Приготуйте заморожену піцу

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Octodad: Dadliest Catch #2 - КИРКА - ДРУГ ОСЬМИНОГА!
Відеоролик: Octodad: Dadliest Catch #2 - КИРКА - ДРУГ ОСЬМИНОГА!

Зміст

Заморожена піца - це легка, смачна та недорога їжа, коли вам не вистачає часу. Щоб приготувати заморожену піцу вдома, розігрійте духовку до температури, зазначеної в інструкції на коробці. Коли піч гаряча, покладіть піцу на деко або камінь для піци в духовці або поставте її на решітку, щоб отримати хрустку скоринку. Меншу піцу також можна класти в мікрохвильовку, щоб заощадити час. Випікайте піцу стільки часу, скільки рекомендується на коробці, і дайте їй охолонути, перш ніж їсти.

Крок

Спосіб 1 з 3: Приготуйте піцу

  1. Дайте піці відтанути протягом однієї-двох годин. Перш ніж готувати піцу, вийміть її з морозильної камери та поставте на прилавок, щоб вона відтала при кімнатній температурі. Якщо ви запікаєте піцу, поки вона все ще заморожена, зовнішній шар льоду розтане, а пара піде з піци, тому скоринка і начинка стануть змоченими і жорсткими.
    • Не забудьте негайно покласти піцу в духовку, коли вона розморожена.
    • Найпростіший спосіб переконатись, що заморожена піца правильно розморожується, - це не класти її в морозильну камеру, повернувшись додому після покупки продуктів (якщо ви не хочете їсти піцу відразу).
  2. Дістаньте розморожену піцу з коробки. Відірвіть смужку, яка закриває отвір коробки, і розгорніть картонні клапани. Просуньте долоню під піцу і витягніть її з коробки, переконавшись, що вона знаходиться правою стороною вгору. Потім витягніть пластикове та картонне дно з піци і викиньте їх.
    • Можливо, вам знадобляться ножиці, щоб послабити пластик.
    • Якщо ви випадково дістанете піцу з пластику догори дном, начинка може впасти або зрушитися.
  3. Нанесіть на скоринку оливкову олію, щоб піца хруснула та ароматизувала. Змочіть кондитерську щітку в оливковій олії першого віджиму і протріть скоринку по краю піци. Олія всмоктується в кору, коли вона нагрівається в духовці або мікрохвильовці, надаючи піці гладкий, тонкий смак і хрустячи її.
    • Тонкий шар оливкової олії також допомагає сиру красиво підрум’янитися поруч із скоринкою.

    Порада: посипте на піцу трохи часникового порошку, італійських трав або пармезану, щоб зробити її ще смачнішою.


Спосіб 2 з 3: запікайте піцу в духовці

  1. Розігрійте духовку до температури, зазначеної на коробці. Більшість заморожених піц потрібно випікати відповідно до інструкцій при температурі від 190 до 220 ° C. Щоб піца готувалася рівномірно, встановіть духовку на «верхнє та нижнє нагрівання», «нагрівання вентилятором» або «налаштування піци», якщо у вашій духовці є така опція. Поки духовка нагрівається, ви можете продовжувати готувати піцу.
    • Інший варіант - встановити духовку на найвищу температуру, щоб імітувати інтенсивний жар професійної пічі для піци. Якщо ви спробуєте це, майте на увазі, що ваша піца буде легше горіти.
    • Не використовуйте налаштування гриля. Тепло буде надходити лише з одного боку, тому ваша піца зверху, ймовірно, пересмажиться, а решта буде недостатньо приготованою.
  2. Покладіть піцу на антипригарний деко. Покладіть піцу рівно в центр деко. Якщо потрібно, знайдіть хвилинку, щоб розмістити вільну та накопичену начинку в потрібному місці, щоб піца була краще покрита.
    • Якщо у вас є камінь для піци, який ви хочете використовувати, поставте його в духовку, поки він нагріється. Камінь для піци поглине надлишок вологи, що допомагає зберегти скоринку світлою і хрусткою.

    Альтернатива: запікайте піцу на середній решітці в духовці. Це дозволяє гарячому повітрю текти навколо піци, роблячи скоринку чіткішою.


  3. Помістіть піцу на середню стійку духовки. Розмістивши піцу на середній полиці, ви гарантуєте, що вона не буде занадто близько до нагрівальних елементів у верхній і нижній частині духовки. Коли піца знаходиться в духовці, закрийте дверцята, щоб не виходило тепло.
    • Якщо ви використовуєте деко, посуньте його вздовж у духовку, щоб було легше дістати його, коли піца буде готова.
    • Повільно і обережно покладіть піцу на решітку, щоб не обпектися.
  4. Випікайте піцу стільки часу, скільки рекомендується на коробці. Зазвичай заморожена піца повністю нагрівається, залежно від розміру та кількості начинки, займає 15-25 хвилин. Обов’язково встановіть таймер, щоб не забути піцу, поки вона в духовці.
    • Коли сир має світло-коричневий колір і міцно пузириться, ви знаєте, що піца готова.
    • Запікати піцу потрібно лише протягом п’яти-восьми хвилин, якщо ви встановили духовку на максимально можливу температуру.
  5. Дістаньте піцу з духовки за допомогою рукавичок. Коли час випікання закінчиться, відкрийте дверцята духовки, обережно вставте руку в духовку і обхопіть рукавичку духовки за край деко. Помістіть деко на рівну, термостійку поверхню.
    • Щоб видалити піцу, яку ви спекли на решітці, за допомогою металевої лопатки, скибочки пирога або подібного інструменту покладіть піцу на порожній деко. Ви також можете просто дістати всю духовку з духовки.
  6. Дайте піці охолонути протягом трьох-п’яти хвилин, перш ніж розрізати її на шматки. Залишивши піцу «відпочити», вона може охолонути до безпечної температури, перш ніж її з’їсти. Плавлений сир також може знову стати дещо твердішим, так що ви зможете легше нарізати піцу на шматки і зробити менше безладу.
    • Не хапайте піцу або деко, на якому вона викладена. Обидва вони дуже гарячі, коли ви просто дістаєте їх з духовки.
    • Якщо ви намагаєтеся розрізати піцу, не даючи їй спочатку охолонути, ви, ймовірно, витягнете весь сир і наповнюєте шматочки.
  7. Наріжте піцу на шматочки різаком для піци. Проведіть різак для піци по центру піци і прокрутіть різак для піци вперед-назад на кілька сантиметрів за раз. Поверніть піцу на 90 градусів і знову розріжте посередині, перетинаючи перший ріжучий край. Продовжуйте обертати та різати, поки у вас не буде стільки скибочок або шматків, скільки ви хочете подати.
    • Ви зможете розрізати заморожену піцу середнього розміру на шість-вісім скибочок або шматочків.
    • Якщо у вас немає різака для піци, ви також можете скористатися гострим кулінарним ножем. Натисніть на тильну сторону ножа долонею, щоб "нарізати" піцу ідеальним прямим клеєм через скоринку.

Спосіб 3 з 3: розігрійте заморожену піцу в мікрохвильовці

  1. Помістіть піцу на мікрохвильову плиту. Переконайтеся, що ви вибрали тарілку, яка є достатньо великою для всієї піци і яка легко поміщається в мікрохвильовці. Помістіть піцу в центр тарілки, відкрийте дверцята мікрохвильовки і поставте тарілку в мікрохвильовку.
    • Ніколи не використовуйте в духовці металевий посуд та алюмінієву фольгу. Це може спричинити іскри та навіть пожежу та призвести до пошкодження мікрохвильової печі.

    Порада: багато піци, які ви можете приготувати в мікрохвильовці, упаковані в тепловідбиваючий піддон, призначений для отримання хрусткої скоринки. Якщо у вас є піца з такою оболонкою, обов’язково її використовуйте.


  2. Нагрівайте піцу на високій температурі стільки часу, скільки рекомендовано на упаковці. Більшість піц у мікрохвильовій печі потрібно розігрівати лише протягом трьох-чотирьох хвилин, тоді як особливо великі або товсті піци слід розігрівати протягом чотирьох-п’яти хвилин. Перевірте ящик для піци, скільки часу вам потрібно нагрівати піцу.
    • Уважно стежте за піцою, коли вона розігрівається, щоб переконатися, що вона не перепеклася.
    • Час приготування може варіюватися, якщо піца має скоринку з часниковим хлібом, корж або іншу спеціальну скоринку.
  3. Дайте піці охолонути протягом двох-трьох хвилин, перш ніж її з’їсти. Обережно вийміть плиту з мікрохвильовки, оскільки вона може бути дуже гарячою. Після охолодження ви можете нарізати піцу на менші шматочки, щоб поділитися з іншими, якщо хочете.

Поради

  • У деяких випадках рекомендується готувати заморожену піцу в мікрохвильовці, навіть з більш розкішною піцею. Зазвичай це тому, що це найефективніший спосіб послідовно і рівномірно нагрівати піцу.
  • Можна цілий день їсти заморожену піцу. Він підходить як швидкий обід, вечеря або як перекус після уроків.
  • Випробовуйте різні марки, поки не знайдете таку, яка вам подобається, і не зможете приготувати бажаний спосіб приготування.

Потреби

  • Пекарська форма
  • Різак для піци
  • Рукавички духовки
  • Камінь для піци (за бажанням)
  • Кондитерська щітка (за бажанням)
  • Мікрохвильова дошка (необов’язково)