Як бути романтичним з дівчиною

Автор: Virginia Floyd
Дата Створення: 9 Серпень 2021
Дата Оновлення: 20 Червень 2024
Anonim
5 СПОСОБОВ КАК УДИВИТЬ И ПОРАЗИТЬ СВОЮ ДЕВУШКУ! Идеи подарков! LoveХаки на 8 марта! (5ч.)
Відеоролик: 5 СПОСОБОВ КАК УДИВИТЬ И ПОРАЗИТЬ СВОЮ ДЕВУШКУ! Идеи подарков! LoveХаки на 8 марта! (5ч.)

Зміст

Деякі хлопці губляться в здогадах про те, як слід доглядати за тією самою дівчиною. Чи не падайте духом, адже зробити перший крок і зачарувати дівчину романтичними жестами не так вже й складно. Щоб все пройшло гладко, від вас буде потрібно лише трохи шарму, належна підготовка і впевненість в собі. Якщо вам вдалося налаштувати дівчину на романтичну хвилю, то сміливо переходите на наступний рівень.

кроки

Метод 1 з 3: Зачаруйте дівчину

  1. 1 Дізнайтеся, що їй подобається, і говорите про це. Нікому не сподобається весь час слухати про вас і ваших інтересах. Завоювати дівчину набагато простіше, якщо значна частина бесід стосується її захоплень. Немає потреби говорити на «дівочі» теми. В останнє десятиліття бар'єр між чоловіками і жінками значно скоротився. Вам необхідно лише дізнатися про захоплення дівчини і копнути трохи глибше.
    • Якщо не вдається придумати тему для розмови, то завжди можна почати з більш широкої теми і поступово звужувати її. Спробуйте запитати дівчину про її хобі або роботі мрії. Дізнавшись відповідь, ви зможете розвивати тему далі. Наприклад, якщо дівчина любить вітрильний спорт, то можна задати безліч уточнюючих питань. Дізнайтеся, хто навчив її ходити під вітрилом або як виник такий інтерес. Можливо, потім розмова перейде на тему її дитинства, любові до природи або здорового способу життя.
  2. 2 Даруйте щирі компліменти. Всім приємно чути компліменти, особливо незвичайні і застосовні тільки до однієї людини. Безсумнівно, компліменти бувають і невдалими: все, що ви чули в фільмах, прозвучить банально або поверхнево. Однак якщо ви навчитеся правильно говорити компліменти, які не переусердствуя з ними, ви ясно покажете дівчині свою симпатію. Пам'ятайте про чотирьох важливих правилах:
    • Стислість. Якщо говорити розлого, то можна заплутатися або збентежити дівчину.
    • Правдивість. Не потрібно називати її найкрасивішою жінкою на Землі. В комплімент важлива щирість і правдивість, а не перебільшення.
    • Конкретність. Дівчину не зачарувати словами про те, як вона "прекрасна" або "чудова". Не полінуйтеся поспостерігати за її поведінкою і послухати розмови, щоб помітити особливість даної конкретної дівчини.
    • Помірність. Пари компліментів під час розмови або побачення цілком достатньо. Якщо їх будете занадто багато, буде здаватися, що ви відчайдушно б'єтеся за увагу дівчини, а компліменти втратять свою силу.
  3. 3 Розсмішіть дівчину. Сміх - це ліки від усього, в тому числі від напруги або незручного мовчання. Також сміх дозволить показати, що ви уважно слухаєте, так як в більшості випадків сміх стає прямою реакцією на репліку. До того ж, гумор є частиною флірту, тому розсмішите дівчину, щоб вона перейнялася до вас симпатією.
    • Розсмішити дівчину можна завжди, навіть якщо ви не вважаєте себе кумедним. Випробуйте метод «тягни-штовхай». Спочатку спробуйте злегка «віддалитися» від дівчини, натякнувши на те, що ви не гідні її. Якщо разом з цим сказати милий комплімент, то ви «наблизитися» до неї, проявивши свій інтерес. Обстановка стане грайливою і веселою. Ось приклад методу протидії: «Яка ж ти класна. Шкода, що ти примудрився закохатися саме в мене ».
  4. 4 Доведіть, що ви раді бути з нею. Випадаючи з розмови через неуважність або нестачі концентрації, ви втрачаєте початкове чарівність. Зачаруйте дівчину свої увагою, при цьому підтримуючи звичайний невимушена розмова. Реагуйте на дії співрозмовниці. Кивайте у відповідь на її кивки, смійтеся разом з нею і періодично повторюйте її дії. Така поведінка має бути природним, але якщо вам складно бути чарівним, то хоча б звертайте увагу на її дії та жести.

Метод 2 з 3: Приготуйтеся до успіху

  1. 1 Добре одягайтеся. Не варто недооцінювати магію одягу. Почуття стилю не замінить інших аспектів особистості, але правильно підібраний одяг покаже вашу повагу до дівчини, а також продемонструє соціальну мобільність. Якщо одяг розкриває ваш стиль і особистість, то на додаток ви отримаєте заряд психологічних сил і підвищите впевненість в собі. На початку відносин обидва партнери хочуть вразити один одного. Якщо дівчина стильно одяглася для вас, то вам необхідно відповідати.
    • Для вечері в ресторані, особливо в міському, найкраще надіти піджак. Можна вибрати модель спортивного крою на свій смак. У деяких випадках більш доречним виявиться костюм з краваткою. Вечірньої пори краще виявитися трохи більш ошатним, ніж потрібно, ніж недостатньо ошатним. Піджак завжди можна зняти і накинути дівчині на плечі, якщо їй стане холодно.
    • Якщо ви не хочете виглядати занадто нарядно, то зупиніть вибір на приталенной сорочці з джинсами / слаксами і елегантними туфлями. Такий перевірений часом наряд вдало поєднує офіційний стиль і зручність. Сорочка повинна бути вигладженою, а джини або брюки - чистими і цілими. В якості взуття обирайте щось середнє між кросівками для відпочинку та модельними туфлями.
  2. 2 Слідкуйте за собою. Приймати душ необхідно кожен день, але особливо важливо бути чистим і охайним перед першим побаченням. Недостатньо просто приховати неприємний запах дезодорантом і одеколоном. Збираючись провести з дівчиною цілий вечір, необхідно подбати про всі аспекти особистої гігієни. Пам'ятайте про наступне:
    • Кожен день використовуйте зубну нитку. Стоматолог лише похвалить вас за цей допоміжний крок, а ви зможете запобігти захворюванням ясен і значно поліпшите запах з рота. Також можна використовувати електричну зубну щітку.
    • Мийте ноги. Якщо мити ноги щодня, то можна обійтися без додаткових заходів на кшталт спрею для ніг. Недостатньо просто занурити ноги в воду. Використовуйте мочалку, щоб ретельно вимити підошви і між пальцями.
    • Міняйте постільну білизну щотижня або ще частіше. Хлопці часто забувають про це. Це важливий крок, навіть якщо після побачення дівчина не прийде до вас додому. Чисті простирадла допоможуть позбутися від вугрів і прищиків на спині.
  3. 3 Виберіть відповідне місце. Важливо мати чіткий план першого побачення, особливо якщо ви збираєтеся відвідати кілька місць. Дівчина буде вражена, якщо грамотно спланувати вечір і перетворити його в пригода. Вибирайте місце з хорошою атмосферою. Звертайте увагу на музику, інтер'єр і рівень шуму. Найгірше прийти до закладу, в якому ви просто не будете чути один одного.
    • Зверніть увагу на сидіння. Кращий варіант - барні стільці, навіть для повноцінної вечері. Ви зможете зберігати рухливість і перебувати ближче один до одного. Також прийнятні столики з диванами. Окремі кабінки не підходять, так як в них складно сідати і вставати.
    • Перші побачення часто мають на увазі вечерю з напоями, але не потрібно обмежувати себе тільки цим. Заклади з вікторинами стануть відмінним вибором, а ви з дівчиною зможете проявити свої пізнання в різних темах. Також можна працювати в команді і зблизитися з самого початку. Боулінг пробуджує дух суперництва і разом з тим діє на людей заспокійливо, тому можна влаштувати дружнє змагання. Більш сміливі можуть вибрати урок кулінарії або танців.
  4. 4 Не допускайте надмірного напруження. Перше побачення може не скластися, якщо ви будете занадто стривожені. Всі особисті проблеми краще залишити вдома, щоб спокійно питати у дівчини про її захоплення або зберігати позитивний настрій. Якщо є час, то спробуйте знизити стрес за допомогою медитації або фізичних вправ.
    • Якщо ви переживаєте про самому побаченні, є різні способи позбутися від неприємних емоцій. Не потрібно псувати враження з самого початку. Складіть список можливих каменів спотикання і способів вирішення проблем. Уявіть, що ви хочете отримати від побачення. Обговоріть це з одним, який вже зустрічався з дівчатами. Переконайте себе в тому, що побачення пройде добре. Якщо не вірити в позитивний результат, то результат буде відповідним.

Метод 3 з 3: Переходьте на новий рівень

  1. 1 З'являйтеся разом в громадських місцях. Якщо ви не приховуєте свої відносини від інших, то серйозність ваших намірів не викликає питань. Недостатньо просто разом з'являтися на людях. Тримаючись за руки і обіймаючись в присутності друзів, ви покажете, що вже готові до близькості з дівчиною. Всі навколишні також зрозуміють, що ви разом. Ніхто вже не буде фліртувати з вами або з вашою дівчиною.
    • Також не приховуйте факт своїх відносин в інтернеті. Спільні фото в соціальні мережах - це великий крок. Сьогодні значна частина соціального життя перемістилася в Facebook і Instagram, тому не бійтеся ділитися вашими фотографіями, якщо ви налаштовані серйозно.
  2. 2 Проведіть враження на друзів дівчини. Якщо все пройде добре, то після кількох побачень дівчина напевно розповість про вас своїм друзям. Приготуйтеся вразити їх, так як ваша зустріч - це лише питання часу. За відчуттями це знайомство може походити на ваше перше побачення з нею. Одягніться добре, задавайте питання, будьте чарівні, але не базікайте надміру.
    • Дуже важливо вести себе делікатно в присутності подруг дівчини. Їх може збентежити ваше надмірна увага один до одного. Спілкування в присутності друзів має протікати інакше, а вам слід бути чуйним. Поводьтеся з ними як з друзями, і з часом ви точно подружитеся.
    • Хоча друзі вашої дівчини напевно в чомусь схожі на неї, раз вони добре ладнають між собою, следут все ж бути обережним, щоб їх не образити. При першій зустрічі краще не піднімати таких провокаційних тем, як політика. Також слід обходитися без зайвої відвертості або образ. Можливо, у дівчини нестандартне почуття гумору, але ви поки нічого не знаєте про її друзях. Краще перестрахуватися і не наговорити зайвого.
  3. 3 Подбайте, щоб дівчині було з вами комфортно. Після початкових етапів відносин стане зрозуміло, що дівчина відчуває до вас симпатію. На цій стадії вже не так важливо справляти враження, як будувати довірчі відносини. Досить скоро дівчина буде шукати у вас захисту від емоційного болю. Якщо ви не зможете подбати про неї, то ваші відносини, швидше за все, так і не зайдуть далі легкого короткочасного роману.
    • Дівчина зможе довіряти вам, якщо побачить, що ви її слухаєте. Запам'ятовуйте різні деталі її минулих і нинішніх переживань. Якщо дівчина не відчуває вашої уваги, то вельми скоро вона вас відштовхне. Якщо ви хочете, щоб вас слухали, то спочатку навчіться слухати самі.
  4. 4 Визначте мета відносин. Якщо ви дійсно плануєте перейти на наступний рівень, то обговоріть своє майбутнє як пари. Перспектива такої розмови може лякати, але без нього не перейти до більш серйозних відносин. Ознайомтеся з наступними порадами щодо важливої ​​розмови, але пам'ятайте, що правильного або неправильного підходу не існує.
    • Оцініть тривалість і частоту ваших зустрічей. Це визначальний момент. Якщо зустрічі відбуваються кілька разів на тиждень, то з розмовою можна не поспішати. Якщо ж ви зустрічаєтеся або спілкуєтеся щодня, то відкладати розмову не варто.
    • Якщо у вас немає розбіжностей в питаннях сексу, то розмова можна перенести. Якщо ж один з вас хоче почекати, то з розмовою краще не зволікати. Пам'ятайте: вважати себе єдиним партнером дівчата варто тільки в тому випадку, якщо ви прямо обговорили це питання.
    • Під час бесіди чітко обговоріть поняття. Різні люди вкладають різні значення в слова «серйозний» і «вільний». Важливо не тільки питати про бажання дівчини, але і озвучувати свої бажання. Необхідно відстоювати свою точку зору і при цьому залишатися чуйним.
    • Пам'ятайте, що відносини не вийде обговорити раз і назавжди: ви ще будете повертатися до цієї розмови. Можливо, зараз ви прийшли до згоди про статус ваших відносин, але з часом все змінюється. Якщо ви будете чесно обговорювати один з одним всі зміни, ніхто не відчує себе обдуреним.