Як віднадити інших хлопців витріщатися на вашу красиву дружину

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Door / Food Episodes
Відеоролик: The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Door / Food Episodes

Зміст

Демонстрація потягу одне до одного між чоловіком і жінкою - природна частина повсякденного життя. Так завжди було і буде. Але якщо ваша дружина дуже приваблива, і ви втомилися від постійної уваги, яким її оточують інші хлопці, то в такому випадку існує маса способів усунення даної проблеми.

кроки

Метод 1 з 3: Прийміть належних заходів

  1. 1 Поцікавтеся думкою дружини. Необхідно надавати значення тому, що ваша жінка думає з приводу ситуації, що склалася, і зрозуміти, як це впливає безпосередньо на неї. Якщо їй набридли сторонні погляди, то в такому випадку слід обговорити можливість вашого втручання в розмову і ведення дискусії від її імені.
    • Якщо ви вже піднімали це питання в минулому, тоді точно знаєте, що ваша дружина думає про ту увагу, яку вона отримує. Тому в даному випадку завчасно прийміть рішення з приводу вашої можливої ​​реакції, щоб при цьому не перегнути палицю.
    • Якщо дружина не визнає проблему, то, можливо, її й справді немає, тому постарайтеся просто насолоджуватися спільним проведенням часу.
  2. 2 Підійдіть до неї ближче. Взявшись за руки, продемонструйте всім оточуючим, що ви пара. Так ви покажете іншим, що ця жінка для вас - не просто друг.
    • Прояв прихильності за допомогою поцілунку в губи - це чудовий спосіб продемонструвати, що ви перебуваєте у відносинах.
    • Напевно ваша дружина пишається вами і цінує кожен прояв ваших почуттів, даючи іншим людям зрозуміти, що ви разом. Те ж саме стосується ситуації, коли будь-хто вирячився на вас, а ви хочете продемонструвати, що вже перебуваєте у відносинах. Цей прийом працює в обох випадках.
  3. 3 Виставляйте напоказ ваші обручки. Часом, коли чоловік знаходить жінку привабливою, він не витрачає час на те, щоб звернути увагу на безіменний палець, оскільки повністю поглинений її красою. Якщо ви особисто, ваша дружина або ви обидва демонструєте свої обручки, то це зніме всі питання з приводу сімейного стану.
  4. 4 Використовуйте зоровий контакт. Дайте іншим хлопцям зрозуміти, що ви помітили то, як вони поглядають на вашу дружину. Якщо ви, наприклад, перебуваєте в ресторані, пильно подивіться на людину, яка вирячився на вашу дружину, щоб продемонструвати йому неприйняття подібного роду дій з його боку, які доставляють явний дискомфорт.
    • Ще один прийом зорового контакту - спрямований прямо в очі вашої дружини погляд, щоб продемонструвати між вами настільки сильну зв'язок, яку жоден зовнішній фактор не зможе порушити. Також даний підхід може бути використаний у разі прояву знаків уваги від небажаної шанувальниці, яка поклала на вас очей.
  5. 5 Вимагайте поваги до себе. Ввічливо попросіть порушника спокою припинити витріщатися на вашу дружину. Скажіть йому, що будете вдячні, якщо він проявить трохи поваги до вас і вашій дружині. Більшість перелічених людей відразу ж перестануть витріщатися.
    • Заохочуйте її виявляти свою думку людині, який на неї дивиться, але тільки в тому випадку, якщо вона сама має намір висловитися. Ваша дружина може зробити це без зайвих сцен, невимушено пояснивши, що вже зайнята.
    • Якщо вас як і раніше турбує увагу до дружини з боку стороннього чоловіка, то в такому випадку слід обговорити вашу нездатність захистити від подібних знаків уваги і попросити підтримки з її боку.
  6. 6 Посмійтеся над цим разом. Як і в багатьох життєвих ситуаціях, наявність почуття гумору стане в нагоді завжди. Іноді просто потрібно відбутися жартами і зрозуміти неспроможність самої думки про те, що ваша дружина могла б хоч віддалено проявити інтерес до інших чоловіків.

Метод 2 з 3: Контролюйте зайву ревнощі

  1. 1 Застосовуйте самоконтроль. Належне управління будь-якими позивами ревнощів або власництва, які відчуває людина, дозволяє запобігти прояву зайвого драматизму. Перш ніж сказати або зробити що-небудь, прийміть рішення ніколи не допускати виникнення ситуації, в якій вчинки іншої людини позначаться на вас негативно.
    • Іноді нездатність підтримки контролю над своїми почуттями - результат пережитого досвіду, коли ви не могли повністю довіряти партнеру. Будучи обмануті раз, ви будете боятися, що подібне станеться знову, і це спричинить за собою виникнення почуття ревнощів. Постарайтеся усвідомити, що те, що сталося залишилося в минулому, і саме тому в даній ситуації ревнощі не виправдана.
  2. 2 Довіряйте своїй дружині. Реагуючи на дії іншої людини, який задивляється на вашу дружину, ви демонструєте відсутність довіри до неї, а також низьку самооцінку і слабке почуття власної гідності. Не дозволяйте поглядам оточуючих впливати на вас, адже це покаже, що ви довіряєте своїй дружині і не сприймаєте інших чоловіків в якості загрози. Пам'ятайте, що вона вирішила вийти заміж саме за вас, і напевно має з вами емоційний зв'язок, яку більше ні з ким не поділяє.
    • Будуючи відносини, засновані на любові, довірі і повазі, вам вдасться згладити почуття ревнощів і зберегти самоконтроль, коли хто-небудь поглядає на вашу дружину. Ви повинні вірити, що вона не зробить нічого для руйнування вашої зв'язку, і знати, що все, що відбувається між вами є чимось особливим.
    • Велика частина весільних клятв включає в себе "відмова від інших", тому пам'ятайте, що ця жінка присвятила всю себе саме вам, а це для неї означає дуже багато.
  3. 3 Демонструйте впевненість в собі. Будь то тверда хода або правильна постава, впевнено переступивши поріг кімнати, ви зможете усунути ймовірну проблему, оскільки всі спостерігачі зрозуміють, що не зможуть з вами конкурувати.
    • Часом почуття неповноцінності культивує власництва, оскільки ви бажаєте повністю контролювати людину, щоб не дати йому можливість порвати з вами. Впевненість в собі зменшить потребу в контролі.
    • Щоб сформувати впевненість, необхідно скласти список всіх якостей, які вам в собі подобаються, і доповнити його тими, за які вас любить дружина. Ця вправа нагадає, що ви, як би там не було, є відмінним хлопцем.
  4. 4 Проявіть розсудливість. Для чоловіка не рідкість захоплюватися жінкою. Можливо, були часи, коли ви самі спостерігали за привабливою незнайомкою і ловили себе на думці про те, що видивляється на неї. Розумно очікувати, що у вашій симпатичною дружини з'являться шанувальники, однак це не означає, що будь-хто з них дасть волю своїм почуттям.
  5. 5 Ігноруйте його. Помітивши хлопця, який поглядає на вашу дружину, складно зрозуміти, з людиною якого складу характеру ви маєте справу. У нього можуть бути проблеми з управлінням гнівом або він свідомо агресивно налаштований, що в підсумку може призвести до конфлікту. Тому замість того, щоб турбуватися або ревнувати, просто ігноруйте його. Не можна вплинути на вчинки інших людей, але можна змінити свою реакцію на чужі дії.

Метод 3 з 3: Насолоджуйтесь увагою

  1. 1 Визнайте красу своєї дружини. Переконайтеся в тому, що вона отримує від вас достатня кількість уваги подібного роду. Якщо ж ви цього не робитимете, то хто-небудь інший висловить своє захоплення вашою дружиною.
    • Обов'язково врахуйте той факт, що крім приголомшливого зовнішнього вигляду вона володіє і іншими важливими особливостями.
    • Якщо жінка любить чути слова захоплення її зовнішнім виглядом, то в такому випадку ваше втручання може бути сприйнято негативно.
  2. 2 Насолоджуйтесь молодістю дружини. За роки досвіду зовнішній вигляд жінок змінюється. Це не означає, що ваша дружина перестане бути привабливою, однак з цього випливає, що вона не буде отримувати увагу подібного роду вічно.

Поради

  • Якщо ви напевно знаєте, що вашій дружині не подобається увага, в такому випадку слід захистити її від пильних поглядів з боку соціально небезпечних з її точки зору особистостей.
  • Скажіть, що вона сама закликає чоловіків дивитися на неї і це вас турбує, якщо ваша дружина спокусливо або провокаційно одягається. Так ви дозволите дружині прийняти самостійне рішення, чи хоче вона переодягнути сукню або змінити наряд на трохи більш консервативний. Крім того, це абсолютно не буде виглядати так, як ніби ви намагаєтеся заборонити жінці демонструвати свої переваги.

попередження

  • Просто покиньте це місце, якщо ви вирішили попросити іншого хлопця припинити витріщатися на вашу дружину, а він продовжує це робити. Не варто нагнітати обстановку або злитися, оскільки це провокує виникнення словесної перепалки, якої можна уникнути і про яку ви можете пошкодувати надалі. Завжди намагайтеся розрядити обстановку, перш ніж вона загостриться.
  • Ні в якому разі не провокуйте сварку або бійку.
  • Ви будете виглядати слабким і дріб'язковим людиною, якщо подібний яка дрібниця здатна вивести вас з рівноваги. "Правильна" дружина напевно знає, як заспокоїти свого чоловіка, щоб він не відчував при цьому загрози з боку іншої людини.