Як без зусиль заробити гроші в грі Elder Scrolls V: Skyrim

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як без зусиль заробити гроші в грі Elder Scrolls V: Skyrim - Суспільство
Як без зусиль заробити гроші в грі Elder Scrolls V: Skyrim - Суспільство

Зміст

Хочете купити те саме зброя нескінченного Руйнування Всього Сущого, амулет Мари або навіть будинок, але грошенят відверто не вистачає? Ось невелике керівництво про те, як швидше набити кишені дзвінкими монетами!

кроки

Метод 1 з 18: Алхімія

  1. 1 Пора варити! Власне, алхімія - кращий спосіб заробітку в грі. З самого першого рівня починайте збирати блакитні Горноцветов і крила синьої метелики. Два цих інгредієнта дають зілля, яке коштує від 80 до 250 золотих - в залежності від ваших навичок алхімії і красномовства.
    • Таким нехитрим чином можна наварити понад 5 тисяч золотих ще до того, як ви вб'єте першого дракона.

Метод 2 з 18: ярли

  1. 1 Подружитеся з ярламі. Ми не жартуємо, вам доведеться подружитися з ярламі, виконати всі їх квести і стати таном. Фішка в тому, що тан може брати що завгодно і продавати це - наприклад, ювелірні вироби, які інакше як крадіжкою добути не можна. І до того ж часу, як ви вб'єте дракона біля Вайтрана, ви зможете не тільки купити будинок, але і обнести весь замок ярла цілком і повністю, а не тільки лише одного Фаренгара.

Метод 3 з 18: Крадіжка

  1. 1 Крадіть. Крадіжка - один з основних способів заробітку в іграх такого роду. Носіть речі, які підвищують ваші навички кишенькових крадіжок - так буде простіше.
  2. 2Тонілла з Гільдії злодіїв скупить крадене.
  3. 3 Шукайте табору бандитів. Якщо ви думаєте, що не зможете влаштувати зачистку такого родючого місця в поодинці, візьміть з собою напарника (напарники бувають і безкоштовні, потрібно лише виконати попередньо їх квести, тоді вони з радістю до вас приєднаються). Як правило, видобутку з одного такого табору виходить досить багато, так що питання з грошима незабаром вирішиться сам по собі.
  4. 4 Приєднуйтеся до ріфтенскую Гільдію злодіїв. Злодії скуповують все підряд, в тому числі і крадене.
  5. 5 Виконайте квест Гільдії злодіїв. Обшукуючи садибу «Ріфтвельд», не забудьте про скриню, стоїть в найдальшому кутку.
  6. 6 Вбивайте і грабуйте. Убили когось? Обнесіть його житло! Заберіть все з дому і біжіть подалі - наприклад, в інше місто. Продайте там все, що зібрали.
    • Якщо не хочете втрачати в рівні навичок, то не робіть так. Вам адже напевно доведеться повернутися в місто, де ви скоїли цей злочин. Повернувшись в те місто, дістаньте з піхов зброю і приберіть його назад. Підійшли охоронці скажуть, що вам пора заплатити за свої злочини. Не сперечайтеся з ними, погоджуйтеся на в'язницю. Потім поспите на матраці в камері і повертайтеся на волю. Не хвилюйтеся, гроші залишаться при вас (але не досвід).

Метод 4 з 18: Взаємодійте з іншими персонажами

  1. 1 Приєднуйтеся до Темне братство. Всякий раз, виконавши квест на вбивство, ви будете отримувати по 100-200 монет.
    • Проходження сюжетної лінії Братства принесе вам 20 тисяч монет.
  2. 2 Вступайте у фракції і виконуйте квести. Багато квестів, все квести! Вони, як правило, гідно оплачуються (втім, тут все швидше індивідуально).
  3. 3 Відправляйтеся в таверни і пошукайте там випили персонажів. Швидше за все, вони будуть раді побитися з вами за гроші, скажімо - за 100 монет. Якщо ви знайдете рукавички з зачарованість, що збільшує шкоди без зброї, то ви покладете суперників на лопатки всього за кілька ударів.

Метод 5 з 18: Дари природи

  1. 1 Рубайте дрова. На більшості лісопилок купують дрова - по 5-6 монет за штуку. Начебто і копійки, але з однієї колоди виходить 2 поліна, а за раз ви розрубати три колоди. Вийде, що за раз ви отримаєте 6 штук дров.
  2. 2 Охотьтесь. Іноді в тварин можна знайти монету-другу. Їх шкури при цьому можна продавати (10-30 монет за шкуру), при цьому вартість шкури буде залежати від того, з кого ви її здерли (вовчі шкури дорожче лисячих - вони адже крупніше).
    • Забудьте про швидке переміщення, ходіть пішки. Так ви знайдете просто безліч тварин, які мріють розлучитися зі шкурою.
    • Обробляйте шкури. На сушильних верстатах шкури можна перетворити в шкіру, а зі шкіри потім можна зробити шоломи (буде потрібно доступ до кузні), які, знову ж таки, можна поліпшити на верстаті. Це вам і грошей принесе, і навик ковальської справи швидко прокачає.
  3. 3 Збирайте дракони кістки і луску. Якщо ви вже купили будинок, складайте кістки і луску в скриню щоразу, коли вб'єте дракона (вони коштують близько 190 і 390 монет). Ви зможете або просто продати їх, або збирати, щоб виготовити дорогу броню з драконячої шкіри / луски. Загалом, вбивайте драконів!

Метод 6 з 18: Заняття

  1. 1 Виконуйте квести. Як правило, квести, отримані від городян, пристойно оплачуються.
  2. 2 Куйте додаткове зброю і броню. Просто виготовляйте додаткові предмети щоразу, коли встаєте до ковадла, і продавайте їх.
    • Куєте зброю або броню? А ви точно не забували підвищити їх якість до хорошого, бездоганного або легендарного? Покращені предмети продаються набагато дорожче (та й самі по собі вони корисніше).
  3. 3 Убийте дракона. Убили? Не забудьте поритися в його нутрощах, адже там напевно знайдеться сотня-інша золотих монет. Чим вище був рівень дракона, тим краще видобуток. Наприклад, древній дракон дасть вам більше видобутку, ніж кривавий.
  4. 4Якщо у вас є доступ на Солстхейм, знайдіть там родовище сталгріма.

Метод 7 з 18: Локації

  1. 1 Відправляйтеся в підземеллі. Думаєте, вони занадто складні? З купою драуґ і всього такого? Все залежить від того, в якій екіпіровці ви туди їдете. Повірте, воно того варто. Драуґ - це від 1 до 30 монет, а бос підземелля - це, як правило, ще й коштовну зброю, яке можна або розпорошити на чари, або продати за 100 - 3000 монет.
  2. 2 Знайдіть секретний скриню Вінтерхолда. Зліва від будинку ярла є камені - видертися по ним, там і буде скриню. У ньому можна знайти понад 10 тисяч монет, причому вони там ще й з'являються знову і знову (але не відразу). Якщо ви випадково натрапите на цю скриню, ви отримаєте квест «Секрети Імперії»
  3. 3Купіть будинок (в Вайтране можна купити будинок за все за 5000 монет).

Метод 8 з 18: Продажі

  1. 1 Продавайте все. Здається очевидним, так? Фішка в тому, щоб спочатку подумати про цінності предмета, а тільки потім - брати його. Злитки, броня, зброя, зілля і книги коштують дорого, тому є сенс їх продавати.
    • Не продавайте те, що вам ще стане в нагоді (томи з заклинаннями, відмички і так далі).
    • Якщо драконяча броня вам не потрібна, продавайте дракони кістки і луску. Це дорогі предмети, луска йде за 250 монет, а кістки - за 500.
    • Якщо у вас є зброя або броня, які дорого коштують, не потрібні вам і не зачаровані, то зачарує їх і продайте. Гарна буде угода, повірте.
    • Підібрали броню, яка вам не так вже й потрібна? Продайте її коваля.
  2. 2 Продавайте все. А на виручені гроші купите ебонітові злитки і серця даедра. Тримайте їх у своєму домі!

Метод 9 з 18: Приєднуйтеся до шлюб

Одружитися можна з будь-яким супутником, який підходить вам в плані статі.


  1. 1 Приєднуйтеся до шлюб. Поспите. Зачекайте 24 години.
  2. 2 Ваша дружина / чоловік, швидше за все, вже відкрив крамницю! Відправляйтеся до нього / неї і заберіть свою частку доходу.
    • Раз на добу ви зможете отримувати по 100 монет. Ніби й небагато, але ж і зусиль ніяких ви не доклали для цього.

Метод 10 з 18: Забирайте взагалі все

Вирушаючи дослідити дикі куточки Скайріма, не бійтеся перевантаження.

  1. 1Забирайте взагалі все, до чого дотягнетеся, навіть якщо це коштує 2 септима.
  2. 2 З'явилося повідомлення про перевантаження? Викидайте все дешеве, щоб звільнити місце для дорогого.
  3. 3 Зупиніться і поговоріть з людьми. Продавайте всім, хто погодиться що-небудь у вас купити.
  4. 4 Організуйте сховище. Якщо у вас є будинок або інше місце з скринею, з якого не пропадуть речі, почніть зберігати в такому скрині все цінне, що хочете продати. Цей спосіб дозволить вам швидко розжитися грошима в разі потреби - просто берете зі сховища що-небудь цінне, продаєте і вуаля, ось вони, гроші.
  5. 5 Намагайтеся не носити з собою багато грошей. Чим більше у вас з собою монет, тим вище шанс, що ви їх витратите. Повірте, будинки грошей буде краще.

Метод 11 з 18: Продайте Огма Інфініум

  1. 1 Отримайте Огма Інфініум. Йдіть додому.
  2. 2Поставте книгу на книжку полку.
  3. 3 Вийдіть з меню, в якому ви ставили книгу на полицю. Зачекайте, поки книжка не з'явиться на полиці, потім знову увімкніть меню.
  4. 4 Візьміть книгу. Потім швидко виходите з меню і прочитайте книгу (при цьому вам треба дивитися на книгу).
  5. 5Виберіть «Не читати книгу» і візьміть її з собою.
  6. 6 Ідіть до будь-якого персонажу, який купує книги. Огма коштує близько 1001 монети. Звичайно, можна використовувати книгу і для прокачування навичок, проте суть в тому, щоб завжди зберігати книгу в скрині або на полиці, інакше вона пропаде (якщо у вас не найостанніша версія гри, в ній цей баг виправлений, і книга стала «одноразової» ).

Метод 12 з 18: Здобувайте руду

  1. 1 Знайдіть родовище золота. Виберіть те, яке ніхто і ніколи не знищить. Підійде жила за будинком варти Морфана. Що цінніший руда, тим краще.
  2. 2Перекладіть все з інвентарю в скриню або сховище.
  3. 3 Візьміть в руки дві кирки (непогано буде, якщо ті вже зачаровані). Це дозволить вам швидше добувати руду, як і у випадку зі швидкістю атаки парним зброєю. Зачарує кирки так, щоб отримувати витривалість при атаці.
  4. 4 Атакуйте жилу так, як ворога. Ви побачите, що у вас в інвентарі з'явиться багато руди.
  5. 5 Перш ніж ви докопаєтеся до перевантаження, йдіть з шахти і продайте руду. Продати все в одному місці не вийде, у торговців не вистачить грошей. Втім, можна зробити все в одному місці - просто доведеться робити перерви на 24-30 годин.

Метод 13 з 18: Корваньюнд

  1. 1Приєднуйтеся до Імперський легіон.
  2. 2Виконайте перший квест і вирушайте в Корваньюнд, так як екіпірування Братів Бурі не така вже й дорога.
  3. 3 Увійшовши в підземеллі, знайдіть зручне місце, щоб сховатися там, і дістаньте лук. Легат Рикке запитає вас, чи не хотіли б ви тут і залишитися. Однак якщо ви встигнете вбити досить заколотників до цього, вони будуть знову і знову з'являтися біля входу. Відмінність Корваньюнда в тому, що тут тіла зникати не будуть. Так ви отримаєте купу трупів і купу видобутку. І, повірте, вам буде здорово бракувати сувоїв телепортації з Морровінда!

Метод 14 з 18: Кинджали

  1. 1 Зверніть увагу, що грати в Скайрім і не знайти жодного кинджала - просто нереально. Як правило, кинджали стоять мало, проте їх можна зачаровувати (причому кинджал для цього годиться будь-) і продавати вже за 300 і більше монет. Головне тут - зробити Зачарований максимально потужним, а не максимально довгим.
  2. 2 Зберіть багато кинджалів. Зберігайте їх будинку, вони вам ще знадобляться.
  3. 3 Знайдіть камені душ. Вони потрібні, щоб зачарувати кинджали (та й будь-які інші предмети теж). Якщо ви знаєте заклинання «Захоплення душ», то можна збирати порожні камені душ.Втім, збирайте будь-які, які знайдете - і порожні, й повні. Все стане в нагоді, коли ви почнете зачаровувати кинджали!
  4. 4 Чари, чари, чари... зачарує кинджали і продайте їх. Повірте, продавці будуть раді придбати їх у вас (як мінімум до тих пір, поки у них буде достатньо золота).

Метод 15 з 18: Навичка «Вкладник»

  1. 1Вкладіть в крамницю того чи іншого торговця 500 монет.
  2. 2Продавець попросить вас буквально покласти гроші в потрібний скриню.
  3. 3 Не передавайте йому гроші, замість цього обкрадений його. В інвентарі продавця повинно бути якраз 500 монет.
  4. 4Повторюйте стільки раз, скільки потрібно.

Метод 16 з 18: Стати магом

  1. 1 Створіть мага. Магічна екіпірування коштує не так вже й мало, проте ви швидко відіб'єте вкладення, продаючи броню, яку зможете знайти (броня магу не так вже й потрібна).
  2. 2 Носіть все. Роби магів практично нічого не важать, тому ваш інвентар стане в рази ширшими. Тепер-то ви зможете зібрати всю здобич!
  3. 3Продайте все, здобуте непосильною працею.

Метод 17 з 18: Обмін з супутниками

  1. 1Заведіть безкоштовного супутника.
  2. 2 Попросіть супутника обмінятися з вами речами. Ви зможете обмінятися в тому числі грошима, ключами, коштовностями і взагалі всім, що несе з собою супутник.
  3. 3 Чи не забирайте зброю супутника. Без зброї супутник - так, сувенір, а не помічник.

Метод 18 з 18: Чити

  1. 1Натисніть на клавіатурі клавішу (~).
  2. 2 Введіть наступний код: player.additem 0000000f 999999

Поради

  • Хісткарп + лосось + сріблястий окунь. У цього зілля буде 4 ефекту, а коштує воно +1149 монет (аж до 4044, якщо ви прокачали алхімію).
  • Усиновили або удочерили дитини? Якщо він / вона захоче зіграти з вами, погодьтеся. Подаруйте дитині кинджал або роби, щоб той був щасливий.
  • Якщо у вас є зайві томи з заклинаннями або палиці, а продавати їх придворним чарівникам (Фаренгару або Колсельмо) ви не хочете, то якщо прокачати красномовство до досвіду «Купець», ви зможете продавати будь-якому торговцю будь-які предмети.
  • Виконуючи квести, намагайтеся вибирати ті, які 1) добре оплачуються; 2) досить прості. Ви ж не хочете на 2 рівні відправлятися на штурм Віндхельма?
  • Покращуйте екіпіровку щоразу, коли це стає доступно - і особливо в тому випадку, якщо ви умілий коваль з відповідними Перкі. Наприклад, поліпшити зачаровані предмети, не маючи перка «Коваль-чарівник», ви не зможете.
  • Все дороге зберігаєте вдома в скрині.
  • Приєднуйтеся до Темне братство. Їх квести реально вигідні!
  • Якщо ви 14 раз порубати дрова, то отримаєте приблизно 1000 монет.

попередження

  • Якщо ви вирішили покрасти і попалися (або навіть якщо вас за це вбили), то це повністю ваша вина.
  • Якщо ви вирішили напасти на табір бандитів, то є шанс, що ви цього не переживете - і це теж буде тільки ваша вина.