Навчіться читати карти таро

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
КАК ЧИТАТЬ КАРТЫ ТАРО ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ . КОЛЕНА
Відеоролик: КАК ЧИТАТЬ КАРТЫ ТАРО ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ . КОЛЕНА

Зміст

Щоб навчитися читати карти Таро, вам потрібні поєднання знань та інтуїції, і кожен може це розвинути. Дотримуйтесь наведених нижче кроків, щоб розвинути свої навички читача Таро, щоб ви могли надати розуміння та вказівки тим, хто цього хоче, або допомогти вам у вашому особистому розвитку.

Крок

Метод 1 з 5: Знайомство з Таро

  1. Виберіть набір карток. Кожен тип карт Таро використовує певну символіку. Найбільш часто використовуваний набір - Таро Райдер-Уейт або такий, що базується на ньому, наприклад, Таро Моргана-Гріра. Проте важливо вибрати той, який вам подобається, тому перегляньте різні набори та прочитайте відгуки, щоб дізнатись, що в них подобається чи не подобається людям.
    • І класичні, і популярні набори карток завжди в обігу, і нові набори видаються щороку, тому на вибір є постійний вибір наборів.
    • У п’ятірку найкращих наборів Таро всіх часів входять: Таро з девіантним місяцем, Таро на вершника, Вейт, Таро з Алістером Кроулі, Таро на DruidCraft і Таро з тіньових пейзажів.
  2. Подумайте про свою мету. Думати про цілі, яких ви сподіваєтесь досягти в Таро, може допомогти вам у вашій подорожі як зчитувач карток. Якщо ви знаєте, якою є ваша кінцева мета, ви можете нейтральніше поглянути на фазу, в якій ви перебуваєте зараз, і на те, які кроки вам ще потрібно зробити, щоб кінцевий пункт призначення досягти. Запитайте себе, що ваш намір Таро для вас, або як ви хочете використовувати Таро для інших. Ваші цілі можуть включати розвиток більшої інтуїції, розвиток вашої творчості або зв’язок з духовною силою. Ваша мета особиста, і вона залежить від людини.
  3. Передайте свою енергію своєму набору карток. Найкращий спосіб зробити це - перетасувати карти. Струшуйте їх знову і знову, знову і знову. Розкладіть їх по порядку (від Дурня до Світу, від Туза до Десяти, потім Сквайра, Лицаря, Королеви та Короля). Обробка колоди допоможе вам переконатися, що вона стане продовженням вас самих.
  4. Зрозумійте, як працює колода. Набір карт Таро складається з 78 карт: 22 великих карт Arcana і 56 малих карт Arcana. Ви повинні запам’ятати кожну карту, і бажано знати дві інтерпретації на карті.
    • Велика Аркана. Архетипи Таро з Великої Аркани - це образи, що представляють життя та різні фази та переживання, які ми всі проходимо. Він представляє подорож по життю, починаючи з Де-дурня (молода, чиста, духовна енергія), і через різні події та цикли, нарешті, до досконалості у Світі (кінець життєвого циклу).
    • Малий Аркан. Мала Аркана - це про людей, події, почуття та обставини, які ми беремо до уваги Далеко від Де Фула натрапити. Він представляє події, які підконтрольні людині, і показує вам, як діяти в житті. Мала Аркана дуже схожа на традиційну колоду карт. Він складається з 4 наборів, і кожен із цих наборів пов’язаний з одним із елементів: вудилища (вогонь), чашки (вода), пентаклі (земля) та мечі (повітря). Є також Королева, Король і Лицар з кожного набору, а також додаток Сквайр або Принцеса.
      • Запам’ятовування всіх 78 карток вимагає часу. Спробуйте потренуватися з кимось, хто може задати вам запитання щодо карт.
  5. Вдалої книги. Добре написана книга, яка може допомогти вам зрозуміти основи Таро, настійно рекомендується, якщо ви тільки починаєте вивчати читання Таро. Деякі книги наголошують на вивченні карток, тоді як інші більше зосереджуються на застосуванні карт у макетах. Виберіть книгу, яка відповідає вашому способу навчання.
    • Не надто схиляйтесь до своєї книги. Це допоможе вам пізнати Таро, але необхідно, щоб ви навчились розвивати та використовувати свою інтуїцію разом із своїми знаннями книг, щоб стати хорошим читачем Таро.
    • Спробуйте наступний трюк, щоб використовувати свою інтуїцію під час навчання. Подивіться на кожну карту і вирішіть самі, що означає карта. Не хвилюйтеся, якщо це правильно - просто спробуйте відчути, що вам говорить картка. Потім погляньте на свою книгу і подивіться, що таке сенс. Це забирає фокус просто запам’ятовування та страх помилитися. І ви також навчитеся плавно читати карти, тому що ви справді самі встановили зв'язок з картами.
    ЕКСПЕРТНА ПІДКАЗКА

    Щодня малюйте картку. Ви можете просто щодня витягувати картки, щоб краще познайомитися з ними, або ж намалювати таку, щоб побачити, що може принести вам день.

    • Знайомство з картками. Намалюйте будь-яку карту і деякий час дивіться на неї. Запишіть свої перші враження та інтуїтивні думки, які приходять вам у голову. Запишіть їх певним кольором чорнила в щоденник або зошит. Іншим кольором чорнила ви записуєте додаткову інформацію, отриману з інших джерел (книги, форуми в Інтернеті, друзі). Через кілька днів перечитайте написане та додайте додаткові думки у кольорі чорнила третього кольору.
    • Робіть гетри щодня. Виберіть будь-яку картку, коли встанете вранці. Не поспішайте трохи поглянути на це. Зверніть увагу на кольори і на те, як ви на них реагуєте. Зверніть увагу на загальну атмосферу карти та емоції, які вона викликає у вас. Подивіться на малюнки на карті - що вони роблять, сидять чи стоять, про кого вони вам нагадують і як вони вас почувають. Зосередьтеся на символах і про те, що вони вам нагадують. Запишіть свої думки в щоденнику - потім ви зможете прочитати і використати це як інструмент навчання і побачити прогрес, якого ви робите.
  6. Вивчіть комбінації карт. Новачкам важливо бачити Таро не просто як 78 окремих карт, а як систему шаблонів та взаємодій. Вивчення комбінацій карт може допомогти вам зрозуміти це поняття. Витягніть з вашої колоди дві або більше карт і покладіть їх поруч один з одним догори. Потім ви дивитесь на зображення та шукаєте події чи місця в поєднанні карток. Ви можете покласти більше двох карток або зробити цілу укладку. Справа в тому, що ви пізнаєте картки в поєднанні одна з одною, щоб ви глибше зрозуміли та набули більшої впевненості, коли збираєтеся читати справжні картки.
  7. Створіть сузір’я. Сузір’я Таро складаються з карт, які мають однакове число (від одного до дев’яти). Наприклад, сузір’я Таро з номером чотири - це всі чотири числа кожного елемента, Імператор (який має номер чотири) та Смерть (який має номер 13, але доданий до 4).
    • Покладіть перед собою всі карти певного сузір’я і задайте собі деякі запитання, наприклад, що ви відчуваєте з кожною картою, що приваблює, відштовхує, дратує чи викликає у вас тривогу щодо карт, як вони схожі і чим вони відрізняються від один одного, і які символи вони, здається, мають спільними. Повторіть цю вправу для кожного з дев’яти чисел і запишіть свої враження в журнал.
    • Якщо ви запишете енергію кожної картки, вам буде простіше, якщо кілька карт з однаковим номером з’являться в прокладці. Замість того, щоб зосередитись на значенні окремих карток, ви зможете зосередитись на енергії, яку вони випромінюють групою.
  8. Пограйте в гру балансування карт. Пройдіть через свою колоду і витягніть ті карти, які вам важкі. Уважно спостерігайте за ними, намагаючись дійти до кореня вашого першого відчуття. Потім знову пройдіть через свою колоду і витягніть одну або кілька карт, відчуваючи, що вони "врівноважать" почуття, яке ви відчуваєте з іншими.
    • Ця гра допомагає вам розвинути певні навички, які ви можете використовувати на своїх лекціях. Якщо в одному з ваших макетів з’являється складна карта, і ви хочете допомогти тому, кому вона призначена, ви можете порекомендувати картку, яка врівноважує складну карту.

Метод 3 з 5: Прочитайте прості картки

  1. Розкажіть історію. Читання Таро - це як історія, яку ви розповідаєте людині, для якої це читання. Це спроба висвітлити вплив минулого, зрозуміти поточні обставини та передбачити найочевидніше майбутнє. Майбутнє, про яке ви говорите, - це не фіксоване майбутнє з фіксованим результатом; важливо пам’ятати, що немає встановлених закінчень або абсолютних результатів.
  2. Повільно знайомтесь з різними макетами. A легінси просто означає, як ви ставите карти перед кимось. Читання Таро - це конфігурація або шаблон, в якому розміщені карти. Ця схема забезпечує основу для читання Таро. Крім того, кожна позиція карт Таро в макеті має певне значення. У своїй лекції ви використовуєте розташування або розташування карт у межах певної теми. Наприклад, у багатьох макетах є позиції для минулого, сьогодення та майбутнього. Є також позиції щодо почуттів, конкретних викликів, зовнішніх факторів тощо. На вибір є кілька макетів, і досвідченіші читачі іноді створюють власні. Експериментуйте з різними інтерпретаціями, особливо випробовуючи ті, що вимагають від вас використання своєї фантазії та інтуїції. Важливо з’ясувати, що вам найбільше підходить; багато читачів карток покладаються на певні макети, які їм підходять.
  3. Почніть із розкладання з трьох карт. Читання на трьох картках дуже підходить для отримання відповідей на прості запитання за допомогою ворожіння, щоб зосередитись на необхідному та підходить для початківців, які щойно розпочали Таро. Визначте позиції заздалегідь, покладіть карти і застосуйте те, що ви дізналися про значення карт і комбінацій, щоб розповісти історію.
    • Кілька можливих позицій лекції, призначених для розуміння ситуації: минуле / сьогодення / майбутнє, поточна ситуація / перешкода / порада, де ви перебуваєте / що ви хочете / як туди дістатися і що може вам допомогти / що може вам заважати / який ваш невикористаний потенціал.
    • Інші можливі позиції лекції, призначені для розуміння стосунків, це: ви / інший / стосунки, можливості / виклики / результати, що ви поділяєте / що розлучає вас / що потребує уваги та що ви хочете від цих стосунків / що робити ви не хочете від цих стосунків / куди йдуть ці стосунки.
    • Деякі позиції для читання, призначені для розуміння стосунків: це розум / тіло / душа, матеріальний стан / емоційний стан / духовний стан, ви / ваш поточний шлях / ваш потенціал і зупинка / початок / продовження.

Метод 4 з 5: Виконайте більш складне укладання

  1. Відокремте картки. Для цього лежали 21 картки, відокремити Велику Аркану від Малої.
  2. Покладіть карти. Перетасуйте кожен набір карток, відокремте їх і розмістіть у ряди по три, по сім у рядок, по одній картці поруч. Для цього будуть використані всі картки Великої Аркани, але не всі Малі Аркани. Покладіть їх у купу поруч.
  3. Запишіть своє перше враження. Перелічіть викладені вами картки. Виберіть слово, яке найбільш адекватно описує кожну картку, і напишіть поруч із назвою картки.
  4. Подивіться на малюнки на картках. Що вони вам пропонують? Спробуйте знайти зразок, як у історії, ніби ви переглядаєте ілюстрації в книзі, намагаючись знайти історію. Візерунки можна знайти похило, вниз, вгору, спереду назад або навпаки. Картка поруч символізує найважливіший аспект ситуації.
  5. Задавати питання. Запитайте себе, до яких ситуацій у вашому житті чи в житті людини, чиї картки читають, стосуються картки.
  6. Розглянемо альтернативні варіанти. Шукайте в історії сюжети, які можуть запропонувати альтернативи закінченню, яке ви сприйняли першим, речі, які можуть покращити чи погіршити ситуацію.
  7. Перечитайте слова. Перегляньте слова, які ви написали з картками. Як вони пов’язані з історіями, які ви визначили?
  8. Зробіть це цілим. Об’єднайте свої спостереження з вищевказаних кроків і перетворіть це на лекцію. Ви будете вражені тим, наскільки точним є читання, набагато більше, ніж якщо ви просто стежите за книгою, що постачається в комплекті.
    • Пам'ятайте, якщо в будь-який момент ви відчуваєте, що картка означає для вас щось інше, ніж написано в книзі, ви можете просто керуватися своєю інтуїцією. Довіряти своїй інтуїції - це справжній спосіб читати карти Таро і те, що ви, природно, будете робити, коли станете досвідченішим. Нехай картки говорять з вами.

Метод 5 з 5: Керуйте набором карток

  1. Зберігайте набір карток належним чином. Карти Таро можуть поглинати негативну енергію, і це може вплинути на ваші показники. Рекомендується зберігати свої картки в сумці з чорною підкладкою або в дерев'яній коробці для карт Таро. Ви також можете додати (напів) дорогоцінні камені або трави, які зміцнюють інтуїтивні подарунки.
  2. Подумайте про людей, яким дозволено торкатися вашого набору карток. Це питання особистих уподобань, чи дозволите тій людині, для якої ви читаєте картки, торкатися карт. Деякі читачі заохочують це - вони мають того, кому роздають карти, перетасовують карти, щоб вони могли передавати свою енергію на карти. Інші читачі Таро воліють залишати на своїх знімальних майданчиках лише власну енергію, а не чужу.
  3. Очищення колоди. Іноді потрібно буде продезінфікувати або почистити свою колоду, щоб на ній не залишалося негативної енергії. Для цього існує багато способів, і один із способів - включити один із чотирьох елементів. Використовуючи цей метод, починайте пурхати на палубі так, як це було б вентилятором; якщо потрібно глибоке очищення, ви можете чистити картки по черзі.
    • Грунт. Поховайте свою колоду, яку ви вкрили піском, сіллю або брудом на 24 години. Ви також можете помахати своєю колодою, поки вона знаходиться на скатертині, і посипати її сіллю та / або піском або комбінацією базиліка, лаванди, розмарину, шавлії або чебрецю протягом однієї-двох хвилин.
    • Вода. Злегка збризніть свої картки водою, трав’яним чаєм або рослинною сумішшю і негайно витріть їх, або піддайте свою колоду місячному світлу в захищеній зоні на півночі.
    • Вогонь. Швидко пропустіть свою колоду крізь полум’я свічки, обережно, щоб не згоріти. Ви також можете виставляти свою палубу на сонячне світло протягом півдня в захищеній зоні.
    • Небо. Проведіть свою колоду через палаючу палицю ладану п’ять-сім разів. Або, замість цього, спробуйте зробити глибокий вдих і три рази повільно глибоко видихніть над своєю палубою.

Поради

  • Використовуйте перемішування карт, щоб очистити свою думку. Вибирайте картки зі спинкою, які вам подобаються, щоб ви могли використовувати їх як фокус, коли медитуєте на них.
  • Використовуйте кристали, щоб додати енергії та атмосфери для читання карт.
  • Подумайте про Велику Аркану як про карти, що представляють глибші духовні аспекти життя, а про Малу Аркану - як про карти, що відображають повсякденні події.
  • Поверніть усі картки так, щоб усі вони стояли вертикально, якщо ви хочете, щоб уникнути зворотних карт. Перевернуті картки можуть призвести до додаткового розуміння, але вони не є необхідними і можуть ускладнити навчання читання карт для початківців.
  • Запаліть пахощі та свічки, щоб створити розслаблюючу атмосферу для читання карток. Келих вина та тиха музика можуть це посилити.
  • Якщо ви думаєте, що готові мати справу із зворотними картами, є кілька способів це зробити. Деякі люди приписують зворотне значення зворотним карткам, але це знижує рівень читання карток до такої міри, що він мало вартий. Може бути вигідніше, якщо вам цікаво, чи перевернута карта зменшує значення картки. Наприклад, якщо Кубок десятий перевернутий, ваша радісна енергія заблокована, затримана, присутня, але не щира, щира, але не виражена, прихована, утримувана чи іншим чином присутня не повністю? Зазвичай контекст дає зрозуміти, що відбувається.
  • Використовуйте картки Маленької Аркани, які ви залишили в макеті, щоб продовжувати інтерпретації карток, які Вам здаються важкими. Виберіть з колоди одну або кілька карт і покладіть їх на складну карту. Прочитайте вибрані картки як історію чи комбінацію.
  • Іноді значення читання Таро може здатися незрозумілим або неоднозначним. Щоб ваші лекції були чіткими, ви можете потренуватися у викладанні зворотне читання: спочатку придумайте значення (наприклад, швидке рішення), а потім спробуйте придумати карту, на якій це показано (наприклад, Вісім барів). Тож коли ви задаєте питання під час читання Таро, уявіть, які відповіді ви можете отримати і які карти вони можуть представляти - * перед тим, як * * ви почнете малювати карти.

Попередження

  • Якщо ви сильно вірите у вільну волю, це не означає, що ви не можете використовувати силу навіювання Таро. Більше, ніж передбачення, ви можете сприймати Таро як керівництво, яке допоможе вам зрозуміти, куди ви хочете піти в житті, замість того, щоб керувати ним у певному напрямку.
  • Не забудьте взяти Таро з зерном солі.
  • Ви можете порізати себе потворно на деяких наборах карток. Тож будьте обережні!