Ловля лаціонів в покемонах Рубін

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ловля лаціонів в покемонах Рубін - Поради
Ловля лаціонів в покемонах Рубін - Поради

Зміст

Latios - чудовий легендарний покемон, але зловити його може бути дуже важко! Хоча знайти Лаціоса - справа удачі, зловити його може бути досить складно! Однак, трохи підготувавшись, це не повинно бути проблемою.

Крок

Спосіб 1 з 2: З Masterball

  1. Перемогти чотирьох еліт. Latios будуть недоступні, поки це не буде завершено.
  2. Як тільки кредити з’являться, і ви опинитесь у своєму будинку в Літл-Корінь, спускайтеся вниз і дивіться телевізор. Ви дізнаєтесь про синього літаючого покемона, який кочує навколо Хоенна. Це Латіос.
  3. Підготуйте свій Masterball. Найкращий спосіб - це зберегти свій Masterball для Latios, оскільки він має тенденцію до втечі. Якщо ви не зберегли Masterball, перегляньте наступну частину цієї статті.
  4. Поїздка у відповідний район. Latios - це роумінг-покемон, і його можна знайти скрізь. Щоб легше було зловити Латіоса, вам доведеться переїхати в область, де ви зможете легше перезавантажити, наприклад, відкривши печеру біля поля, таємною силою.
  5. Знайдіть Latios. Шукайте в траві чи в іншому середовищі, поки не знайдете Латіос. Не витрачайте час на боротьбу з іншим покемоном; уникати бійок. Якщо ви не знайшли Латіоса в певній місцевості протягом 5 хвилин, вийдіть з району, а потім поверніться.
  6. Киньте Мастербол. Натрапивши на латіо, негайно киньте Мастербол. Вітаємо! Ти захопив Латіоса!

Метод 2 з 2: Без Мастерболу

  1. Підготуйте свого покемона. Вам потрібно буде покемонів 40-го рівня, щоб взяти на себе Латіос. Візьміть Трапінч або Вобуфет або інший потужний покемон із середнім виглядом (наприклад, Зубат або Гольбат з дороги Перемоги). Подаруйте покемону із середнім поглядом здатність швидкого пазура та придбайте для нього пару карбонів (для забезпечення максимальної швидкості). Розмістіть цього покемона в передній частині вашої групи.
    • Wobuffet і Trapinch корисні тим, що їхні навички Shadow Tag (Wobuffet) та Arena Trap (Trapinch) утримають Латіоса від втечі.
  2. Купуйте вантажі кульок Ultra. Це найкраще використовувати для лову Лаціоса. Звичайний покебол не рекомендується.
  3. Використовуйте свої навички. Якщо ви вибрали Trapinch або Wobuffet, обріжте його HP і киньте вантаж кульок Ultra. В іншому випадку використовуйте Mean Look прямо на початку бою. Якщо ви змусите Latios втратити свідомість, скиньте налаштування. Якщо він врятується, тепер ви можете відстежувати їх за допомогою Pokedex так само, як відстежувати легендарних собак в ГС / С.

Поради

  • Не падайте духом, якщо не швидко знайдете. Пам’ятайте, що це може зайняти деякий час, і можливо вам не пощастить.
  • Використовувати швидкого покемона із середнім поглядом краще, ніж використовувати той, у якого є навичка Arena Trap. Після Mean Look ви можете переключитися на покемона за допомогою помилкового проведення.
  • Іноді достатньо простого польоту навколо, щоб привести Латіоса в політ кожного разу, коли ви наближаєтесь. Якщо це трапиться, можливо, вам доведеться ходити і озиратися, щоб знайти це, замість того щоб літати.

Попередження

  • Латіо швидко зникає, коли ти підлітаєш близько. Підлітайте якомога ближче, а потім вирушайте на прогулянку або катання на велосипеді. Якщо ви підете, шансів більше, ніж він залишиться на місці.
  • Якщо у вас є біла флейта (флейта, яка може заманити покемона), використовуйте її.
  • Якщо у вас немає Воббафета чи Трапіна, використовуйте Zubat або Golbat.