Як використовувати мінеральний спірит

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как не ПРОТЕЧЬ во время МЕСЯЧНЫХ: Советы и лайфхаки гинеколога
Відеоролик: Как не ПРОТЕЧЬ во время МЕСЯЧНЫХ: Советы и лайфхаки гинеколога

Зміст


Мінеральний спірит або уайт-спірит - це очищающий розчинник на нафтовій основі. Найчастіше його використовують з продуктами, що містять фарбу, при косметичних ремонтах і в декоруванні. Після застосування уайт-спіриту для розведення фарби або очистки щітки, ви можете зберігати їх для подальшого використання або знайти пристосування для переробки шкідливих речовин, яке надійно їх ліквідує, не забруднюючи ґрунтові води.

кроки

Метод 1 з 2: Повторне використання вайт- спіриту

  1. 1 Зберігайте вайт- спірит в оригінальній упаковці після того, як перестаєте користуватися ним. Закрийте кришку якомога щільніше. Зберігайте подалі від відкритого вогню.
    • Уайт-спірит займається при температурі від 40 до 63 градусів Цельсія.
  2. 2 Закритий кришкою вайт- спірит можна зберігати кілька місяців. Він не «псується», тому не потрібно позбавлятися від нього після використання в якості розчинника. Потрібно дати спіриту настоятися і дозволити фарбі зібратися на дні.
    • Найкраще купувати невелику кількість спіриту та повторно використовувати його протягом десятків років. Він дуже повільно випаровується.
  3. 3 Відкрийте кришку, перелийте мінеральний спірит в іншу міцну, непотрібну ємність. Відразу маркіруйте його для повторного використання.Перелийте залишки фарби в наповнювач котячого туалету.
      • Користуйтеся такими вказівками щодо правильного використання фарби і наповнювача котячого туалету.
    • Ємності для безпечного зберігання розчинника можна придбати в художньому магазині, магазині побутової техніки або інтернеті. Для зберігання підходять не всі пластикові контейнери, так як через деякий час розчинник зношується і пошкоджує пластикову упаковку ..
  4. 4 Використовуйте уайт-спірит для розрідження олійної фарби. Цей розчинник можна зберігати для використання фарби для будинку на масляній основі або художньої фарби. Додавайте розчинник, поки не отримаєте фарбу необхідної консистенції.
    • Якщо ви додали занадто багато розчинника, підлити ще трохи засобу в фарбу. Занадто розбавлена ​​фарба може не забарвити полотно. Тим не менше, використання великої кількості засобу призведе до протилежного ефекту.
  5. 5 Зв'яжіться з місцевою фірмою підтримки, художньою школою або чинним навчальним центром для отримання докладної інформації про отримання зайвого уайт-спіриту.

Метод 2 з 2: Утилізація уайт-спіриту

  1. 1 Щоб отримати відомості про небезпечні випадках при недбалому використанні речовини, зв'яжіться з місцевим уповноваженим органом. У багатьох містах ведеться програма по днях утилізації для зменшення кількості забруднення навколишнього середовища. У більшості випадків ця послуга є безкоштовною або спонсорується місцевими фірмами.
  2. 2 Викидайте котячий туалет з залишками фарби в урну.
  3. 3 Зв'яжіться з місцевим відділом по боротьбі з відходами, для отримання інформації про можливості передачі небезпечної речовини. Щоб правильно його ліквідувати, ви можете залишити його в первісній упаковці і заплатити невелику суму місцевому установі.
  4. 4 Вилийте зайвий розчинник в ємність або наповнювач котячого туалету і віднесіть в місцевий відділ по утилізації. Повідомте про вміст і заплатите необхідний внесок для запобігання забруднення ґрунтових вод.
  5. 5 Не викидайте жирні ганчірки або забруднені фарбою щітки в урну. Вони можуть займатися. Потрібно придбати спеціальний контейнер для відпрацьованих речовин і ретельно очистити їх розчинником, після чого намилити і змити водою.
    • Ви також можете перетворити ваш контейнер для непотрібних засобів в небезпечну речовину.
  6. 6 Дайте порожнім ємностей висохнути. Ви можете позбутися від ємності в центрі з переробки відходів. Залишок речовини не вплине на процес переробки.

Поради

  • Придбайте спеціальний вогненебезпечний шафа для зберігання. Там можна зберігати займисті фарби, ганчірки, щітки і розчинники.

попередження

  • Ніколи не зливайте уайт-спірит в каналізацію або водостік. Він забруднює ґрунтові води.
  • Остерігайтеся потрапляння уайт-спіриту на землю або сміттєвий бак. Правильно утилізувати його можна тільки за допомогою управління по боротьбі з відходами.

Що вам знадобиться

  • Вогненебезпечний шафа для зберігання
  • котячий туалет
  • Відро для відпрацьованих речовин
  • Нерозчинний пластиковий контейнер
  • ярлики