Як почистити кристали Сваровскі

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Что такое кристаллы Swarovski? | Как различать виды огранки фианитов
Відеоролик: Что такое кристаллы Swarovski? | Как различать виды огранки фианитов

Зміст

Кристали Swarovski зроблять будь-яку прикрасу справжнім шедевром, але утримувати їх в охайному вигляді - завдання не з легких. Кристали Swarovski мають тонкий захисний шар з золота або родію, який обмежує вас в засобах догляду за прикрасою. На щастя, існує кілька стратегій, які ви можете використовувати при догляді за прикрасами з кристалами Swarovski. Використовуйте суху серветку для повсякденного догляду за прикрасами.Якщо вам потрібно повернути первозданний вигляд сильно забрудненим прикрас, вам допоможе чистка за допомогою мильного розчину. Продовжуйте читати цю статтю, щоб дізнатися, як почистити прикраси, не пошкодивши при цьому кристали Swarovski.

кроки

Метод 1 з 3: Частка серветкою без ворсу

  1. 1 Візьміть кристал в одну руку і серветку з нетканого матеріалу - в іншу. Ви також можете надіти бавовняні рукавички, щоб тримати ваш кристал і не залишити на ньому відбитків пальців. Цей метод найкраще підходить для звичайної чистки або повсякденного догляду за прикрасами з кристалами Swarovski.
  2. 2 Полірування кристала. Використовуйте серветку з нетканого матеріалу, щоб акуратно відполірувати кожен кристал. Невеликими круговими рухами протріть кристал. Періодична полірування ваших кристалів серветкою допоможе зберегти ваші прикраси в охайному вигляді на довгі роки.
  3. 3 Продовжуйте полірувати ваші прикраси. Продовжуйте полірування поки ви не почистіть все кристали. Якщо ваші кристали як і раніше брудні або каламутні, вам повинен допомогти метод, де застосовують мильний розчин.

Метод 2 з 3: Частка в мильному розчині

  1. 1 Підберіть матеріали. Вам знадобляться м'яка зубна щітка (візьміть стару щітку, яку ви не збираєтеся більше використовувати), трохи миючого засобу для посуду, миска з водою і серветка з нетканого матеріалу. Цей метод є кращим варіантом для глибокого очищення або в тому випадку, якщо ваше прикраса виявилося сильно забрудненим. Не використовуйте цей метод занадто часто, тому що ви можете зруйнувати тонкий захисний шар кристала.
  2. 2 Використовуйте м'яку зубну щітку. Буде зручніше, якщо миска з водою буде у вас під рукою, щоб змочувати щітку під час чищення кристалів.
  3. 3 Нанесіть невелику кількість мила на щітку. Пам'ятайте, що вам не потрібно наносити багато мильного кошти відразу, додавайте його в міру необхідності.
  4. 4 Чистка кристалів. Використовуйте щітку, щоб відчистити забруднення з кожного кристала. Не дряпайте кристали. Круговими рухами акуратно видаліть бруд з кристалів. Намагайтеся чистити кожен кристал окремо.
  5. 5 Змийте мило. Потримайте ваш кристал під теплою проточною водою, щоб змити мило. (Увага: кристали будуть слизькими. Можливо, вам варто помістити маленьку миску або друшляк, щоб кристал не впав в злив раковини, якщо ви його випадково упустите).
  6. 6 Висушіть кристали. Акуратно висушіть ваше прикраса, використовуючи суху неткані серветку. Також ви можете покласти ваші прикраси на тканину і просто почекати, поки вони не висохнуть природним шляхом. Не забирайте ваші кристали, поки вони мокрі.

Метод 3 з 3: Догляд за кристалами Swarovski

  1. 1 Одягайте ваші прикраси з кристалами останніми. Почекайте трохи після того, як нанесете макіяж, лак для волосся, парфуми і лосьйон. Якщо ви надягнете прикраси перед нанесенням макіяжу або інших засобів, то можете забруднити кристали. Якщо ж агресивні хімічні речовини потраплять на кристали, прикраса може бути необоротно зіпсований.
  2. 2 Зніміть ваші прикраси, коли збираєтеся плавати, приймати душ або ванну або мити руки з милом. Хлор, який часто присутній у воді, може пошкодити верхній захисний шар кристала. Мило та інші продукти особистої гігієни можуть також зашкодити захисний верхній шар і зруйнувати структуру кристала.
  3. 3 Зберігайте ваші кристали в м'якому тканинному мішечку. Намагайтеся тримати кожне прикраса в окремому мішечку, щоб кристали не подряпали один одного. Ви також можете залишити кожна прикраса в заводській упаковці.
  4. 4 Ніколи не використовуйте тверді об'єкти для чищення кристалів. Чи не намагайтеся відшкребти бруд з кристалів. Ви можете зруйнувати верхній захисний шар кристала і необоротно пошкодити свою прикрасу.

Поради

  • Подумайте про те, щоб купити спеціальні засоби (серветки, бавовняні рукавички) для догляду за кристалами.Поліруйте ваші прикраси після кожного використання, щоб утримувати їх в нормальному стані.

попередження

  • Ніколи не використовуйте спирт, пасту або інші речовини, що містять абразивні матеріали, так як вони можуть зіпсувати поверхневий шар. Уникайте засобів, що містять спирт.
  • Ніколи не замочуйте ваші кристали Swarovski в воді або миючому засобі. При замочуванні можуть постраждати і кристали, і металеві частини прикрас.
  • Намагайтеся, щоб на ваші кристали Swarovski не падали прямі сонячні промені. Також намагайтеся, що прикраси не нагрівалися. Сильне нагрівання може зруйнувати захисне покриття і негативно позначитися на зовнішньому вигляді кристалів.