 1 Налийте невелику кількість засобу для виведення плям для кольорового одягу на пляму. Обов'язково нанесіть засіб на всі частини бюстгальтера, де є плями, включаючи внутрішні частини. Втирайте засіб в тканину руками або непотрібної зубною щіткою. Обов'язково вимийте руки, коли закінчите.
    • Засоби для видалення плям для кольорового одягу можна використовувати для будь-яких бюстгальтерів: білих, кольорових або мають візерунок. Активним компонентом таких засобів є перекис водню, яка на відміну від хлору не впливає на фарбу.
  2. 2 Дайте засобу для виведення плям подіяти, залишивши на кілька хвилин. Для впливу на пляму засобу необхідно якийсь час. Можете залишити засіб на кілька хвилин або навіть на одну годину, якщо плями дуже великі або трудновиводімиє.
  3. 3 Виперіть бюстгальтер як зазвичай. Пральний порошок видалить залишки засобу для виведення плям, а також плями. Пам'ятайте, що бюстгальтери не можна віджимати, замість цього його слід просто обережно стиснути, щоб прибрати надлишки води. Можна загорнути бюстгальтер в чистий рушник - цим ви теж видаліть зайву воду.
  4. 4 Висушіть бюстгальтер на сонці. Сонце - відмінне відбілюючий засіб, так що сушка на сонці дозволяє позбутися від будь-яких плям на нижній білизні. Не сушіть бюстгальтер в сушінні, тому що це може пошкодити і деформувати матеріал, особливо еластичні елементи і лямки.

Поради

  • Не забувайте, що бюстгальтери необхідно прати в прохолодній воді.
  • Якщо жовті плями залишаються через дезодорант, то це, швидше за все, викликано хімічною реакцією або на вашому тілі, або на одязі. Спробуйте інший дезодорант - найкраще той, що не містить алюміній.