Як робити скло в грі Minecraft

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сделать Стекло в Майнкрафт
Відеоролик: Как сделать Стекло в Майнкрафт

Зміст

Скло дуже корисно в Minecraft. Цей декоративний блок пропускає світло і не дозволяє монстрам до вас дістатися. Більшість монстрів, включаючи мандрівника Краї, не можуть побачити вашого персонажа за склом. Скло можна використовувати для побудови теплиці, яка буде захищена від різних загроз в нічний час, або перетворити його в прикраса з пофарбованого скла або колби для зілля.

кроки

Частина 1 з 2: Виплавка скляних блоків

  1. 1 Зберіть пісок. Неважливо, який пісок ви візьмете, звичайний або червоний, оскільки вони обидва перетворюються в звичайне скло.
  2. 2 Помістіть пісок в грубку. Створіть грубку з восьми кругляків, якщо у вас її ще немає. Поставте її на землю, а потім натисніть на грубку правою кнопкою миші, щоб відкрити вікно виплавки. Вставте пісок в верхній квадрат.
  3. 3 Додайте паливо. Вставте в нижній квадрат грубки вугілля, деревину або інший вид палива. Поки в печі знаходиться паливо, кожен блок піску дасть один блок скла. На створення одного блоку скла необхідно пару секунд, так що потерпіть.
  4. 4 Дістаньте скло з печі. Скло з'явиться в осередку результату виплавки. За замовчуванням скло виглядає як світло-синій, майже прозорий блок.
  5. 5 Покладіть скло. Скло являє собою повнорозмірний блок, який повністю пропускає світло. Цей блок можна повернути, розбивши його киркою, так що не кладіть його туди, де він вам не потрібен.
    • Інструмент з чарами Шовкове дотик здатний повернути скляний блок в цілому вигляді.

Частина 2 з 2: Виготовлення предметів зі скла

  1. 1 Перетворіть скляні блоки в панель. Шість блоків скла можна перетворити в 16 скляних панелей. Це тонкі вертикальні блоки, які можна використовувати в якості вікон. Щоб зробити скляну панель в комп'ютерній версії гри, скло необхідно помістити в піч у вигляді прямокутника: три блоки в довжину і два в ширину.
    • Коли панелі ні до чого не прикріплені з боків, вони мають дивний вигляд і практично невидимі. Коли ви поставите поруч інші блоки, панелі автоматично змінять свою форму і закріпляться на блоках.
    • Скляні панелі можна встановити горизонтально (плиском). Якщо ви хочете зробити скляною підлогу, використовуйте для цього скляні блоки.
  2. 2 Пофарбуйте скло в різні кольори. Щоб отримати забарвлене скло, вставте в грубку вісім скляних блоків кільцем, а потім вставте в центр потрібну фарбу.
    • Після поновлення 0.16.2 в мобільній версії гри забарвлене скло вже недоступне. Воно повернеться в наступному оновленні.
    • Щоб отримати різні фарби, вставте в область створення одну квітку. З чорнильного мішка, кістяного борошна, ляпіс-лазурі і какао бобів теж можна отримати фарбу.
  3. 3 Створіть колбу. Хочете виготовити зілля? Тоді вам спочатку доведеться створити колбу. Візьміть три скляних блоку і вставте їх в грубку буквою «V». Так ви створите три колби.
    • Щоб наповнити колбу водою, поставте їх на панель швидкого доступу та використовуйте на будь-якому джерелі води.

Поради

  • Монстри не можуть з'явитися на склі.Якщо ви хочете залишити в своєму будинку темну кімнату, зробіть підлогу зі скла, щоб уберегти себе. Зробіть класний візуальний ефект зі скляного статі, розмістивши його над водою або лавою.
  • Сніг не збирається на склі.
  • Струм від червоного каменю все ще може пройти через скляний блок, який знаходиться по діагоналі.
  • Бібліотекарі в білій робі іноді можуть запропонувати вам п'ять скляних блоків в обмін на один смарагд. Це угода третього рівня, а значить, щоб відкрити її, вам доведеться кілька разів з ним поторгувати. Після поновлення 0.16.2 в кишеньковому виданні гри торгівля більше не доступна.
  • Щоб отримати світло під водою, створіть вежу зі скляних блоків. Поки скло має зв'язок зі склом на поверхні, денне світло нагорі пройде по блокам і добереться до дна у вигляді тьмяного світіння.
  • Скло можна використовувати для створення маяка, але для нього необхідні і інші труднонаходімие компоненти.
  • Готові скляні панелі пофарбувати можна. Для цього можна взяти пофарбовані скляні блоки і перетворити їх в панелі того ж кольору.

попередження

  • Багато об'єктів не кріпляться до скла. До них відноситься світильник Джека, двері і люки, ліжка, сходи, рейки, дріт з червоного каменю і натискні пластини. Смолоскипи можна поставити на скляний блок, але не можна на нього повісити.