Як грати ассасіном в Skyrim

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Skyrim | Гайд САМЫЙ СИЛЬНЫЙ ВОР В СКАЙРИМЕ! (Секреты Скайрима #99)
Відеоролик: Skyrim | Гайд САМЫЙ СИЛЬНЫЙ ВОР В СКАЙРИМЕ! (Секреты Скайрима #99)

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як грати за ассасина в грі The Elder Scrolls V: Скайрім. Ассасіни, якщо все зробити правильно, можуть завдати дуже багато шкоди, але для цього доведеться запастися терпінням і терпіти повільну швидкість пересування. В іншому випадку ви не зможете скористатися всіма бонусами скритності.

кроки

  1. 1 підвищуйте Sneak. Чим сильніше розвинене вміння Sneak, тим складніше вас помітити. В результаті, ви зможете отримати нові вміння гілки Sneak. Коли ви крадетеся непоміченими, ви підвищуєте вміння Sneak, так що тренуйтеся частіше.
    • Використовуйте чари або зілля невидимості, щоб крастися успішніше. Наприклад, камінь Тіні дає вам 60 секунд невидимості раз на добу!
    • Камінь Злодія, що на північний захід від Рівервуді, збільшує швидкість вивчення злодійських навичок на 20%.
    • Крадьтеся поруч зі сплячими - навряд чи вас помітять в цьому випадку!
    • Прокачати навик Sneak можна у Khayla (рівень адепта), цього персонажа можна знайти подорожуючим з караваном каджітов. До експерта вас прокачає Garvey з Маркарта, а до майстра - Delvin Mallory з Ріфтенской Гільдії Злодіїв.
  2. 2 Використовуйте легку броню. Черевики / взуття класу легкої броні (зі шкір, шкіри, ельфійські, кольчужні або скляні) набагато тихіше, ніж інший одяг. Деякі з кращих обладунків можна отримати, проходячи квести Темного Братства та Гільдії Злодіїв (наприклад, Солов'їну броню).
    • Підвищуйте навик носіння легкої броні, щоб та стала ще більш ефективною. Книги, вчителі або бійки, в яких ви отримуєте шкоди, носячи легку броню - ось три шляхи, відкриті вам.
  3. 3 Використовуйте потайливі атаки. Якщо вас не помітять, то вони будуть набагато більш руйнівними звичайних. Наприклад, вміння Deadly Aim і Assassin's Blade з гілки Sneak можуть підвищити шкоди від атаки в рази! Лук, будучи зброєю далекого бою, буде, мабуть, найкращим вибором для укритті атак. Якщо ж отруїти зброю, то можна нанести ще більше шкоди!
  4. 4 Сподівайтеся на краще, але приготуйтеся до гіршого. Будьте готові використовувати зброю ближнього бою (кинджали є відмінним вибором, так як використовуються для ефективного прихованого вбивства; мечі і магія руйнування також корисні), а також додаткові зілля і отрути.
  5. 5 Сплануйте шлях до відступу. Якщо ви готуєтеся скоїти вбивство, яке приверне увагу ігрових персонажів, то подумайте про те, як відступити і сховатися, перш ніж вб'єте вашу мету.
  6. 6 Зверніть увагу на ваше оточення. Охорона і свідки можуть в будь-який момент з'явитися з-за рогу, так що укриття і важкодоступні місця можуть бути корисні. Знайте, хто і що знаходиться навколо вашого персонажа, і скористайтеся місцевістю, наприклад, скелями або дахами будівель.
  7. 7 Прокачайте деякі вміння. Sneak, Light Armor, Archery, One-Handed, Lockpicking і, можливо, деякі школи магії будуть вашими основними вміннями. Бонуси від даних умінь будуть дуже корисні.
  8. 8 Якщо не хочете потрапити, дійте обережно. Якщо ви бачите іконку очі (що говорить про рівень обізнаності оточуючих вас персонажів), повільно встаньте і завмріть. Коли око перестане відкриватися, тихенько відійдіть в тінь.
  9. 9 Спробуйте приєднатися до знаменитого Темному Братству. Їх квести допоможуть вам розвинути ваші навички ассасина і отримати нагороди, відмінно доповнюють цей стиль гри. Поговоріть з Авентус Аретино з Віндхельма.

Поради

  • Навички Imperials 'Power і Voice of the Emperor заспокоюють всіх людей в обраному напрямку. Ви можете використовувати це вміння для швидкого втечі, якщо перебуваєте на низькому рівні здоров'я і можете не вижити, якщо запахне смаженим.
  • В кінці передостаннього квесту Гільдії Злодіїв у вас буде можливість вибрати одну з трьох сил. Всі вони корисні для ассасина.
  • Вампіризм - це цікаво. Через бонусів до Sneak і Illusion, з вампірів виходять відмінні ассасини.
  • Лук може стати в нагоді для атак на відстані, якщо ваша мета знаходиться навколо великої кількості охоронців або інших ігрових персонажів. Наприклад, один з квестів Темного Братства - Bound Until Death. Використовуйте гарну позицію, отруїте стріли вашого лука і стріляйте.
  • Pickpocketing - це відмінне вміння для ассасина. З високим рівнем вміння Pickpocket ви зможете вкрасти зброю своїм противникам і тим самим обеззброїти його на час наступної битви або вкрасти ключі від будинку, щоб пізніше вбити мета під час сну.
  • Якщо боїтеся, що під час виконання замовлення вас зловлять, частіше зберігайте гру. Якщо вас спіймають на гарячому, просто завантажте потрібне збереження. Втім, якщо ви граєте "як би по-справжньому", то збереження, звичайно ж, не варіант - адже в реальності ми так робити не можемо ...
  • Придбайте отрути, особливо Slow і Paralysis, або заклинання з схожим ефектом. Зброї, що висмоктують з мети здоров'я або витривалість, також дуже корисні, так що прокачайте уміння Enchanting або підкопи золото.
  • Заклинання школи Illusion дуже корисні. Використовуйте заклинання страху, щоб налякати охорону або вашу мету на короткий проміжок часу. Використовуйте невидимість, щоб пройти непоміченим (в парі з заклинанням або чарами muffle). Заклинання Mayhem може спровокувати хаос, достатній для вашого втечі, а також допомогти з вбивством мети.

Схожі статті

  • Як приєднатися до темного Братсво в Скайрім
  • Як вступити в гільдію злодіїв в TES 5 - Skyrim
  • Як швидко стати майстром скритності в грі Skyrim
  • Як побудувати будинок в Скайріме
  • Як дістатися до Скелі Мертвою Крони в Скайрім