Як змінити дозвіл в Age of Empires 2 HD

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 11 Березень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
как поменять разрешение игры без входа в нее
Відеоролик: как поменять разрешение игры без входа в нее

Зміст

Можливо, ви, як і багато інших, вже розчарування виявили, що в налаштуваннях Age of Empires II HD відсутня можливість змінити масштаб гри. Якщо у вас маленький монітор, ймовірно, вам вдасться насолодитися усіма улюбленої HD-версією гри. Однак, якщо врахувати той факт, що на сьогоднішній день у більшості гравців стоять великі монітори, відсутність налаштувань дозволу залишається реальною проблемою. На щастя, є кілька простих прийомів, які допоможуть вам її вирішити.

кроки

Метод 1 з 3: Зміна дозволу робочого столу Windows

  1. 1 Відкрийте Панель управління. Дозвіл гри прямо пов'язане з дозволом робочого столу Windows. Іншими словами, щоб змінити дозвіл в грі, потрібно змінити дозвіл Windows. Насамперед увійдіть в Панель управління комп'ютера.
  2. 2 Відкрийте вікно «Дозвіл екрану». Натисніть на «Налаштування дозволу екрану» в розділі «Оформлення та персоналізація». У спадному меню «Дозвіл» виберіть потрібний дозвіл. Саме такий дозвіл прийме гра AoE2HD і робочий стіл Windows. Рекомендоване дозвіл залежить від розміру екрана монітора. Ось кілька популярних розмірів екрану з рекомендованими дозволами для них:
    • 14-дюймовий ЕПТ-монітор (співвідношення сторін 4: 3): 1024x768;
    • 14 / 15,6-дюймовий ноутбук / 18,5-дюймовий монітор (співвідношення сторін 16: 9): 1366x768;
    • 19-дюймовий монітор (співвідношення сторін 5: 4): 1280x1024;
    • 21,5 / 23-дюймовий монітор / 1080p ТБ (співвідношення сторін 16: 9): 1920x1080.
  3. 3 Збережіть зміни. Вибравши бажане дозвіл екрана, натисніть на кнопку «Застосувати» у нижній частині вікна, щоб дозвіл змінилося.
  4. 4 Запустіть гру, двічі клацнувши по іконці гри на робочому столі. Гра запуститься в зазначеному дозволі.
    • Налаштування дозволу на Панелі управління можна змінити навіть під час гри. Просто натисніть клавішу Windows на клавіатурі, щоб згорнути гру і відкрити меню «Пуск». Відкрийте Панель керування та змініть роздільну здатність, вибравши Дозвіл екрану, а потім поверніться в гру, клацнувши по значку гри на панелі завдань.

Метод 2 з 3: Налаштування дозволу на Mac

  1. 1 Запустіть AoE2HD, клацнувши по іконці гри на панелі Dock (панель додатків на робочому столі Mac) або в Launchpad.
  2. 2 Відкрийте меню Apple, використовуючи поєднання клавіш Ctrl+Fn+F2. Це дозволить згорнути гру і відкрити меню Apple.
  3. 3 Відкрийте Системні налаштування. Знайдіть пункт «Системні налаштування» в меню Apple і виберіть його, щоб відкрити.
  4. 4 Відкрийте настройки моніторів. На сторінці «Системні налаштування» натисніть на «Монітори». У вікні «Монітори» перейдіть на вкладку «Монітор». Це відкриє список доступних варіантів вирішення.
  5. 5 Виберіть бажане дозвіл. Дозвіл екрану зміниться. Якщо ви не знаєте, який дозвіл краще використовувати, застосовуйте доступні дозволи, поки не знайдете підходяще.
    • Щоб повернутися в гру і побачити, як на ній відбилося новий дозвіл, використовуйте поєднання клавіш ⌘ Command+Tab ↹, Щоб виділити іконку гри, а потім відпустіть клавіші. Щоб повернутися до вікна налаштувань моніторів, використовуйте ту ж комбінацію клавіш, поки не виділіть іконку Монітори.
    • Продовжуйте, поки не знайдете найбільш підходяще дозвіл.

Метод 3 з 3: Гра в віконному режимі

  1. 1 Запустіть гру. Дозвіл AoE2HD можна змінити, якщо запустити його в віконному режимі, а потім відрегулювати розмір вікна мишкою. Запустіть гру (пройдіть по цьому шляху: кнопка «Пуск» Усі програми Ігри Age of Empires II HD або двічі натисніть на іконку гри на робочому столі).
  2. 2 Відкрийте Налаштування гри. Натисніть гарячу клавішу F10, Щоб відобразити меню гри, і натисніть на «Параметри».
  3. 3 Вимкніть повноекранний режим. Вимкніть настройку «Повноекранний режим» на сторінці «Параметри». Це переведе гру в віконний режим.
  4. 4 Вручну змініть дозвіл за допомогою миші. Розтягніть краю ігрового вікна мишкою, поки воно не прийме бажаний вид.