Як заплести косу-змійку

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Красивая #прическа для школы / змейка дракончик / #прически на длинные волосы
Відеоролик: Красивая #прическа для школы / змейка дракончик / #прически на длинные волосы

Зміст

Ви сьогодні пізно встали, але все ж хочете встигнути зробити ефектну зачіску? Спробуйте заплести косу-змійку! Коса-змійка є варіацією класичної коси, яка нагадує собою звивалася змію. Заплести косу-змійку дуже просто, тому вона добре підходить для експериментів з новими зачісками або косичками, якщо ви тільки вчитеся їх створювати. Коли ви навчитеся заплітати косу-змійку, її можна буде включати в найрізноманітніші варіанти зачісок.

кроки

Частина 1 з 3: Заплетіть косу

  1. 1 Починайте працювати на чистих сухих волоссі. Коса-змійка найкраще виглядає на чистих здорових і добре зволожених волоссі, які повинні бути абсолютно сухими. Тому вимийте волосся щадним шампунем, щоб змити з них бруд, надлишки природних масел і залишки коштів для укладання.
    • Обробіть чисте волосся своїм улюбленим кондиціонером для волосся, змийте його, промокніть локони рушником і дайте їм самостійно висохнути.
    • Якщо ви поспішаєте і змушені скористатися феном, попередньо нанесіть на волосся термозахисної засіб.
  2. 2 Виберіть місце розташування своєї коси. Як і у випадку з класичної косою, косу-змійку можна заплести на голові з пасма волосся в будь-якому місці, і при цьому вона може бути будь-якого розміру. Якщо ви збираєтеся зробити конкретну зачіску з такою косою, то визначайте її розмір і положення відповідним чином, як це потрібно для такої зачіски.
    • Щоб просто повправлятися в плетінні коси-змійки, створіть звичайний проділ на волоссі. Потім виділіть невелику або середню секцію волосся по одну сторону від проділу приблизно з середини голови і використовуйте її для подальшої роботи.
  3. 3 Поділіть волосся на пасма. Щоб отримати косу-змійку, спочатку необхідно заплести класичну косу. Розчешіть секцію волосся плоскою гребінцем з рідкими зубчиками, щоб розплутати сплутані місця, а потім поділіть її на три рівні пасма.
  4. 4 Заплетіть класичну косу. Щоб створити класичну косу, візьміть лівою рукою ліву пасмо волосся, центральну пасмо прихопіть великим і вказівним пальцями правої руки, а праву - залишилися на правій руці пальцями.
    • Перекрутіть праву і центральну пасма між собою таким чином, щоб права лягла поверх центральної і зайняла її місце в центрі. Потім перекрутити ліву і центральну пасма, щоб ліва пасмо лягла поверх центральної і зайняла її місце.
    • Під час роботи перекладайте пасма з однієї руки в іншу в міру того, як вони будуть змінювати своє положення між лівою, центральної і правої позиціями.
    • Продовжуйте послідовно чергувати укладаються в центр пасма (брати то праву, то ліву з них), щоб всі три частини коси сплелися воєдино.
    • Зупиніться тільки тоді, коли у вас в руках залишиться вільний кінчик волосся довжиною близько 2,5 см.

Частина 2 з 3: Перетворіть косу в змійку

  1. 1 Вхопіться за центральну пасмо коси. Прихопіть кінець плетіння великим і вказівним пальцями лівої руки, щоб коса на розпустилася. Правою рукою розділіть незаплетене кінчики трьох пасом і вхопитеся за центральну з них.
    • Вхопившись за центральну пасмо, продовжуйте притримувати кінець плетіння лівою рукою.
  2. 2 Посуньте плетіння вгору по центральній пасма. Утримуючи центральну пасмо, обережно посуньте вгору по ній, як по стрижні, дві інших пасма.
    • Якщо в якийсь місці зміщення загальмується, перейдіть до верхньої зоні коси і обережно підтягніть вгору верхню частину плетіння. Потім пройдіть до центральної зони коси і теж підтягніть її вгору, потім знову поверніться до нижньої зоні, щоб продовжити зрушувати плетіння.
  3. 3 Розправте змійку. Коли ви підтягнете плетіння вгору на центральній пасма, коса збереться нерівномірно, тому вам буде потрібно місцями послабити і розправити витки плетіння, щоб надати їм вигляду справжньої змійки.
    • Починаючи зверху, обережно змістіть дві бічні пасма трохи нижче, розправляючи хвилі плетіння. Послідовно рухайтеся вниз по косі, поки повністю не розправився змійку.
    • У готовому вигляді коса буде схожа на змійку, яка звивалася по центральній пасма волосся.
  4. 4 Покладіть косу так, як вона повинна розташовуватися в зачісці. Косу можна перев'язати прозорою гумкою і залишити просто висіти, або її можна укласти на голові так, як вам більше подобається, і закріпити на місці невидимками.
    • Наприклад, спробуйте відвести косу по боці назад і закріпити ззаду.
    • Коли зафіксуєте косу невидимкою, якщо потрібно, замаскуйте це місце іншого пасмом волосся.

Частина 3 з 3: Варіанти зачісок з косою-змійкою

  1. 1 Спочатку плетіть косу в тому напрямку, в якому будете її укладати в зачіску. Якщо ви збираєтеся робити конкретну зачіску з косою-змійкою, необхідно заплести її в правильному напрямку, інакше вона буде лягати нерівній хвилею.
    • Наприклад, якщо ви хочете заплести косу від скроні, яка повинна огинати окружність голови у напрямку до потилиці, зачешіть волосся назад і плетіть перші кілька ланок коси в цьому ж напрямку.
  2. 2 Оберніть косу-змійку обідком навколо голови. Такий вінок повинен йти від одного вуха до іншого по верхній частині голови. Це унікальний і привабливий спосіб притримати волосся, щоб вони не падали вам на обличчя. У вас повинні бути досить довге волосся, щоб довжини коси вистачило на ободок. Щоб створити ободок з коси-змійки, виконайте такі дії.
    • Заплетіть по одній тонкій косі-змійці у кожного вуха, взявши для них волосся безпосередньо за вухами. На даному етапі просто зафіксуйте коси гумками.
    • Зачешіть інші волосся назад від особи. Візьміть косу за лівим вухом і покладіть навколо голови (поверх волосся, які ви зачесали назад). Скористайтеся невидимкою, щоб закріпити кінець коси за правим вухом.
    • Зробіть те ж саме з правою косою, уклавши її поряд з першою і заколовши за лівим вухом.
    • Використовуйте вільні пасма волосся, щоб замаскувати невидимки. Розпущене волосся можна повністю залишити за спиною, або вивести їх вперед.
  3. 3 Зробіть бічну косу-змійку. Зробіть бічний проділ на волоссі, використовуйте передню більшу секцію волосся від проділу, щоб заплести досить товсту косу-змійку. Заведіть зайві вільні волосся за вухо з того ж боку.
    • Закінчивши плести косу, заведіть її за вухо разом з іншими волоссям і зафіксуйте на своєму місці невидимкою.
    • Виведіть частина волосся поверх невидимки, щоб заховати її разом з кінчиком коси.
  4. 4 Створіть напіввінок з коси-змійки. Заплести вінок можна з будь-якої точки голови, але для початку спробуйте взяти волосся біля скроні або в верхній частині проділу. Коли сама коса буде готова, обведіть її навколо голови назад і зафіксуйте невидимкою. Прикрийте невидимку вільної пасмом волосся.
    • Для найкращих результатів не натягуйте косу занадто сильно, дозвольте їй трохи провисати.
    • Щоб отримати симетричний вінок, заплетене однакові коси з обох боків і заколіть їх ззаду в одному місці.
    • Щоб створити більш цікаву і хитромудру зачіску, спробуйте заплести по дві невеликі коси-змійки з обох боків. Постарайтеся створити першу пару кіс безпосередньо над вухами і трохи за ними, а другу пару кіс - біля скронь. Обов'язково зробіть так, щоб всі коси трохи провисали, і закріпіть їх кінці ззаду.