Як назвати коня

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как назвать лошадь, жеребёнка? Лучшие имена для лошадей обоих полов
Відеоролик: Как назвать лошадь, жеребёнка? Лучшие имена для лошадей обоих полов

Зміст

Якщо ви стали щасливим володарем лоша або коні, наші вітання! Тепер ви розважитеся як слід, але виникає проблема - як назвати вашого чотириногого друга. На щастя, wikiHow тут, щоб допомогти вам пройти через цей важкий процес - створення ідеального імені для вашої коні.

кроки

Метод 1 з 3: Зареєстроване ім'я

Лошат слід реєструвати, і щоб зробити це, вам буде потрібно зареєстроване ім'я. Це може бути непросто і довго: зазвичай, люди використовують потім клички, щоб звертатися до коня (дивіться другий метод, щоб дізнатися більше про це)

  1. 1 Дізнайтеся все про породу і родоводу вашого лоша. Дуже часто існує правила для реєстрації порід або керівні принципи, які допомагають вибрати ім'я для реєстрації. Пошукайте в інтернеті, чи є якісь правила, що стосуються породи вашого лоша. (Про правила про те, як слід називати породистих скакових коней, дивіться третій метод).
  2. 2 Багато заводчики використовують префікси для коней, яких вони виводять. Не ризикуйте - не слід використовувати їх імена без дозволу! Зареєстровані імена можуть бути взяті від їх матері або батька. Ви можете подивитися в інтернеті все про зареєстрованих іменах.
  3. 3 Враховуйте традиції, яких дотримуються, коли дають ім'я коня. Подумайте про те, щоб використовувати зареєстроване ім'я батьків лоша, щоб придумати ім'я. У розведенні коней, родовід грає величезну роль. Звичайно, назвати лоша на честь батька чи матері буде носити певну сентиментальну цінність.
    • Від імен Французький Перець Cabo і KVA Хай Тайм, наприклад, можна придумати похідне SP Пепертайм (в цьому прикладі, «Cabo», «KVA» і «SP» - це все префікси, які використовуються заводчиками для імен лошат).
  4. 4 Придумайте свою назву. Якщо вас особливо не турбує походження лоша, подумайте над тим, щоб самому придумати ім'я. Деякі факти, які варто врахувати в процесі створення унікальної назви це: зовнішній вигляд, характер і чим, як ви думаєте, кінь буде займатися.
    • Зовнішній вигляд: чи є у вашої коні відмінні знак або красивий колір, може краще назвати її керуючись цим? Для коня з білою смугою на лобі (або білою плямою) підійде ім'я Дикий Вогонь або Коли Світло Впаде
    • Характер: ваша кінь ніжна, буйна або злегка зла? Милу коня можна назвати Дорога, буйну - Полуденне Божевілля, а злий - буркотун.
    • Заняття: ви збираєтеся брати участь в перегонах? Виступати на парадах? Катати на ній дітей? Подумайте про те, чим ваша кінь буде займатися. Якщо, наприклад, ви хочете, щоб кінь брала участь в перегонах, подумайте про те, щоб дати їй помітне, що запам'ятовується ім'я, припустимо Вселенська Мрія.
  5. 5 Заповніть реєстраційну форму. Якщо у вас жеребець, ви отримаєте реєстраційну форму поштою, коли виростите його. Якщо у вас немає необхідної форми, ви можете знайти її в інтернеті. Інформація, яка вам буде потрібно, щоб заповнити форму, включає ::
    • дата народження
    • метод виведення
    • День перенесення ембріона і номер
    • Ім'я матері і / або реєстраційний номер
    • Поточний звіт про розведення
    • Опис лоша, включаючи 5 фото
    • 6 варіантів імені
    • Інша інформація про лоша
    • ІПН або номер картки соціального забезпечення
  6. 6 Слідкуйте за тим, коли ім'я буде зареєстровано. Це станеться тоді, коли кінь буде зареєстрована в асоціації порід; будьте обережні, не слід змінювати ім'я коня, якщо одне вже зареєстровано - більшість організацій пильно за цим стежать.

Метод 2 з 3: Кличка

Кличка коня - це ім'я, яким ви називаєте свою улюбленицю щодня. Це неформальне ім'я. Кличка вашої коні може бути який завгодно - тут немає правил.


  1. 1 Погляньте на зареєстроване ім'я коня. Більшість коней отримують свої клички від скороченій версії зареєстрованих імен. Спробуйте скоротити зареєстроване ім'я вашого лоша. Виберіть щось просте.
    • Наприклад, кличку «АБВ Тепла Дівчина з гітарою» можна скоротити до «Літня Ніч».
  2. 2 Придивіться до вашої коні. Оцініть всі звички, які є у неї, щоб визначити, яке ім'я їй підходить найбільше.Може вона встає на диби як мустанг? Або може, любить морквину? Чи не обмежуєте себе людськими іменами; серед коней часто зустрічаються клички типу 007, Чабби або БіБі.
  3. 3 Черпайте натхнення у фільмах, книгах або телешоу. Можливо, у вас є улюблена кіношна кінь, яку ви обожнюєте (наприклад Різнокольорова Кінь з «Чарівника країни Оз»). Пошукайте коней, які знімалися в шоу або якось відзначилися в історії.
    • Наприклад, кінь Пола Ревір, на якій він сповістив повстанців про прибуття британців, була названа Коричневої Красунею. Найбільша в світі кінь носила кличку Самсон, а кінь Джона Уейна в фільмі звалася Бо.True Grit.
  4. 4 Дозвольте вашої коні допомогти вам у виборі. Коні часом самі «вибирають» собі ім'я - кличка може стати результатом якої-небудь кумедною штуки, яку вони витворили. Постарайтеся придумати ім'я, яке підходить до її характеру або зовнішнім виглядом - Душка для доброзичливою коні і Зірочка для коня з білою плямою на лобі.
  5. 5 Відвідайте сайт імен для немовлят. Нехай вони й придумані для людей, ви можете знайти цікаве ім'я для вашої коні! Ще один варіант - книга імен. Але головне - використовуйте свою уяву! Чи не відкидайте дурні ідеї; все-таки це ваша коня.

Метод 3 з 3: Ім'я скакового породистого коня

  1. 1 Не беріть ім'я, що складається більше ніж з 18 знаків. У випадку зі скаковими кіньми, прогалини і знаки пунктуації теж вважаються, таким чином, вам не потрібно перевищувати цифру в 18 знаків. Наприклад, «СкачіБистрееВетра!» підходить, тому що складається з 18 знаків, але «Скакай Швидше Вітру!» не підходить, тому що включає вже 20 знаків (з пробілами).
  2. 2 Уникайте вульгарних або образливих імен. Здавалося б, це очевидно, але те, що нормально для вас, може образити когось ще. Перевірте кілька разів, не має вибране вами ім'я якогось іншого, поганого значення, яке ображає релігійні, політичні чи расові почуття людей, або просто непристойно.
    • Наприклад, «Великий Папа» може бути і веселе ім'я, але може мати вульгарний відтінок для інших, або може вважатися образливим випадом у бік Бога.
  3. 3 Дізнайтеся, які категорії імен не підходять. Для скакових коней не підходять імена з усіма великими літерами; імена, які носять комерційний характер; імена на честь нині живих людей (можна використовувати ім'я цієї людини тільки, якщо він надасть письмовий дозвіл на це).
  4. 4 Не називайте ваших коней на честь знаменитих історичних переможців перегонів. Ім'я будь коні, яка перемогла не можна використовувати. Це правило не стосується всіх інших, тобто ви цілком можете повторно використовувати ім'я коня, яка не перемогла ні в одній важливій гонці.
    • Наприклад, ви не можете назвати вашу скакового коня Сіабісквіт, хоча, звичайно, теоретично ви можете назвати її Сіабісквік або якось по-іншому, обігравши звучання кличок знаменитих коней.
  5. 5 Придумайте ім'я, яке буде добре звучати, коли його будуть викрикувати сотні уболівальників. Якщо ви хочете, щоб ваша коня стала зіркою, вам потрібно таке ім'я, яке фанати (і гравці) зможуть викрикувати. З цієї причини, можливо, краще буде придумати коротку назву, хоча можна взяти просто запам'ятовується ім'я. Є щось чарівне в прізвисько Руффіан (можливо, саме тому Руффіан - це найбільша скаковая кобилка).
  6. 6 Будьте готові до того, що вам доведеться пояснювати, чому кінь так названа, якщо тільки це не надто очевидно. Наприклад, The Jockey Club, організація, яка займається записом і схваленням імен скакових коней, може зажадати пояснити походження клички.
    • Наприклад, триразовий чемпіон 1977 р Сіетл Слю був названий так господарями на честь «рідного міста - Сіетла, і слова болото» (у Флориді болото зазвичай називають не «swamp», а «slew».

Поради

  • Деякі речі в книгах про коней, особливо в фентезі, що стосуються доглядом за кіньми, тренувань і т.д.можуть бути неправдою і зовсім не підходити для роботи з вашою конем. Завжди радьтеся з людьми, знайомими з доглядом за конем не з чуток.
  • Пам'ятайте, що не важливо, скільки людей ви залучили, щоб придумати кличку для вашої коні - це стосується тільки ваших відносин з вашою улюбленицею і вам приймати рішення. Ви завжди повинні так ставитися до порад людей: «це рада, а не наказ».