Як підчепити дівчину в барі

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
3 працюючих способи, як познайомитися з дівчиною
Відеоролик: 3 працюючих способи, як познайомитися з дівчиною

Зміст

Ви самотні і вам важко знайомитися з дівчатами? Сьогодні існує безліч додатків для знайомств, але можна спробувати познайомитися з дівчиною по-старому в барі. Якщо хочете підчепити дівчину в барі, то спочатку необхідно підготуватися до вечора, залучити її увагу і створити можливість для подальшого знайомства.

кроки

Частина 1 з 3: Як підвищити шанси на успіх

  1. 1 Слідкуйте за гігієною і зовнішнім виглядом. Гігієна і догляд за собою допоможуть вам виглядати якомога привабливіше. Приймайте гарячий душ, розчісуйте, голіть або подстригайте вуса і бороду, використовуйте одеколон. З одеколоном важливо не перестаратися, інакше надмірний запах може відлякати вашу потенційну пару.
  2. 2 Вибирайте бар, в який часто приходять самотні жінки. Слід мислити стратегічно, коли будете вибирати заклад, оскільки не в кожному барі можна зустріти багато самотніх дівчат. Атмосфера бару, а не клубу чи кафе, нерідко сприяє знайомству з самотніми людьми завдяки неформальній обстановці і невисокими цінами на алкогольні напої. Є три основних види барів:
    • Місцевий бар: заклад в межах вашого району, в якому легко зустріти завсідників або знайомих. У такому барі весело проводити час з близькими друзями по вихідних, але це далеко не найкраще місце для короткочасного знайомства з дівчиною. Якщо часто ходити до місцевого бару, ви скоро познайомитеся з усіма завсідниками і чи зустрінете в такому місці незнайомих і самотніх жінок.
    • Модний бар: популярні заклади в центрі міста або мережеві заклади, в яких нерідко не знайти вільного місця в вихідний день. Незважаючи на велику кількість відвідувачів, з якими ви обов'язково знайомі, тут складніше привернути увагу дівчини, особливо при надмірному скупченні людей.
    • Кабак: такі заклади іноді вважаються зубожілий або низькопробними завдяки дешевим напоїв і невимушеній обстановці. Проте саме тут найкраще знайомитися з самотніми дівчатами, оскільки відвідувачі такого закладу менше печуться про зовнішній лиск і легше йдуть на контакт.
  3. 3 Запитайте у друзів, де вони знайомляться з дівчатами. Також можна звернутися за порадою до своїх одиноким друзям, які краще вас обізнані в даному питанні. Дізнайтеся, в яких барах вони зазвичай знайомляться, і в який день тижня найвищі шанси на успіх.
    • Також можна почитати відгуки про заклади в інтернеті, щоб скласти певну думку про відвідувачів. Заздалегідь ознайомтеся з відгуками про барі, щоб дізнатися корисні відомості.
  4. 4 Вибирайте одяг під стати закладу. Ваш зовнішній вигляд повинен відповідати обстановці. До місцевого бар або кабак можна піти в повсякденному одязі на кшталт чистої футболки і джинсів. Якщо ви відправляєтеся в модний заклад, то краще вибрати сорочку або теніску і слакси.
  5. 5 Запросіть пару друзів для підтримки. Зверніться до друзів, які погодяться стати вашою свитою на вечір. Вибирайте впевнених в собі друзів, які легко знайомляться з дівчатами або також хочуть знайти пару на вечір.
    • Чи не вирушайте в бар великою компанією, щоб не злякати дівчат і зосередитися на своїй цілі, а не тільки спілкуватися з друзями.

Частина 2 з 3: Як привернути увагу дівчини

  1. 1 Встановіть зоровий контакт. Виберіть дівчину, яка вам цікава, і встановіть з нею швидкоплинний зоровий контакт. Не потрібно витріщатися і витріщатися. Час від часу поглядайте на дівчину і посміхайтеся. Якщо вона буде дивитися на вас і посміхатися у відповідь, у вас напевно є шанси.
    • Також задійте відкритий мова тіла, щоб показати свій інтерес. Руки слід розслабити і опустити вздовж тіла або недбало тримати келих з напоєм, голову і тіло - повернути в бік дівчини.
  2. 2 Почастуєте дівчину і її подруг. Замовте і оплатіть кілька напоїв для дівчини і її подруг, щоб напевно привернути увагу. Визначте, що п'є дівчина, або зверніться з питанням до бармена. Замовте такий же або схожий напій.
    • Почастуєте не тільки дівчину, але і її подруг, щоб проявити ввічливість і такт по відношенню до решти. Такий вчинок покаже, що ви не уявляєте небезпеки і лише хочете виглядати доброзичливим хлопцем.
    • Слід пам'ятати, що дівчина не зобов'язана приділяти вам увагу лише тому, що ви пригостили її напоєм. Це просто дружній жест, який дозволяє звернути на себе увагу, але зовсім не привід вести себе агресивно або тиснути на дівчину.
  3. 3 Наберіться сміливості і увійдіть в. Якщо вона прийме ваше частування, то вона напевно готова познайомитися. Зробіть глибокий вдих, наберіться сміливості і привітайтеся з дівчиною. Вам слід назвати своє ім'я і запитати ім'я дівчини. Ведіть себе спокійно і невимушено, задійте відкритий і спокійний мову тіла.
    • Підтримуйте зоровий контакт під час бесіди і не відмовляйтеся спілкуватися з подругами дівчата. Покажіть себе комунікабельним і впевненим у собі людиною, але приділяйте основну увагу дівчини і задавайте питання на кшталт: «Чим займаєшся?» - або: «Класна пісня, як тобі ця група?»
    • Не поспішайте з компліментами щодо зовнішності дівчини, крім тих випадків, коли вона очевидно без розуму від вас. В першу чергу заслужите прихильність дівчини інтересом до її захопленням, хобі та іншим темам, які будуть порушені в бесіді.

Частина 3 з 3: Що робити далі

  1. 1 Запропонуйте пограти в більярд або дартс. Запропонуйте зайнятися разом чимось цікавим на кшталт партії в більярд або дартс.Якщо в барі є ігрові автомати, запропонуйте позмагатися. Така розвага допоможе вам підтримати розмову, розслабитися і насолоджуватися компанією один одного.
    • Можливо, дівчина захоче просто розмовляти з вами і насолоджуватися напоями, а не грати в більярд. Ще можна запропонувати веселу алкогольну гру разом з вашими друзями і друзями дівчини. Це відмінний спосіб знайти спільну мову і весело провести час всією компанією.
  2. 2 Підтримуйте відкриту і невимушену бесіду. Зосередьтеся на розмові з дівчиною, яка вам цікава. Будьте поруч і жартуєте, щоб вона залишалася в гарному настрої, або підтримуйте невимушену атмосферу, обмінюйтеся жартами під час гри в більярд і за келихом улюбленого напою.
    • На початку розмови використовуйте фрази дівчини, щоб задавати відкриті запитання на кшталт: «Ти любиш футбол? Яка твоя улюблена команда?" - або: «Що ти вивчаєш в університеті?» Якщо вона продовжує приділяти вам увагу, перейдіть до простих і невимушеним питань. «Подобається тут?» дозволить швидше перейти до флірту, ніж розпитування про подорожі.
  3. 3 Дізнайтеся, чи є у дівчини партнер. До цього моменту напевно будете зрозуміло, чи подобаєтеся ви дівчині, але питання про партнера - сигнал про те, що ви хочете не просто поговорити. Якщо у неї є хлопець або вона відчуває незручність, то ви вам не пощастило.
    • Також можна спробувати прочитати її мову тіла під час розмови, щоб зрозуміти наміри дівчини. Якщо вона дивиться вам в очі, сміється над вашими жартами і задіє відкритий мова тіла (розслаблена і звернена до вас), то це хороший знак.
  4. 4 Зробіть перший крок і оціните реакцію дівчини. Якщо ви сподобалися дівчині і вона самотня, починайте діяти. Подальші кроки залежать від ваших намірів. Якщо вам потрібна зв'язок на одну ніч, то скажіть, що ви живете неподалік. Запросіть дівчину продовжити бесіду до себе додому. Це цілком очевидний натяк. Якщо ви хочете домовитися про побачення або сумніваєтеся, що дівчина зважиться на коротку інтрижку, дістаньте свій телефон і запитайте: "Даси мені свій номер?"
    • Можна акуратно обійняти дівчину за талію, доторкнутися до волосся або особі. Цей крок допустимо лише в тому випадку, якщо ви впевнені у взаємній симпатії і дівчина дала вам зрозуміти, що вона не заперечує проти публічних проявів близькості і дотиків.
    • Якщо дівчина відмовиться або відчує себе ніяково після вашої пропозиції, негайно вибачитеся і відсторонитеся. Скажіть, що ви невірно витлумачили ситуацію і поважаєте її вибір. Ніколи не намагайтеся нав'язуватися і не примушуйте дівчину їхати до вас додому.
  5. 5 Охороняйтеся. Якщо все склалося вдало і ви опинилися в ліжку, не забувайте, що потрібно берегтися. Займайтеся сексом в презервативі і запитайте, чи приймає дівчина протизаплідні засоби. При будь-якому статевому контакті головне - безпека, щоб ви могли відмінно провести час і вранці ні про що не шкодувати.