Як відростити волосся після стрижки Пікс

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
10 рекомендаций как отрастить короткую стрижку и не психануть
Відеоролик: 10 рекомендаций как отрастить короткую стрижку и не психануть

Зміст

Якщо ви вирішили відростити волосся після короткої стрижки Пікс, вам потрібно буде регулярно зволожувати волосся, підрізати кінчики і приймати вітаміни, які прискорять зростання волосся. Крім того, вам варто спробувати укладати волосся по-різному і використовувати кошти для укладання і різні аксесуари для волосся. Регулярно подрезайте кінчики, щоб волосся виглядало акуратно. На відрощування волосся піде якийсь час, тому намагайтеся приділяти увагу догляду за ними і експериментуйте з укладанням. Не поспішайте, проявляйте винахідливість - так вам буде простіше відростити волосся.

кроки

Метод 1 з 4: Як прискорити ріст волосся

  1. 1 Користуйтеся кондиціонером при кожному митті голови. Кондиціонер заповнює ліпіди і протеїни в волосяному стрижні, завдяки чому волосся стають здоровішими. Чим краще стан волосся, тим швидше вони будуть рости. Після того як вимиєте голову шампунем, нанесіть кондиціонер на волосся від коренів до кінчиків. Залиште кондиціонер на волоссі на 1-5 хвилин, потім ретельно змийте прохолодною водою.
    • Якщо волосся здорові, вони будуть виглядати краще і рости швидше.
    • Кондиціонер також закриває кутикулу волоса, що захищає волосся від пошкоджень. Чим краще волосся захищені від ушкоджень, тим простіше буде відростити їх до потрібної довжини.
    • Не забувайте користуватися кондиціонером при кожному митті голови.
  2. 2 Наносите на волосся масло 1-2 рази в тиждень. Натуральні масла відновлюють структуру волосяних фолікул, завдяки чому волосся росте швидше. Намочіть волосся з пульверизатора або під душем і нанесіть на них велику кількість масла. Залиште масло на 10 хвилин, а потім вимийте голову як звичайно і нанесіть кондиціонер.
    • Вже через кілька тижнів застосування волосся почнуть рости швидше.
    • Можна купити готові засоби або зробити своє власне.
    • Якщо вирішите приготувати засіб самостійно, змішайте 240 мілілітрів нерафінованої кокосового масла і по 15 мілілітрів мигдалевого масла, масла жожоба і масла макадамії. Ретельно перемішайте і нанесіть велику кількість суміші на волосся.
  3. 3 Намагайтеся отримувати більше білка, цинку і вітамінів A, C і D з їжею. Важливо правильно харчуватися і їсти більше продуктів, в яких містяться вітаміни, необхідні для росту волосся. У червоній рибі багато вітаміну D і білка, в яйцях є біотин і омега-3 кислоти, а авокадо містить велику кількість незамінних жирних кислот. Всі ці речовини корисні для шкіри і волосся. Намагайтеся якомога частіше включати їх в свій раціон, і волосся стане рости швидше. Здоров'я волосся починається з правильного раціону і достатньої кількості води.
    • Крім того, намагайтеся їсти більше насіння соняшнику, мигдалю, жовтих перців і батату. У насінні багато вітаміну E, а в мигдалі - біотину і білка. У жовтих перці міститься вітамін С, а в батат - вітамін А.
    • У темних листових овочах на зразок шпинату і брокколі багато вітаміну А і С.
    • Намагайтеся пити більше води протягом дня. Рекомендується випивати 8 стаканів в день.
  4. 4 Приймайте біотин в таблетках, щоб волосся росло швидше. Важливо не тільки добре харчуватися, а й приймати вітаміни для росту волосся. Біотин - один з таких вітамінів. Він корисний для волосся, шкіри і нігтів. Цей вітамін відноситься до групи B і міститься в яйцях, авокадо і лососі. Приймайте по одній таблетці щодня, але перед початком прийому уважно прочитайте інструкцію.
    • Можна також купити спеціальні вітаміни для волосся, шкіри і нігтів.
    • Вітаміни і харчові добавки допоможуть вашому волоссю рости швидше, однак на адаптацію до цих речовин може піти кілька місяців. Перші результати з'являться через 2-3 місяці щоденного прийому.
  5. 5 Намагайтеся не використовувати інструменти для укладання волосся з нагрівальними елементами, не фарбуйте волосся і не робіть хімічну завивку або випрямлення. Якщо хочете, щоб волосся швидко галузі, вам варто подбати про їхній стан. Фарби, хімічні засоби і укладальні інструменти на зразок прасок і плойок пошкоджують волосся. Щоб уникнути пошкоджень, відмовтеся від хімічної обробки і інструментів для укладання з нагрівальними елементами.
    • Якщо ви не можете відмовитися від звичних способів укладання або хімічних засобів для волосся, проводите процедуру глибокого зволоження волосся 1-3 рази на тиждень, щоб відновити структуру волосся. Наносите кондиціонер на всю довжину волосся і залишайте на 5-15 хвилин. Потім ретельно змивайте.
    • Перед використанням "гарячих" інструментів для укладання (фена, прасування, плойки) наносите на волосся термозахисні кошти.

Метод 2 з 4: Як укладати волосся

  1. 1 Зробіть проділ в іншому місці. Найпростіший спосіб укласти волосся по-новому - це зробити проділ в іншому місці. Так ваша зачіска зміниться і без стрижки. Волосся можна розділити на проділ по центру, на 2,5-5 або на 5-10 сантиметрів збоку від центру.
    • Якщо зазвичай ви зачісувати волосся вперед, спробуйте зробити проділ ближче до одного вуха. Зачешіть волосся в одну сторону і зробіть проділ.
    • Проділ можна зробити пальцями або гребінцем.
  2. 2 Заплетіть волосся спереду, якщо хочете сховати вихор. Відокремте невелику кількість волосся (1-3 сантиметри) і розділіть пасмо на три частини. Тримайте ліву пасмо лівою рукою, а праву - правою. Схрестіть ліву пасмо з центральної, потім покладіть зверху праву пасмо. Після цього візьміть центральну пасмо, покладіть її на ліву. Повторюйте до тих пір, поки не заплете все волосся в косу.
    • Якщо у вас є вибиваються чуприну уздовж лінії росту волосся, їх легко заховати в косу.
    • Закріпити кінець коси можна тонкої гумкою, невидимкою або шпилькою.
  3. 3 Збирайте волосся в хвостик до тих пір, поки волосся не відросте. Коли волосся стане досить довгими для того, щоб їх можна було зібрати в маленький хвостик, у вас з'явиться зручний варіант укладання. Просто зберіть волосся пальцями і зав'яжіть хвіст на маківці за допомогою тонкої гумки. Це дуже простий варіант укладання відростають волосся.
    • Можна також збирати волосся в два пучка, якщо так їх простіше зафіксувати. Розділіть волосся на дві частини і зав'яжіть кожну з частин гумкою. Хвостики можна розмістити високо чи низько - все залежить від довжини волосся.
    • Можна поєднувати таку зачіску з іншими аксесуарами. Додайте обруч або шарф, щоб зробити образ цікавіше.
  4. 4 Використовуйте мус для волосся, якщо хочете отримати просту недбалу зачіску. Видавіть невелику кількість мусу в долоню і розітріть в руках. Потім розподіліть мус по волоссю. Вз'ерошьте волосся і укладіть пасма в різні боки. У вас вийде модна недбала зачіска, а мус зафіксує волосся в такому положенні до вечора.
    • Щоб зачіска трималася краще, зафіксуйте її лаком.
    • Можна також використовувати фіксуючий гель. Гель добре тримає густі і кучеряве волосся.
  5. 5 Для розпрямлення кучерів використовуйте фіксує гель і гребінь. Якщо окремі прядки ніяк не вкладаються, їх можна укласти гребенем з зубами середнього розміру в потрібну сторону. Потім видавіть невелику кількість гелю на руки і нанесіть на пасмо.
    • Можна ще раз пройтися зверху гребенем, щоб надійно закріпити пасмо.
    • Це дозволить зафіксувати пасмо на весь день. Якщо хочете, щоб укладання трималася краще, нанесіть лак для волосся ближче до коріння.
    • Чуприну - це окремі пасма, які ростуть не в ту сторону.
  6. 6 використовуйте засоби проти вологості, Якщо ваше волосся в'ється при підвищеній вологості. Якщо волосся відмовляються укладатися в дощову або жарку погоду, спробуйте користуватися гелями, кремами і мусами проти вологості. Видавіть невелику кількість засобу на руки і нанесіть на вологе волосся. Використовуйте більше або менше кошти в залежності від погоди і типу волосся.
    • Можна також користуватися спеціальним кондиціонером проти вологості. Це дозволить ще краще випрямити волосся.
    • Можна видавити трохи сироватки від вологості на руки і нанести на вологе волосся, а потім зверху додати спрей.
    • Купити ці кошти можна в більшості магазинів косметики.
  7. 7 Нанесіть сухий шампунь на корені, щоб надати волоссю об'єму. Якщо ви переживаєте через те, що волоссю не вистачає обсягу, спробуйте замінити звичайний шампунь сухим. Нанесіть сухий шампунь на корені і розподіліть засіб по довжині волосся пальцями. Потім розчешіть волосся в будь-якому напрямку.
    • Цей прийом дозволить створити недбалий повсякденний образ.
  8. 8 Якщо хочете зробити сміливу гладку зачіску, зачешіть волосся назад і закріпіть гелем. Змочіть волосся водою з пульверизатора, видавіть невелику кількість гелю на руки і розітріть в руках. Потім проведіть руками по волоссю від коренів до кінчиків.Зачешіть волосся від чола до потилиці гребенем з зубами середнього розміру. Гель зафіксує волосся в цьому положенні до вечора.
    • Такий варіант підійде для роботи і вечірок. Ви будете виглядати стильно й елегантно.
  9. 9 Якщо вам більше подобається сміливий панк-образ, вз'ерошьте волосся з гелем або кремом. Коротке волосся можна вдало вкласти в стилі рок-шик. Видавіть невелику кількість гелю на руки і проведіть руками по кінчиках волосся. Затисніть пасма між вказівним і великим пальцями і злегка витягніть їх вгору. За допомогою гелю можна легко перетворити стрижку Пікс в яскраву і запам'ятовується зачіску.
    • Такий варіант підійде для нічної вечірки, веселого побачення і для відвідування концерту.

Метод 3 з 4: Як використовувати аксесуари

  1. 1 Заколюйте волосся шпильками і невидимками. Якщо вам потрібно навчитися робити повсякденну зачіску, спробуйте замовляти волосся. Розділіть волосся на невеликі пасма шириною 1-1,5 сантиметра і закріпіть їх невидимками або шпильками. Повторюйте до тих пір, поки все волосся не будуть зафіксовані. Така зачіска буде універсальною.
    • Зачіска підійде для роботи і повсякденних образів.
    • Якщо вам потрібно більше обсягу, зробіть начісування перед закріпленням.
    • Можна зафіксувати шпилькою тільки чубок, а не все волосся.
  2. 2 Носіть пов'язки і головні убори, щоб приховати волосся невдалої довжини. Якщо вам хочеться мати гарний вигляд навіть в ті дні, коли волосся "відмовляються" укладатися, просто підберіть пов'язку або капелюх. Можна надіти пов'язку з тканини або металевий або пластиковий обруч будь-якого виду і кольору. Спробуйте носити різні головні убори: капелюхи, кепки, кепі. Носіть головний убір по-різному - на потилиці або щільно на голові.
    • Якщо у вас еластична пов'язка, натягніть її на голову і протягніть в неї волосся.
    • Металеві та пластикові обручі надягають прямо на голову.
    • Обручі і пов'язки дозволяють створити простий і елегантний образ. На кожен день підійде пов'язка з тканини яскравого кольору, а металевий обруч зі стразами доповнить більш строгий образ.
    • Можна також носити бандани і шарфи замість обручів і пов'язок. Просто складіть шарф так, щоб вийшла смужка тканини шириною 1-2 сантиметри, і обмотайте їм голову. Зауважте кінці подвійним вузлом, щоб пов'язка трималася.
  3. 3 Експериментуйте з накладними пасмами і перуками, Якщо хочете зачіску з довгим волоссям. Якщо вам некомфортно через відсутність обсягу, нерівних пасом або кучерів, спробуйте носити перуку або накладні пасма. І те, і інше варто розглядати як тимчасове рішення. Однак за допомогою перук можна приміряти багато різних зачісок і відтінків волосся. Одягайте перуку поверх своєї зачіски. Пасма можна легко закріпити на своє волосся шпильками.
    • Купити перуки і пасма можна в інтернет-магазинах і в спеціальних салонах.
    • Спробуйте вибрати перуку, колір якого був би близький до кольору вашого волосся, або парик яскравого ненатурального кольору. Можна приміряти багато різних варіантів як з перуками, так і з пасмами.

Метод 4 з 4: Як зробити нову стрижку

  1. 1 Знайдіть перукаря, який допоможе вам привести волосся в порядок. Якщо вам складно відрощувати волосся, знайдіть перевіреного перукаря і запишіться на стрижку. Досвідчений перукар зможе надати форму відростаючих волосся, а також порадити, як доглядати за волоссям, поки вони ростуть.
    • Відрощувати волосся після короткої стрижки складно, і перукарі розуміють, з чим ви зіткнулися. Майстер допоможе вам укласти волосся і буде підтримувати вас, поки волосся відростає.
  2. 2 Щоб волосся виглядали краще, подрезайте кінчики кожні 6-8 тижнів. Так волосся не будуть сіктися, і відросло пасма не почнуть обламуватися. Якщо підрізати кінчики рідко, вам не вдасться відростити стрижку швидко. Намагайтеся робити це регулярно, щоб волосся виглядало акуратно.
    • Найкраще підстригатися в салоні, але можна навчитися робити це самостійно.
  3. 3 Зробіть асиметричну стрижку, якщо вам до душі цікаві і сміливі образи. Якщо ви готові спробувати щось нове, зробіть асиметричну стрижку. Попереду волосся будуть довше, а чубчик буде зрізана асиметрично. Ця зачіска виглядає цікаво і йде багатьом. Оскільки волосся попереду довше, таку зачіску легко відростити до каре.
    • Можливо, вам доведеться почекати, поки волосся трохи відросте, але коли це станеться, зачіска вийде дуже яскравою.

Що вам знадобиться

  • кондиціонер
  • Масло для волосся
  • Засоби для догляду за волоссям
  • Пов'язки для волосся
  • Головні убори
  • шпильки
  • невидимки
  • Резинка для волосся
  • Шарфи на голову
  • Сухий шампунь

Поради

  • Через 12-15 місяців волосся відросте настільки, що їх можна буде зібрати в хвіст або заплести косу.
  • Найголовніше - набратися терпіння. Волосся ростуть не моментально! Можна спробувати укладати волосся по-різному, поки вони відростають до потрібної вам довжини.
  • Пошукайте фотографії знаменитостей зі стрижкою Пікс. Підгляньте варіанти укладок відростаючих стрижки або виберіть собі нову зачіску!
  • Через 9 місяців можна буде зробити каре.

попередження

  • Якщо ви серйозно налаштовані відростити волосся, намагайтеся не стригти волосся коротко до тих пір, поки не відростіть їх до потрібної довжини. У вас може виникнути бажання зістригти волосся, якщо вони будуть виглядати недбало чи занехають укладатися, але потрібно перетерпіти цей момент.