Носіть одяг без бюстгальтера

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ВЫБИРАЕМ БЮСТГАЛЬТЕР ПОД ЛЕТНИЙ ТОП! НЕТ ПРОЗРАЧНЫЙ ШЛЕЙКАМ!
Відеоролик: ВЫБИРАЕМ БЮСТГАЛЬТЕР ПОД ЛЕТНИЙ ТОП! НЕТ ПРОЗРАЧНЫЙ ШЛЕЙКАМ!

Зміст

Бюстгальтери забезпечують підтримку та підкладки та роблять одяг приємним. Однак бюстгальтери також можуть бути незручними і навіть ускладнювати носіння деяких видів одягу. Якщо ви розглядаєте зовнішній вигляд без бюстгальтера, важливо врахувати, з чим носити. Ви можете використовувати трюки, щоб приховати соски і прикрити груди. Якщо ви все ще не впевнені, чи хотіти браслити, є кілька речей, які допоможуть вам вирішити, чи підходить саме вам.

Крок

Спосіб 1 з 3: Виберіть, що носити

  1. Виберіть щось, від чого вам буде добре. Найголовніше, що слід враховувати при виборі одягу без бюстгальтера, - це те, як ви почуваєтесь у вбранні. Не носіть одяг, який викликає почуття дискомфорту чи сором’язливості. Виберіть щось, що добре виглядає на вашому тілі, відповідає вашому стилю і змушує вас почувати себе добре, коли ви його носите.
    • Наприклад, якщо носіння топів з низьким вирізом викликає незручність, це, мабуть, не найкращий вибір для одягу без бюстгальтера для вас. Натомість можна розглянути сукню з низькою спинкою або бретельками для спагетті.
  2. Спробуйте класичний топ або плаття без бюстгальтера. Існують певні типи топів та суконь, які не дуже добре виглядають з бюстгальтером, тому корисно носити їх правильно, коли ви ходите без бюстгальтера. Спробуйте одягнути топи з низькою спиною та спинкою або виберіть плаття чи топ без бретелей чи спагетті. Інші предмети гардеробу, які виглядають краще без бюстгальтера, включають:
    • Сукні та топи з глибоким вирізом.
    • Топи з мереживними фасадами, спинками або боками.
    • Топи та сукні з отворами ззаду.
    • Холтерні вершини та трубочки.
  3. Шукайте одяг із вбудованими бюстгальтерами та підставкою. Деякі речі одягу мають вбудовані бюстгальтери, чашки для грудей або гумки, що робить носіння бюстгальтера непотрібним. Щоб було легше виходити на вулицю без бюстгальтера, знайдіть одяг з невеликою вбудованою підставкою.
    • Майка з вбудованим бюстгальтером може служити майкою під час переходу на одяг без бюстгальтерів. Навіть коли ви звикли не носити бюстгальтер, безрукавка може стати чудовим камзолом, якщо вам це потрібно (наприклад, під тонкою старовинною футболкою).
    • Боді або купальник - гарне доповнення до наряду без бюстгальтера. Покладіть його тонким топом на гудзики або мереживним светром, щоб отримати вітряний класичний вигляд. Бонус: Боді та трико забезпечують вбудовану підтримку грудей.
  4. Подумайте про те, щоб розпочати з багатошарового вигляду без бюстгальтера. Шари чудові, коли ви не носите бюстгальтер, тому що вони можуть приховати вашу "відсутність бюстгальтера". Ця техніка одягу особливо корисна взимку. Тому, якщо менопауза нервує, зима може бути найкращим часом, щоб спробувати сукню без бюстгальтера.
    • Товстий светр приховає ваші соски, тому це може бути гарним вибором одягу без бюстгальтера, якщо ви стурбовані тим, що соски видно.
    • Футболка над сорочкою з довгими рукавами або під нею - також чудовий комбінований варіант без бюстгальтера.
    • Куртка або кардиган - також чудовий варіант поєднати свій вигляд без бюстгальтера. Це може стати вашим паличкою-виручалочкою, коли стане холодно або вітряно, або коли несподівано почнеться дощ.

Спосіб 2 з 3: приховування сосків, коли ви ходите без бюстгальтера

  1. Одягніть чохли для сосків або скористайтесь скотчем, щоб сховати соски. Одним із способів запобігти проникненню сосків через одяг є покриття їх сосковою стрічкою. Ви можете знайти їх у розділі нижньої білизни більшості універмагів або в спеціалізованих магазинах нижньої білизни.
    • Щоб використовувати ковпачки, зніміть клейку смужку з ковпачків і покладіть їх на сосок.
    • Щоб скористатися стрічкою для сосків, нанесіть на соски кілька смужок у формі Х.
    • Ви також можете спробувати силіконові чохли для сосків. Їх можна використовувати повторно і приклеїти до тіла без клею. Вони працюють практично з будь-якими тканинами та кроєм одягу.
  2. Носіть товсті тканинні топи. Уникайте одягу з тонкої або прозорої тканини. Тонка тканина може розкрити ваші соски, особливо якщо тканина світлого кольору. Якщо ви хочете надіти топ або плаття без бюстгальтера, надіньте його поверх сорочки або сліп-сукні.
    • Шовкові або атласні топи можуть бути не найкращим вибором, якщо ви ходите без бюстгальтерів, оскільки матеріал тонкий і, можливо, занадто відкритий.
  3. Вибирайте темні кольори. Темні кольори рідше просвічують при яскравому світлі або якщо ваша сорочка намокла. Якщо ви знаходитесь на вулиці в сонячний день або якщо є ймовірність дощу, надіньте топи з темної тканини. В іншому випадку ваші соски будуть видні крізь тканину.
    • Тканина з малюнком, особливо дрібні візерунки, допоможуть приховати соски.
  4. За допомогою стрічки-стрічки утримуйте виріз на місці. Ви можете почуватися впевненіше, приклеюючи декольте декольте з декольте або сукні до грудей. Це запобігає ковзанню тканини і появі сосків. Клейка стрічка ідеально підходить для утримання декольте на місці.
    • Проведіть стрічку по краях декольте, а потім притисніть іншу сторону стрічки до шкіри, щоб тримати все на своїх місцях.
    • Стрічка не може маскувати одяг, який просто не підходить належним чином. Якщо ви ходите без бюстгальтера, обов’язково переконайтеся, що ваш одяг правильно підходить.
  5. Використовуйте скотч, щоб утримувати груди на місці. Хірургічна стрічка - це міцна стрічка, яка прилипає до шкіри, тому вона добре працює для маскування сосків та утримання грудей на місці, коли ви одягаєтеся без бюстгальтера. Ви можете придбати хірургічну стрічку в аптеках. Щоб правильно накласти хірургічну стрічку:
    • Злегка нахиліться вперед, щоб підняти груди. Помістіть смужку стрічки розміром від 12 до 12 "з боку однієї грудей (біля пахви) до іншої, з центром стрічки вздовж нижньої частини грудей, зближуючи їх.
    • Встаньте прямо і закріпіть ще одну стрічку стрічки горизонтально через груди і стягніть їх разом, щоб стрічка закрила ваші соски. Кінці другого шматка стрічки повинні торкатися кінців першої смуги стрічки.
    • Наклеювати не зручно, тому робіть це лише в особливих випадках. Для деяких типів одягу прийняття скотча як належного зараз і часом може коштувати незручностей.

Метод 3 з 3: Подумайте про те, щоб залишитися без ліфчиків

  1. Подивіться на свій одяг. Можливо, ви можете піти без бюстгальтера з топами або сукнями, де б ваш бюстгальтер стирчав, якби ви носили його. Глибокі вирізи, великі отвори на спині і топи чи сукні без спинки - це все той одяг, який виглядає краще, якщо носити його без бюстгальтера.
    • Топи або сукні на тонких бретелях або взагалі без ремінців зазвичай можна носити з бюстгальтером без бретелей.
    • Не всі тканини підходять для "без бюстгальтера". Тонкі або мереживні тканини оголюють соски, а деякі тканини, наприклад, шерсть або жорстка бавовна, можуть дратувати шкіру. Такі синтетичні тканини, як лайкра або нейлон, часто добре працюють без бюстгальтера.
  2. Розглянемо ситуацію. Бувають ситуації, коли від вас очікується носити бюстгальтер. Співбесіди на роботу, явка в суд або зустріч з батьками вашого партнера вперше, можливо, не найкращий час для того, щоб залишитися без браді. Якщо ви вирішили не носити бюстгальтер, спочатку подумайте про ситуацію і вирішіть, чи зручно вам одягатися без бюстгальтера.
    • Не забувайте, що ви можете одягати своє тіло як завгодно. Якщо вам комфортніше без бюстгальтера, вам слід це зробити. Ніколи не дозволяйте нікому змушувати вас погано почуватися про своє тіло.
  3. Не турбуйтеся про повішення. Немає доказів того, що ваші груди частіше провисають без бюстгальтера, і немає жодних доказів того, що носіння бюстгальтера запобіжить їх провисанню. Насправді, кілька недавніх досліджень показали, що нерегулярне носіння бюстгальтера сприяє тому, щоб ваші груди виглядали живішими.
    • Майте на увазі, що все одно добре носити спортивний бюстгальтер під час тренувань. Спортивні бюстгальтери допомагають утримувати груди на місці, що важливо, якщо ви багато рухаєтесь і стрибаєте.
  4. Звикнися зі своєю безглуздістю. Якщо ви починаєте з одягу без бюстгальтера, ви можете відчути певний дискомфорт, оскільки ваші груди не звикли вільно рухатися. Щоб звикнути до безстінгового бюстгальтера, ви можете обміняти нижній бюстгальтер на один без прокладок та проводів. Або ви можете гуляти по дому без бюстгальтера вночі та по всьому будинку, доки вам не буде комфортно без нього.