Як підтримувати відносини з дівчиною

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Идеальные Отношения: 3 Принципа. Признаки здоровых и больных отношений
Відеоролик: Идеальные Отношения: 3 Принципа. Признаки здоровых и больных отношений

Зміст

Ви любите свою дівчину і хочете, щоб у вас все вийшло? Часто однієї любові недостатньо. Відносини вимагають постійних зусиль. Якщо не намагатися, ви не помітите, як опинитеся одні. У відносинах важливо проводити час разом, відкрито спілкуватися і знаходити компроміси, щоб не розчарувати одне одного.

кроки

Метод 1 з 3: Як проводити час разом

  1. 1 Працюйте над відносинами кожен день. Зазвичай увагу до партнера проявляється в дрібницях. Намагайтеся щодня показувати свою турботу. Приготуйте вечерю, напишіть люб'язну записку, купіть квіти або скажіть, як сильно ви цінуєте дії дівчини. Вона помітить ваші почуття і відчує себе особливою.
    • Ходіть на парні консультації приблизно один раз на рік, щоб запобігати виникненню проблем. Може здатися, що вам це не потрібно, але ви здивуєтеся, наскільки сеанси зблизять вас. Також разом читайте книги про відносини.
  2. 2 Проводьте час нарізно. Приказка «розлука тільки підсилює любов» правдива, особливо для романтичних відносин. Перерви на один-два дні на тиждень - відмінна можливість скучити, а також навчитися більше цінувати одне одного. Також можна приділяти цей час особистих справах і інтересам, що зробить вас краще як партнера.
    • Спробуйте слідувати таким правилом - проводите один день нарізно після двох днів разом.
  3. 3 Знаходьте спільні інтереси. Мало що зближує партнерів сильніше, ніж загальні захоплення. Якщо зазвичай ви зайняті різними справами у вільний час, то це шкідливо для відносин. Навіть якщо ви абсолютно не схожі один на одного, спробуйте знайти хоча б один спільний інтерес і часто приділяйте йому час.
    • Плануйте одне регулярне побачення з дівчиною в тиждень для занять справою, яке буде цікаво вам обом. Звичайно, можна просто запоєм дивитися Картковий будиночок від Netflix, якщо це вам підходить, але намагайтеся не тільки сидіти вдома.
    • Наприклад, можна разом займатися в тренажерному залі, ходити в піші походи на вихідних, відвідувати музеї та художні галереї, разом читати одну книгу, стати учасниками однієї з соціальних груп для пар.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Elvina Lui, MFT


    Спеціаліст з міжнародних відносин Елвіна Луї - ліцензований психотерапевт в галузі сім'ї та шлюбу з Сан-Франциско. Спеціалізується на консультаціях з питань відносин. Отримала магістерський ступінь з психологічного консультування в Західній семінарії в 2007 році, проходила стажування в центрах Asian Family Institute в Сан-Франциско і New Life Community Services в Санта-Круз. Має понад 13 років досвіду в психологічному консультуванні і пройшла навчання моделі зменшення шкоди.

    Elvina Lui, MFT
    Спеціаліст з міжнародних відносин

    «Робота над втіленням спільної мрії також зміцнює відносини, - додає Елвіна Луї, шлюбний психолог і консультант. - У міру зближення знайомтеся з мріями один одного, так як ваші спільні зусилля і погляд в одному напрямку зблизять вас ще більше. Найпростіший приклад такої мрії - це створити сім'ю і стати невід'ємною частиною мрії партнера. Так ви станете незамінні один для одного. Це ж стосується фінансових цілей на кшталт купівлі нерухомості або заощаджень, для яких потрібно працювати як одна команда ».


  4. 4 Вивчайте інтимні переваги дівчини. Фізична близькість дуже важлива для відносин, і потрібна достатня кількість часу, щоб запам'ятати переваги і обмеження партнера. Будьте уважні і прагнете радувати дівчину, щоб показати свою турботу і зробити її щасливою.
    • Уважайте дії, які подобаються дівчині, і повторюйте їх частіше. Можна також запитати: «Що тебе заводить?» - або щось подібне.
    • Запитуйте: «Тобі подобається?» - або: «Ти не проти?», Щоб отримати згоду дівчини. Якщо вона відповідає позитивно, то продовжуйте. У разі негативної відповіді або сумнівів краще зупинитися.
    • У сексі дуже важливе спілкування і здатність приймати партнера. Відкрито говорите про свої уподобання і заборонах і заохочуйте дівчину висловлювати свої побажання та обмеження.

Метод 2 з 3: Як відкрито спілкуватися

  1. 1 Говоріть про свої потреби. Іноді буває страшно говорити про те, чого хочеш від дівчини. Як результат, людина починає ображатися, коли вона не задовольняє його потреби. Виключіть з відносин гру в здогади - почніть говорити про свої бажання і питайте про потреби і бажання дівчини.
    • Використовуйте фрази від першої особи на кшталт: «Мені потрібно, щоб ти мені довіряла. Зараз здається, що ти не поважаєш моє право на приватне життя. Було б здорово, якби ти перестала читати мою переписку в телефоні ».
  2. 2 Вчіться слухати. Дуже важливо вміти слухати дівчину, особливо в моменти суперечок. Дозвольте їй висловити свої думки і не перебивайте. Така повага покаже вашу турботу і увагу до думок і почуттів дівчини.
    • Це не означає, що ви не повинні захищати себе. Дозвольте їй дати вихід почуттям, а потім висловіть свою точку зору. Якщо вести себе шанобливо, то і дівчина захоче відповісти вам взаємністю.
  3. 3 Підтримуйте свою дівчину. Свої почуття до дівчини краще висловлювати прямо і без натяків. Показуйте, що ви дуже раді бути разом. Кожен день говорите, як багато вона значить для вас і не забувайте робити компліменти.
    • Мотивуйте дівчину слідувати за своїми мріями і виявляйте їй підтримку. Радійте її успіхам і підвищуйте самооцінку дівчини в моменти труднощів.
    • Приходьте на важливі заходи та події, щоб підтримати дівчину.
  4. 4 Не кажіть образливих слів. Не кажіть того, про що згодом будете шкодувати. Іноді дуже складно втриматися, особливо в моменти сильного гніву. Важливо пам'ятати, що сварки - це звичайне і навіть корисну справу в будь-яких відносинах. На відміну від лайливих слів і образ.
    • Зупиніться і припиніть сваритися, якщо ви відчуваєте, що можете сказати щось образливе. Просто скажіть, що потрібно зробити перерву і трохи охолонути. Так вам буде простіше зберегти відносини.

Метод 3 з 3: Як знаходити компроміси

  1. 1 Зрозумійте, що ви не зможете і не повинні намагатися змінити дівчину. Ви разом саме тому, що список речей, які вам «подобаються» в дівчині, виявився більше списку того, що вам в ній «не подобається». Спробуйте прийняти пункти з другого списку в інтересах ваших відносин. У цьому не обійтися без великої кількості компромісів.
    • Це зовсім не означає, що ви повинні відмовитися від своїх переконань, які не підлягають обговоренню. Спробуйте прийти до згоди, яке влаштує вас обох. Наприклад, вона весь вечір перевіряє телефон, а ви просто хочете побути разом. Запропонуйте виділити конкретний час і вимикати свої телефони під час зустрічей наодинці (наприклад, хоча б на одну годину).
  2. 2 Проаналізуйте свої очікування. Можливо, ви чекали, що в стосунках буде або по-вашому, чи ніяк. Можливо, у вас були інші нереальні очікування. Потрібно оцінити, що вам важливіше: прагнути до частково надуманим ідеалам або шукати компроміси, які влаштували б вас обох.
  3. 3 Розглядайте справедливість компромісів. Оцінюйте, наскільки запропонований вами або дівчиною компроміс справедливий. Деякі компроміси більше нагадують вимоги. Вони здатні зруйнувати відносини. Якщо ви вважаєте, що запропонований компроміс несправедливий, то скажіть про це. Кожен з вас повинен дорожити такими речами, з яких складається ваша особистість.
    • У відносинах допустимі тільки такі компроміси, які дозволяють вам зблизитися і стати краще. Не можна пропонувати партнерові рішення, які негативно вплинуть на його самооцінку і життя.