Як встановити нові ручки на кермо

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 22 Червень 2024
Anonim
Установка ручки на межкомнатную дверь #2. Подробно.
Відеоролик: Установка ручки на межкомнатную дверь #2. Подробно.

Зміст

Іноді буває досить складно встановити нові гумові ручки на кермо велосипеда. Ця стаття розповість вам як легко надіти нові ручки на кермо, щоб вони надалі не зсковзували.

кроки

Метод 1 з 2: Зняття старих ручок

  1. 1 Необхідно акуратно розрізати старі ручки лезом бритви. Постарайтеся не подряпати хром на кермі.Якщо ви не хочете розрізати ручки, нанесіть WD-40 між кермом і ручкою. Він проникне повністю під ручку. Покрутіть ручку, щоб WD-40 проник всередину і стягніть її. Вставте викрутку між кермом і ручкою, якщо у вас не виходить нормально потрапити під ручку.
  2. 2 Помийте кермо мильною водою, щоб змити WD-40. Повністю висушіть кермо! Не залишайте кермо в милі або мокрим.
  3. 3 Також, ви можете використовувати стиснене повітря, щоб зняти ручку. Вставте сопло або голку між ручкою і кермом і потік повітря допоможе ручці зісковзнути з керма. Якщо ви не захочете наносити мастило на кермо, вам не доведеться потім його мити. Дотримуйтесь відповідних правил безпеки, коли працюєте зі стисненим повітрям, вибухонебезпечними продуктами або іншими травмонебезпечними інструментами.

Метод 2 з 2: Встановлення нових ручок

  1. 1 Розпорошите на внутрішню сторону ручки лак для волосся або дезінфікуючий засіб для рук.
  2. 2 Приберіть зайвий лак для волосся постукуючи ручку в руках.
  3. 3 Натягніть ручку на кермо. У міру необхідності використовуйте більше лаку для волосся. Натягуйте ручку до тих пір, поки повністю не одягнете її на кермо.

Поради

  • Якщо ви будете використовувати масло або мильну воду для того, щоб натягнути нову ручку, згодом ваша ручка буде прокручуватися під час їзди на велосипеді.
  • Якщо у вас немає лаку для волосся або дезинфікуючого засобу для волосся - звичайна слина теж підійде.