Як замінити кухонний віночок

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Очень простой способ обновления кухни
Відеоролик: Очень простой способ обновления кухни

Зміст

Для приготування багатьох страв вам може знадобитися віночок. Як правило, він необхідний, коли потрібно збити суміш, зробивши її повітряної і видаливши грудки. Імпровізуйте і використовуйте звичайні кухонне приладдя, якщо у вас немає віночка під рукою. Вилки і палички для їжі відмінно впораються з цим завданням.

кроки

Метод 1 з 2: Використовуйте вилки

  1. 1 Візьміть відповідну миску або каструлю. Перед початком процедури переконайтеся, що обсяг ємності набагато більше обсягу самої суміші. Це дозволить більш інтенсивно її перемішувати.
    • Також необхідно, щоб ємність могла «витримати» використання вилок. Якщо ви вирішите використовувати каструлю з антипригарним покриттям, то пошкодите її зубцями.
  2. 2 Візьміть дві вилки. Використовуйте дві вилки приблизно одного розміру. Також вони повинні мати однакову довжину ручки.
  3. 3 З'єднайте вилки разом. Притисніть їх один до одного, вклавши паперовий рушник між ручками. Завдяки рушнику між вилками утворюється простір, який допоможе створити той же ефект, що і віночок. Скріпіть ручки вилок разом за допомогою скотча.
  4. 4 Використовуйте вилки точно так же, як і віночок. Тепер, коли ви сконструювали саморобний віночок, вам потрібно навчитися правильно його використовувати. Тримайте ємність під кутом і збивайте суміш. Кистю руки робіть енергійні обертання з короткою амплітудою. Методично опускайте і піднімайте віночок, щоб домогтися легкості суміші.

Метод 2 з 2: Використовуйте палички

  1. 1 Візьміть відповідну ємність. При використанні такого саморобного віночка ви розбризканої суміш всюди, якщо миска буде недостатньо великий. Використовуйте ємність набагато більшого обсягу, ніж обсяг самої суміші. Палички з меншою ймовірністю можуть пошкодити ємність, але будьте обережні, щоб не подряпати ними дно і не зіпсувати посуд.
  2. 2 Знайдіть палички для їжі. Палички стануть відмінним вибором, так як найчастіше спочатку скріплені один з одним, тому можна буде пропустити крок, де ви повинні скріпити їх скотчем. Використовуйте ті кінці паличок, які розділені між собою, щоб отримати максимальний результат від роботи віночка.
    • Недоліком паличок для їжі є те, що вони не додають повітря до суміші також інтенсивно, як звичайний віночок або віночок з вилок.
  3. 3 Збийте суміш. Візьміть палички для їжі і опустіть одним кінцем в суміш.Кистю руки робіть швидкі кругові рухи і ретельно збивайте суміш. Продовжуйте, поки не позбудетеся від усіх грудочок.