Як природним чином виглядати молодше

Автор: Bobbie Johnson
Дата Створення: 1 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как естественным образом выглядеть на 20 лет моложе с помощью окро и банана / натурального ботокса
Відеоролик: Как естественным образом выглядеть на 20 лет моложе с помощью окро и банана / натурального ботокса

Зміст

Хочете - вірте, хочете - ні, але існують здорові і природні способи виглядати і відчувати себе молодше, які не потребують хімічних процедур або хірургічних удосконалень. Можна виглядати молодше, використовуючи натуральні засоби по догляду за шкірою і приймаючи вітамінні добавки. Крім того, буде корисно перейти на здоровий раціон і спосіб життя, щоб живити своє тіло зсередини і зовні. Завдяки деяким змінам в повсякденних звичках ви зможете виглядати молодше природним, здоровим способом.

кроки

Метод 1 з 3: Натуральні засоби по догляду за шкірою

  1. 1 мийтеся натуральними засобами, Щоб зберегти здоров'я шкіри. Натуральні засоби, які містять мед, оливкова олія, йогурт і вівсяну муку, - це чудовий спосіб очистити тіло і поліпшити вигляд шкіри. Їх можна наносити на обличчя і тіло 1-2 рази на день, щоб природним чином змити скупчилися забруднення, себум і омертвілі частинки шкіри. Подібні засоби стануть чудовим варіантом, якщо ви хочете уникнути впливу жорстких хімікатів або фарб на шкіру, які можуть викликати передчасне старіння.
    • Для вмивання і душа спробуйте використовувати мед з невеликою кількістю молока 1-2 рази на день.
    • Природне очищуючий засіб ви також можете приготувати, змішавши вівсяну муку з водою, молоком і лимонним соком.
  2. 2 робіть пілінг натуральним скрабом, Щоб запобігти появі зморшок і недосконалостей на шкірі. Використовуйте такі натуральні інгредієнти, як цукор, сіль, мед і мелену каву, щоб знімати омертвілі частинки шкіри, принаймні 1-2 рази на тиждень. Робіть пілінг після душа, особливо якщо шкіра починає виглядати тьмяною або плямистої.
    • Нанесіть скраб чистими пальцями і м'яко втирайте в шкіру круговими рухами протягом 30-60 секунд. Потім змийте засіб теплою водою і промокніть обличчя рушником насухо. Після цього шкіра буде виглядати чистіше і молодше.
  3. 3 полежіть в трав'яний ванні, щоб вивести з організму токсини. Полежте в теплій ванній з такими травами, як шавлія, розмарин, м'ята, ромашка і зелений чай. Тепла ванна з вівсяним борошном, пекарського порошку, кокосовим молоком і оливковою олією також стане відмінним засобом, якщо ви хочете зробити шкіру красивою і молодий.
    • Вода обов'язково повинна бути теплою. Занадто гаряча вода може висушити шкіру.
    • Відмокати в ванній не довше 20 хвилин, так як занадто тривале перебування у воді може викликати роздратування шкіри.
  4. 4 наносите натуральне зволожуючий засіб, Щоб живити шкіру. Натуральні масла - відмінний засіб для зволоження шкіри, яке не містить жорстких хімікатів і фарб. Використовуйте органічне, чисте кокосове або оливкове масло принаймні раз в день після вмивання і пілінгу шкіри обличчя.
    • Можна також приготувати зволожуючий засіб з масла ши, бджолиного воску і масла вітаміну Е, щоб зменшити прояв старіння на шкірі.
  5. 5 використовуйте натуральні маски для обличчя і тіла, щоб зберігати молодість шкіри. Маски для обличчя та тіла, виготовлені з натуральних інгредієнтів, відмінно живлять шкіру і підтримують її молодий вид. Приготуйте маску з яєчних білків або фруктів, наприклад, полуниці, грейпфрута і авокадо. Огірок, гарбуз і папайя також відмінно підійдуть для приготування натуральної маски для обличчя і тіла.
    • Натуральні інгредієнти, такі як мед, коричневий цукор, йогурт і оливкова олія, теж чудово підходять для живлення шкіри обличчя і тіла.

Метод 2 з 3: Приймайте добавки

  1. 1 Приймайте вітамін D, щоб шкіра виглядала молодше. Вітамін D дозволяє підтримувати молодість і здоров'я шкіри. Вибирайте добавки вітаміну D3, так як вони більш ефективні для прийому всередину. Якщо отримувати достатню кількість вітаміну D з добавок і раціону, ваша шкіра буде залишатися здоровою, при цьому проводити багато часу на сонці необов'язково.
  2. 2 Приймайте добавки з риб'ячим жиром, щоб поліпшити настрій і зовнішній вигляд. Риб'ячий жир містить омега-3 жирні кислоти, завдяки яким настрій підвищується, а шкіра виглядає здоровою і свіжою. Вибирайте добавки риб'ячого жиру, які містять EPA і DHA в пропорції 7: 1, так як в такому випадку вони гарантовано будуть ефективними.
    • Якщо ви віддаєте перевагу добавки без продуктів тваринного походження, вибирайте препарати з морськими водоростями, щоб все-таки отримати користь від DHA.
  3. 3 Приймайте добавку біотину, щоб волосся і нігті виглядали здоровими. Біотин містить комплекс вітамінів групи B, який сприяє росту волосся і нігтів. Приймайте цю добавку раз в день, щоб ваші нігті і волосся виглядали здоровими і сильними.
  4. 4 Переконайтеся, що добавки безпечні, перш ніж починати їх прийом. Прочитайте список інгредієнтів, щоб переконатися, що добавка містить виключно (або хоча б в основному) вітаміни або мінерали. Переконайтеся, що добавка виробляється постачальником, який має чітку контактну інформацію і хороші відгуки онлайн. Шукайте на етикетці сертифікат від незалежної служби тестування, так як це буде означати, що добавка була перевірена.
    • Харчові добавки повинні бути сертифіковані згідно з ГОСТ Р (або мати сертифікат NSF, - Національного наукового фонду - якщо мова йде про покупки онлайн на зарубіжних сайтах). Шукайте цей сертифікат на упаковці.
    • Купуйте добавки тільки в місцевому магазині здорових продуктів, в аптеці або в інтернеті на перевіреному сайті. Поговоріть з лікарем про добавки, перш ніж приймати їх, щоб переконатися, що вони безпечні в вашому випадку.

Метод 3 з 3: Здоровий раціон і спосіб життя

  1. 1 Випивайте 6-8 склянок води в день. Зневоднення може призвести до сухості шкіри і зниження рівня енергії. Тримайте під рукою пляшку з водою, щоб пити більше води протягом дня. Пийте воду перед прийомом їжі і після тренування, щоб підтримувати водний баланс в організмі.
    • Додайте в воду свіжі нарізані фрукти, наприклад, лимон, лайм або огірок, щоб зробити її більш смачною. Крім іншого, лимон і лайм дозволяють додати в раціон цитрусових, багатих на вітаміни і здатними поліпшити здоров'я шкіри.
  2. 2 Їжте продукти, багаті вітамінами C, E і бета-каротином, щоб підтримувати здоров'я шкіри. Споживання таких продуктів також гарантує достатній рівень енергії протягом усього дня. Вибирайте продукти, багаті вітаміном C, наприклад, болгарський перець, брокколі, полуницю, гуаву і цитрусові. Не забудьте про продукти, що містять вітамін E, а саме авокадо, горіхи, насіння і зародки пшениці. А продукти з високим вмістом бета-каротину - це морква, гарбуз, швейцарський мангольд, шпинат і капуста.
    • Включіть ці продукти в свої прийоми їжі і перекушування. Намагайтеся вживати велику їх кількість кожен день, так як вони дозволяють забезпечити організм вітамінами, які поліпшують вигляд шкіри.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Kimberly Tan


    Ліцензований косметолог Кімберлі Тань - засновниця і генеральний директор Skin Salvation, клініки з лікування акне в Сан-Франциско. Має більше 15 років досвіду в якості ліцензованого косметолога, є фахівцем в традиційній, холистической і медичної ідеології догляду за шкірою. Працювала під керівництвом Лори Кукси з клініки Face Reality Acne Clinic і вчилася особисто у доктора Джеймса Е.Фултона, одного з творців трентіноіна і піонера в дослідженні проблем акне. Її бізнес поєднує догляд за шкірою, використання ефективних продуктів і просвіта в області холістичного здоров'я і стійкості.

    Kimberly Tan
    ліцензований косметолог

    Уникайте продуктів, що викликають вугровий висип. Ліцензований косметолог Кімберлі Тан каже: «Молочні продукти, соя і кави - три основних харчових тригера, що викликають акне. Ваш організм також може реагувати на цукор і що-небудь з родини пасльонових. Їжте цукор помірно і по можливості уникайте молочних продуктів, сої та кави ».


  3. 3 Займайтеся спортом принаймні 3-4 рази на тиждень. Підтримка активності та гарної фізичної форми - це відмінний спосіб природним чином виглядати молодше. Намагайтеся кілька разів на тиждень займатися вдома або в місцевому тренажерному залі. Ходіть на фітнес кілька разів на тиждень, щоб залишатися активним. Бігайте, ходите або їздите на велосипеді на роботу, щоб додати більше фізичної активності в свій день.
    • Почніть з 30-хвилинної прогулянки під час обідньої перерви, щоб додати більше активності в свій день. Можете також займатися домашніми тренуваннями 2-3 рази в тиждень, щоб дати старт своїм планом тренувань, або записатися до тренера в спортзал, щоб поліпшити свою фізичну форму.
  4. 4 Знижуйте рівень стресу за допомогою йоги або глибокого дихання. Високий рівень стресу може привести до передчасного старіння і проблем зі здоров'ям. Знижуйте рівень стресу, займаючись йогою будинку або в місцевій студії йоги кілька разів на тиждень. Виконуйте вправи глибокого дихання будинку або на роботі, щоб залишатися спокійним.
  5. 5 Наносите сонцезахисний крем, коли виходите на вулицю. Вплив ультрафіолетових променів може стати причиною появи плям, зморшок і пошкоджень на шкірі. Намагайтеся не проводити на сонці більше однієї години за раз і завжди наносите сонцезахисний крем з SPF 15 або вище, перш ніж виходити на вулицю.
  6. 6 спіть мінімум 8:00 кожну ніч. Недосипання може призвести до утворення мішків під очима і зниження енергії. Залишайтеся молодим, отримуючи мінімальні вісім годин якісного сну щоночі. Намагайтеся лягати спати і прокидатися в один і той же час кожен день, щоб не порушувати природний цикл сну. У спальні повинно бути прохолодно, комфортно і темно, тоді вам буде легше засинати.