Завантажте фотографії у Facebook

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
The Town That Facebook Built
Відеоролик: The Town That Facebook Built

Зміст

У цій статті ви можете прочитати, як завантажити фотографії зі свого смартфона, планшета або комп’ютера на Facebook.

Крок

Спосіб 1 з 2: На смартфоні або планшеті

  1. Відкрийте Facebook. Ікона темно-синя з білою буквою "f" посередині. Ось як ви відкриваєте свою стрічку новин у Facebook, якщо ви вже ввійшли в систему на своєму смартфоні чи планшеті.
    • Якщо ви ще не увійшли в Facebook, будь ласка, введіть свою адресу електронної пошти (або номер телефону) та пароль, щоб продовжити.
  2. Перейдіть на сторінку, де ви хочете опублікувати свої фотографії. Якщо ви просто хочете опублікувати фотографії на власній сторінці, ви можете залишитися на своїй сторінці стрічки новин.
    • Щоб перейти на сторінку друга, або введіть його ім'я в рядок пошуку, а потім торкніться його, або знайдіть ім'я цієї людини у своїй стрічці новин і торкніться його.
  3. Натисніть Фото (на iPhone) або на Фото / Відео (на смартфоні з Android). На смартфоні з Android потрібно натиснути поле стану (у якому написано: "Про що ти думаєш?") Угорі сторінки стрічки новин перед натисканням Фото / Відео може натиснути.
    • Якщо ви перебуваєте на своєму графіку, ви просто повинні Фото під полем стану.
    • Якщо ви хочете опублікувати щось на одній зі сторінок своїх друзів, вам потрібно натиснути Поділитися фотографією натиснути.
  4. Виберіть фотографії, які хочете опублікувати. Виберіть кілька фотографій одночасно, натискаючи фотографії, які потрібно опублікувати, одну за одною.
  5. Натисніть Готові. Ця кнопка знаходиться у верхньому правому куті екрана. Таким чином ви створюєте чорнову версію публікації із доданими фотографіями.
  6. Редагуйте свою публікацію. Ви можете додати текст до свого допису, набравши щось у полі "Скажіть щось про цю фотографію" (або "ці фотографії"), або додати більше фотографій, торкнувшись зеленого пейзажу внизу екрана, а потім Фото / Відео.
    • Щоб створити новий альбом із фотографіями з вашого допису, торкніться + Альбом у верхній частині екрана, а потім торкніться Створити альбом.
    • Якщо ви хочете зробити свій допис загальнодоступним, торкніться поля Друзі або Друзі друзів трохи нижче свого імені, а потім натисніть Громадський.
  7. Натисніть Опублікувати. Ця кнопка знаходиться у верхньому правому куті екрана. Ось як ви створюєте свою публікацію та розміщуєте вкладені фотографії у Facebook.

Спосіб 2 з 2: На ПК

  1. Перейдіть на веб-сайт Facebook. Для цього введіть https://www.facebook.com/ як веб-адресу у відповідний рядок у вашому браузері. Якщо ви вже ввійшли в систему, це переведе вас прямо на вашу сторінку стрічки новин Facebook.
    • Якщо ви ще не ввійшли в Facebook, спочатку введіть свою адресу електронної пошти та пароль, а потім продовжуйте.
  2. Перейдіть на сторінку, де ви хочете опублікувати фотографії. Якщо ви просто хочете опублікувати фотографії на власній сторінці, ви можете залишитися на своїй сторінці стрічки новин.
    • Щоб відвідати сторінку одного зі своїх друзів, введіть його або її ім’я в рядок пошуку та клацніть на ній, або знайдіть ім’я людини у своїй стрічці новин і натисніть на неї.
  3. натисніть на Фото / Відео. Цей параметр знаходиться трохи нижче текстового поля «Про що ти думаєш?», Яке знаходиться майже у самому верху сторінки. Натиснувши на нього, ви відкриваєте вікно.
  4. Виберіть фотографії, які хочете розмістити у Facebook. Щоб опублікувати кілька фотографій, натисніть Ctrl (або далі ⌘ Команда на Mac), натискаючи кожну з фотографій, які потрібно вибрати.
    • Якщо ваш комп'ютер не відкриває папку із зображеннями за замовчуванням, спочатку потрібно вибрати її зі списку ліворуч на екрані.
  5. натисніть на Відкривати. Ця кнопка знаходиться в правому нижньому куті вікна. Ось як ви додаєте фотографії до чорнової версії вашого допису.
  6. Редагуйте свою публікацію. Ви можете додати більше фотографій, клацнувши квадрат зі знаком плюс (+) у верхній частині вікна публікації, або ви можете додати текст, ввівши щось у полі "Скажіть щось про цю фотографію" (або "ці фотографії").
    • Якщо ви хочете зробити свій допис загальнодоступним, поставте прапорець Друзі або Друзі друзів у нижньому лівому куті публікації та виберіть Громадський.
    • Ви також можете натиснути + Альбом клацніть, а потім клацніть Створити альбом за запитом, якщо ви хочете додати фотографії до власного альбому.
  7. натисніть на Публікувати. Ця кнопка знаходиться в правому нижньому куті вікна вашого повідомлення. Ось як ви розміщуєте свої фотографії на вибраній вами сторінці у Facebook.

Поради

  • Ви також можете додати фотографії до коментарів, вибравши піктограму фотокамери в лівій або правій частині поля коментарів.

Попередження

  • Не розміщуйте у Facebook фотографії, які порушують умови використання (наприклад, насильницькі, графічні чи матеріали сексуального характеру).