Як фліртувати з дівчиною в класі

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как правильно флиртовать с девушкой в переписке😍📲 Примеры
Відеоролик: Как правильно флиртовать с девушкой в переписке😍📲 Примеры

Зміст

Школа - відмінне місце для знайомства з дівчатами. Однак не так-то просто знайти можливість, щоб поговорити з симпатичною вам дівчиною протягом шкільного дня. Почніть фліртувати з дівчиною на уроці. Вона побачить ваш інтерес і, можливо, вам вдасться поспілкуватися з нею за межами школи. Спробуйте сісти поруч з дівчиною, яка вам подобається, посміхайтеся їй і ведіть себе впевнено!

кроки

Частина 1 з 2: Залучіть увагу дівчини

  1. 1 Подбайте про те, щоб у вас був хороший зовнішній вигляд і від вас виходив приємний запах. Ви зможете справити приємне враження на дівчину, яка вам подобається, якщо подбаєте про свій зовнішній вигляд. Вибирайте предмети одягу, які добре на вас сидять і підкреслюють ваш індивідуальний стиль. Крім того, ваша одяг повинен бути вигладженою і чистою.Зачісуватися, а також користуйтеся дезодорантом і туалетною водою, щоб від вас виходив приємний запах.
  2. 2 Сядьте поряд з дівчиною, яка вам подобається. Якщо вам дозволяють сідати там, де ви хочете, спробуйте зайняти місце поруч з дівчиною, яка вам подобається. Навіть якщо поруч з дівчиною сидить хтось інший, спробуйте сісти в поле її зору. По крайней мере, у вас буде шанс, що дівчина зверне увагу на вашу шикарну зачіска або помітить, що нова сорочка підкреслює блакить ваших очей.
  3. 3 Спробуйте встановити з дівчиною зоровий контакт, коли відбувається щось смішне. Один з найбільш важливих інструментів флірту - це погляд «очі в очі». Звичайно, вам не слід безперервно дивитися на дівчину весь урок - це може її налякати, крім того, учитель може помітити це і зробити вам зауваження. Замість цього спробуйте зловити її погляд, коли відбувається щось смішне. Дивіться на дівчину протягом декількох секунд, а потім відведіть погляд.
  4. 4 Посміхайтеся дівчині. Посмішка покаже їй, що ви приємний молодий чоловік, і вона, можливо, захоче проводити більше часу з вами. Встановіть з нею зоровий контакт і посміхніться, коли входите в клас, або зробіть це пару раз під час уроку.
    • Не перестарайтеся з фліртом, пам'ятайте - це досить делікатна справа! Ви будете виглядати нерозумно, якщо весь день будете посміхатися і дивитися на дівчину, яка вам подобається.
  5. 5 нахиліться і зробіть дівчині комплімент, Якщо ви сидите досить близько. Якщо вам вдасться зайняти місце поруч з дівчиною, яка вам подобається, спробуйте тихо зробити їй комплімент під час уроку. Хороший комплімент - це щирий комплімент. Подумайте про те, що вам подобається в цій дівчині, і похваліть її за це.
    • Вам не слід робити дівчині компліменти кожен день. В іншому випадку вона вважатиме вас занадто нав'язливим. Зробіть комплімент, коли ви помітите у дівчини нову річ або вона буде дуже добре виглядати. Наприклад, можна сказати: «У тебе дуже гарна зачіска», - або: «Ти сьогодні дуже добре виглядаєш».
    • Уникайте коментарів, які можуть поставити дівчину в незручне становище, наприклад, не варто робити зауважень, пов'язаних з її фігурою.
  6. 6 Напишіть їй повідомлення або передайте записку під час уроку. Якщо у вас є її номер телефону, спробуйте пофліртувати з нею, написавши їй жарт або відправивши мем. Ви також можете прокоментувати ситуацію, яка відбувається в класі. Якщо у вас немає її номера або ви не берете телефон в школу, передайте їй записку, як робили багато дітей в минулому.
    • Наприклад, можна написати: «Як ти думаєш, Олег Петрович знає, що у нього розв'язані шнурки?». Однак уникайте злих жартів, які принижують гідність інших. В іншому випадку ви навряд чи сподобаєтеся дівчині.
    • Якщо ви вирішили відправити їй повідомлення, врахуйте, що у неї можуть виникнути проблеми, якщо на уроці пролунає звуковий сигнал. Крім того, переконайтеся, що звук на вашому телефоні вимкнено, інакше у вас теж можуть бути неприємності, якщо дівчина напише вам повідомлення у відповідь!

Частина 2 з 2: Спілкуйтеся за межами класу

  1. 1 Зачекайте дівчину біля класу. Якщо вам здається, що дівчина позитивно реагує на ваш флірт, спробуйте почекати її біля класу після уроку. Згадайте про щось веселе, що сталося під час уроку. Сміх зближує людей.
  2. 2 Запропонуйте дівчині проводити її до кабінету, в якому буде проходити наступний урок. Якщо ви хочете проводити час з дівчиною, яка вам подобається, шукайте можливості спілкуватися з нею не тільки в класі. Якщо ви вчитеся в різних класах, але ваші кабінети знаходяться недалеко один від одного, скажіть їй, що ви могли б проводити її до її кабінету. Завдяки цьому у вас буде кілька хвилин, щоб дізнатися один одного краще.
    • Спробуйте сказати: «Вчора я бачив, як ти йшла в кабінет малювання. Я теж іду в тому напрямку. Ти не проти, якщо ми підемо разом? ».
  3. 3 Зустрітися з її друзями. Якщо дівчина, яка вам подобається, проводить багато часу зі своїми друзями, почніть спілкуватися з ними теж. Проявляйте ініціативу в спілкуванні з друзями. Однак стежте за тим, щоб не перестаратися. Ваше спілкування не повинно зводитися до розмов про вас. Задавайте їм питання, наприклад, запитаєте, що вони люблять робити після школи або в якому класі вони навчаються. Якщо ви сподобаєтеся її друзям, її ставлення до вас зміниться в кращу сторону.
    • Чи не фліртуйте з її подругами! Дівчина повинна бачити, що вас цікавить тільки вона.
  4. 4 Запропонуйте дівчині проводити більше часу разом. Запитайте її, чи не буде вона проти того, щоб пообідати з вами і вашими друзями або разом з вами перекусити піцою. Якщо дівчина погодиться, ви, швидше за все, подобаєтеся їй! Якщо вона відмовиться, посміхніться і скажіть: «Все в порядку, побачимося завтра!»

попередження

  • Звичайно, закоханість - це прекрасне почуття, проте не забувайте про навчання! Дівчині навряд чи сподобається, якщо ви будете отримувати низькі оцінки. Вона не відповість вам взаємністю, якщо побачить, що через романтичних почуттів знизилася ваша успішність.
  • Будьте уважні! У вас можуть виникнути проблеми, якщо вчитель помітить, що ви спілкуєтеся, пишете повідомлення або передаєте записки під час уроку.